Maliye Bakanı Ağbal

Maliye Bakanı Ağbal

Son dakika Maliye Bakanı Ağbal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maliye Bakanı Ağbal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maliye Bakanı Ağbal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maliye Bakanı Ağbal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maliye bakanı ağbal gelişmeleri de dahil olmak üzere 779 maliye bakanı ağbal haberi bulunmuştur. Tüm maliye bakanı ağbal haberleri aşağıda listelenmiştir.
GİB Başkanı Ertürk son yolculuğuna uğurlandı
GİB Başkanı Ertürk son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği kalp krizi sonucu dün hayatını kaybeden Gelir İdaresi (GİB) Başkanı Adnan Ertürk, son yolculuğuna uğurlandı.
24.06.2018 Gündem
Maliye Bakanı Ağbal: Başvuranların sayısı 1 milyon 6 bini buldu
Maliye Bakanı Ağbal: Başvuranların sayısı 1 milyon 6 bini buldu Maliye Bakanı Naci Ağbal,"Bugün itibarıyla Türkiye genelinde yeniden yapılandırma kanununa başvuru sayısı 1 milyon 6 bini buldu. Şu ana kadar 6,8 milyar liralık alacağı yapılandırdık. Ben olağanüstü bir başvuru bekliyorum. Bu sene bütçemize buradan 15-16 milyar liralık bir gelir gelecek" dedi.
12.06.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal'dan asgari ücret açıklaması
Maliye Bakanı Ağbal'dan asgari ücret açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücretle ilgili açıklamalarına cevap verdi. Bakan Ağbal, 'Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu vatandaşı aldatmamaya çağırıyorum. Samimi olmaya, dürüst olmaya çağırıyorum. Burada rakamlar ortada. Eğer gücü yetiyorsa bu rakamların karşısına rakam koyar' dedi.
9.06.2018 Siyaset
Açık hedefi tutacak
Açık hedefi tutacak Maliye Bakanı Ağbal, bütçe gelirlerinin hedefin üzerinde olduğunu belirterek, “Yıl sonu itibarıyla bütçede öngördüğümüz açık hedefini tutturacağız. Kamudaki tedbirlerde vatandaşa dönük vergi artışı yapılmaması için kararlılığımız var” dedi
6.06.2018 Ekonomi
2B’ye ikinci şans
2B’ye ikinci şans 2B arazilerine süresi içinde başvurmayanlara, başvuru yapıp peşinatını veya taksitlerini yatırmadığı için hakkını kaybedenlere 30 Kasım’a kadar başvuru ve ödeme imkanı sunuldu
6.06.2018 Ekonomi
Son dakika... Bakan'dan müjde: Memur ek zam alacak!
Son dakika... Bakan'dan müjde: Memur ek zam alacak! Maliye Bakanı Ağbal, canlı yayında NTV'nin sorularını yanıtladı. Ağbal, "Enflasyon haziran sonu itibariyle de yüzde 6,39 seviyesinde kalırsa en düşük memur maaşı 2839 liradan 3050 liraya çıkacak. En düşük memur emekli maaşı 1978 liradan 2094 liraya çıkacak. En düşük SSK emekli aylığı 1570 liradan 1670 liraya çıkacak. En düşük Bağ-Kur emekli aylığı 1405 liradan 1495 liraya çıkacak. Bu ay içerisinde emeklilere vermiş olduğumuz bayram ikramiyesi de ilave olarak gelirlerine yansımış olacak" dedi.
6.06.2018 Ekonomi
Emekliye de 3600 piyangosu
Emekliye de 3600 piyangosu Maliye Bakanı Ağbal, polis, öğretmen, hemşire, din görevlilerinin emeklilik ek göstergelerini 3600’e çıkaracaklarını belirterek “Düzenlemeden bu görevlerden emekli olan da yararlanacak” dedi.
4.06.2018 Ekonomi
Tek hane seferberliği
Tek hane seferberliği Maliye Bakanı Naci Ağbal, enflasyonla mücadele için bütçede gerekli sıkılaştırmayı yapacaklarını söyledi. Ağbal, “Enflasyonu düşürmek adına imkanlarımız içinde vergi indirimleri dahil her türlü tedbiri alacağız” dedi
3.06.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! 'Her türlü tedbiri alacağız'
Bakan açıkladı! 'Her türlü tedbiri alacağız' Maliye Bakanı Naci Ağbal, enflasyonla mücadele için bütçede gerekli olan sıkılaşmayı yapacaklarını belirterek, "Merkez Bankası ile çok yakın iş birliğimiz var. Kamu fiyat ayarlamalarının enflasyonist baskı yaratmaması, özellikle vergi ayarlamalarıyla enflasyonun aşağı çekilmesi noktasında, imkanlarımız çerçevesinde, vergi indirimleri yapmak dahil her türlü tedbiri alacağız" dedi.
3.06.2018 Gündem
İşte AK Parti milletvekili aday listesi
İşte AK Parti milletvekili aday listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi. AK Parti'nin 24 Haziran seçimi için YSK'ya sunduğu 600 kişilik milletvekili aday listesinde 167 isim tekrar yer buldu. Adayların 126'sı kadınlardan oluşurken en genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram, en yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. Öte yandan 65. Hükümet'te görev alan Başbakan Yardımcısı Şimşek, AB Bakanı Çelik, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Ekonomi Bakanı Zeybekci, Maliye Bakanı Ağbal listede yer almadı.
21.05.2018 Siyaset
‘Açık hedefle uyumlu’
‘Açık hedefle uyumlu’ Merkezi yönetim bütçesi Nisan’da 2.8, Ocak-Nisan döneminde 23.2 milyar TL açık verdi. Maliye Bakanı Ağbal, “2018 hedeflerimize göre olumlu seyir sürüyor” dedi.
15.05.2018 Ekonomi
Yatırımcıya güvence geliyor
Yatırımcıya güvence geliyor 16 yılda 190 milyar dolarlık sermaye girişi sağlayan hükümet, 24 Haziran sonrası için yatırımcıya özel yasa hazırlıyor. Yatırımcının hukuki açıdan endişesini giderecek yeni sistemle, Türkiye global yatırımın adresi olacak.
15.05.2018 Ekonomi
Matrah artırımına 2017 yılı da dahil
Matrah artırımına 2017 yılı da dahil Maliye Bakanı Ağbal, gelir ve kurumlar vergisi bakımından matrah artırımı düzenlemesine 2017’yi dahil etme kararı aldıklarını belirtti.
9.05.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal’dan emeklilere ikramiye ve yaşlılık aylığı açıklaması
Maliye Bakanı Ağbal’dan emeklilere ikramiye ve yaşlılık aylığı açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramı'nda biner lira bayram ikramiyesi verilmesine ilişkin düzenleme var. Yine, 65 yaş aylığı alan vatandaşlarımızın yaşlılık aylığının 266 liradan 500 liraya çıkarılmasına ilişkin bir düzenlememiz var" dedi.
9.05.2018 Ekonomi
Bakan Ağbal: Varlıklarını getirenlere kolaylık sağlayacağız
Bakan Ağbal: Varlıklarını getirenlere kolaylık sağlayacağız Maliye Bakanı Naci Ağbal, AA Editör Masası'nda yaptığı açıklamada yurt dışından varlıklarını getirenlere kolaylık sağlanacağını açıkladı.
9.05.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal'dan 'bayram ikramiyesi' açıklaması
Maliye Bakanı Ağbal'dan 'bayram ikramiyesi' açıklaması Maliye Bakanı Ağbal, "Emeklilere ikramiye düzenlemesi her ne kadar bütçenin gider tarafında artışa neden olsa da bütçe gelirlerinde öngörülenin üzerinde bir performans gerçekleştirebileceğimizi şimdiden görüyoruz." dedi.
3.05.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal'dan S&P'ye sert tepki
Maliye Bakanı Ağbal'dan S&P'ye sert tepki S&P'nin Türkiye'nin kredi notunu düşürmesi ile ilgili konuşan Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Kuruluşun 'raporun seçimlerle alakası yok' açıklaması, onlar adına utanç vericidir. Bu ülkede seçim olduğunu bilmiyor musun?" dedi.
3.05.2018 Ekonomi
16 milyarlık ÖTV’den vazgeçemeyiz
16 milyarlık ÖTV’den vazgeçemeyiz Maliye Bakanı Ağbal, enflasyonda 0.5 puanlık düşüş için 16 milyarlık vergiden vazgeçmelerinin gerektiğine dikkat çekerek, “Bu da bütçeye önemli yük getirir. ÖTV indirimiyle ilgili çalışma yok” dedi.
2.05.2018 Ekonomi
Bakan duyurdu! Öncelikli satın alma hakkı memurun
Bakan duyurdu! Öncelikli satın alma hakkı memurun Maliye Bakanı Ağbal, kamu lojmanlarının satışında alım hakkının ilk olarak memurlara verileceğini duyurdu.
17.04.2018 Ekonomi
Vergisini ödemeyene caydırıcı ceza
Vergisini ödemeyene caydırıcı ceza Vergi Usul Kanunu’nda planlanan değişiklikleri anlatan Maliye Bakanı Ağbal, “Bir taraftan vergiye gönüllü uyuma destek olsun ama öbür taraftan da vergisini ödemek istemeyen ve bu amaçla birtakım fiiller işleyenlere de gerçekten caydırıcı cezalar gelsin istiyoruz” dedi.
11.04.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal, halı saha maçında forma giydi
Maliye Bakanı Ağbal, halı saha maçında forma giydi Maliye Bakanı Naci Ağbal, halı saha maçı yaptı.
7.04.2018 Futbol
Havayı bozmayın  işler yolunda
Havayı bozmayın işler yolunda Maliye Bakanı Ağbal, ilk çeyrek öncü göstergelere göre büyümede işlerin yolunda gittiğini belirterek “Kimse Türkiye ekonomisiyle ilgili oyun kurmasın” dedi.
6.04.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal'dan 'faiz' açıklaması
Maliye Bakanı Ağbal'dan 'faiz' açıklaması Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Ekonominin bir taraftan sahip olduğu potansiyel büyüme oranlarını destekleyeceğiz, diğer taraftan da ekonomik kararları olumlu yönde etkileyecek, ekonomide sürdürülebilirliği, ekonomide yakalamış olduğumuz istikrarı devam ettirecek, bütüncül kararları da birlikte alacağız" dedi.Ağbal ayrıca, "Esnafımız daha basit bir KDV uygulaması ile karşı karşıya kalacak" dedi.
6.04.2018 Ekonomi
KDV iadesi hızlanıyor
KDV iadesi hızlanıyor Maliye Bakanı Ağbal, neredeyse 2 yılı bulan KDV iadesine ilişkin incelemeler için özel grup başkanlıkları kuracaklarını belirterek, “Bu düzenleme sayesinde işletmeler, sanayiciler KDV iadelerini daha çabuk almış olacak” dedi.
4.04.2018 Ekonomi
Maliye Bakanı Ağbal: Sağlık Bakanlığı 9 bin personel alacak
Maliye Bakanı Ağbal: Sağlık Bakanlığı 9 bin personel alacak Maliye Bakanı Naci Ağbal, Sağlık Bakanlığının talebi olduğunu, Devlet Personel Başkanlığından olumlu görüş geldiğini belirterek, "Bugün itibarıyla 9 bin kişilik sağlık çalışanı alımıyla ilgili Maliye Bakanlığı onayı çıkmış olacak. Önümüzdeki aylarda sağlık çalışanlarına ilişkin ilave personel alımıyla ilgili düzenleme yapacağız" dedi.
28.03.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Maliye Bakanı Ağbal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maliye bakanı ağbal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.