Mahrem İmamları

Mahrem İmamları

Son dakika mahrem imamları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahrem imamları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahrem imamları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahrem İmamları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahrem imamları gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 mahrem imamları haberi bulunmuştur. Tüm mahrem imamları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı
FETÖ'nün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı Mersin’de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem yapılanmasında faaliyet yürüttüğü tespit edilen 28 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.
14.06.2023 Gündem
Ankara'da FETÖ/PDY soruşturmalarında 39 gözaltı kararı
Ankara'da FETÖ/PDY soruşturmalarında 39 gözaltı kararı Ankara'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmalar kapsamında toplam 39 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi, 14 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.
13.12.2022 Gündem
Marmaris'te HDP binasına ateş açılması olayında flaş gelişme
Marmaris'te HDP binasına ateş açılması olayında flaş gelişme Muğla'nın Marmaris ilçesinde HDP ilçe başkanlığı binasına pompalı tüfekle ateş açılması olayının azmettiricisi olduğu değerlendirilen ve FETÖ bağlantıları tespit edilen Ensar A. İstanbul'da gözaltına alındı.
15.07.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var
İstanbul'da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen FETÖ operasyonunda Polis Akademesi'nden daha önce ilişiği kesilmiş, mahrem imam konumundaki şüphelilerle irtibatları devam eden 33 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı.
9.07.2021 Gündem
İzmir merkezli 40 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var...
İzmir merkezli 40 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var... İzmir merkezli 40 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) gizli yapılanmasına yönelik soruşturmada aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 132 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
22.06.2021 Gündem
İzmir'de dev FETÖ operasyonu! 41 kişi tutuklandı
İzmir'de dev FETÖ operasyonu! 41 kişi tutuklandı İzmir merkezli 53 il ve KKTC'de (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltı kararı verilen 123'ü muvazzaf 184 kişiden gözaltına alınan 172 şüpheliden 41'i tutuklandı.
26.03.2021 Gündem
FETÖ operasyonunda 116 tutuklama, 60 asker de itirafçı  oldu
FETÖ operasyonunda 116 tutuklama, 60 asker de itirafçı oldu İzmir merkezli 50 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltı kararı verilen 295'i muvazzaf 304 kişiden gözaltına alınan 278 şüphelinin 116'sı tutuklandı.
11.12.2020 Gündem
50 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! 304 gözaltı...
50 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! 304 gözaltı... Son dakika haberine göre; İzmir merkezli 50 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün sözde mahrem imamlarıyla ankesörlü telefonlardan irtibat kurdukları tespit edilen 295'i muvazzaf 304 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) FETÖ ile irtibatı tespit edilen 37 şüpheli ile FETÖ'nün Sağlık Bakanlığı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 10 şüpheli hakkında gözaltı işlemi başlatıldı.
8.12.2020 Gündem
6 ildeki FETÖ operasyonunda 7 eski polis tutuklandı
6 ildeki FETÖ operasyonunda 7 eski polis tutuklandı İzmir merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen meslekten ihraç edilmiş 43 eski polisten 7’si tutuklandı.
4.12.2020 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var...
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var... Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine yönelik İzmir merkezli operasyonda, aralarında örgütün sözde Türkiye imamı Mustafa Özcan'ın damadı ve çok sayıda sözde örgüt imamının da bulunduğu 66 şüpheli gözaltına alındı.
4.12.2020 Gündem
Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı...
Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı... İzmir merkezli 39 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda, örgütün sözde mahrem imamlarıyla ankesörlü telefonlardan irtibat kurdukları tespit edilen 70'i muvazzaf 82 şüpheliden 63'ü gözaltına alındı.
1.12.2020 Gündem
FETÖ'nün MİT TIR'ları köstebeği o isim çıktı!
FETÖ'nün MİT TIR'ları köstebeği o isim çıktı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün MİT TIR'ları kumpasında kritik isim deşifre oldu. Plakaları gönderdiği ve FETÖ'nün ihanet operasyonunu başlatmasını sağladığı belirtilen ismin o dönem MİT çalışanı olan Sertan Çetinkaya (37) olduğu belirlendi.
30.11.2020 Gündem
İstanbul merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
İstanbul merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı... Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik 15 ilde aynı anda başlayan operasyonda 32 şüpheli yakalandı. Gelen son dakika haberine göre Ankara'da terör örgütü FETÖ/PDY'nin Hava Kuvvetleri içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 21'i mahrem imam toplam 25 şüpheliden 15'i yakalanarak gözaltına alındı.
13.10.2020 Gündem
Görevden alınan kaymakamların listesi var mı? 43 kaymakam ve vali yardımcısı görevden alındı! Görevden alınan kaymakamlar kimlerdir?
Görevden alınan kaymakamların listesi var mı? 43 kaymakam ve vali yardımcısı görevden alındı! Görevden alınan kaymakamlar kimlerdir? İçişleri Bakanlığı'nın FETÖ soruşturmaları kapsamında bazı kaymakamlar ve vali yardımcıları görevden alındı. Batman'ın Sason ve Beşiri kaymakamları ile Erzurum'un Narman, Uzundere ve Hınıs kaymakamları ile birlikte Tunceli ve Erzincan'da iki kaymakam görevden alındı. Tunceli ve Karabük'te iki vali yardımcısı görevden alındı. İşte görevden alınan vali yardımcıları ve kaymakamlar hakkındaki detaylar…
8.09.2020 Gündem
Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı kararı...
Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı kararı... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturması kapsamında, Kara Kuvvetleri Komutanlığından 7'si muvazzaf 27 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
4.09.2020 Gündem
İstanbul,İzmir ve Ankara merkezli 57 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var...
İstanbul,İzmir ve Ankara merkezli 57 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var... İzmir merkezli 40 ilde FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik operasyonda 41 kişi gözaltına alındı.13 kişinin yakalanması için çalışma yapılıyor. İstanbul merkezli 16 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.Ankara'da da 25 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.
18.08.2020 Gündem
Askeri casusluk davasında karar açıklandı
Askeri casusluk davasında karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre, İzmir'de "askeri casusluk soruşturması"ndaki usulsüzlükler ile bazı bilgilerin sızdırılmasına ilişkin FETÖ'nün TSK içindeki üyeleri hakkında açılan davada 61 sanığa 1 yıl 13 ay ile 10 yıl 7 ay 15 gün arasında değişen hapis cezaları verildi.
9.07.2020 Gündem
FETÖ operasyonu: Çok sayıda asker gözaltına alındı
FETÖ operasyonu: Çok sayıda asker gözaltına alındı İzmir merkezli 56 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki kripto yapılanmasına yönelik operasyonda, mahrem imamlarla ankesörlü telefonlardan irtibat kurdukları tespit edilen 119'u muvazzaf 167 şüpheliden 138'i gözaltına alındı.
16.06.2020 Gündem
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var
Peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda gözaltı var Bursa, Gaziantep, Tokat ve Balıkesir merkezli çok sayıda ilde FETÖ operasyonu başladı. Operasyonlarda aralarında muvazzaf askerler ve polislerinde de de bulunduğu çok sayıda gözaltı var.
8.06.2020 Gündem
13 ilde FETÖ'ye yönelik soruşturma: 74 gözaltı
13 ilde FETÖ'ye yönelik soruşturma: 74 gözaltı Balıkesir merkezli 13 ilde FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, polislik mesleğinden ihraç edilmiş 74 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
8.06.2020 Gündem
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme!
'MİT kumpası' davasında flaş gelişme! İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, FETÖ'nün 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpasına" ilişkin hazırlanan 14'ü tutuklu 34 sanıklı iddianameyi kabul etti. İddianamede arasında firari FETÖ elebaşı Gülen'in de olduğu 15 sanık hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.
10.03.2020 Gündem
FETÖ itirafçıları anlattı! Kravatlarına gizli kamera takıp...
FETÖ itirafçıları anlattı! Kravatlarına gizli kamera takıp... Kuruluşundan bu yana kendisinden olmayana yaşam hakkı tanımayan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) karanlık yüzünü, uzun yıllar örgütün kritik birimlerinde görev almış itirafçılar anlatıyor.
9.03.2020 Gündem
İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 74 gözaltı
İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 74 gözaltı İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine yapılan operasyon kapsamında 82 adrese baskın yapıldı. Operasyonda 74 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "emniyet mahrem yapılanması"na yönelik Ankara merkezli operasyonda, 18 şüpheli yakalandı.
4.03.2020 Gündem
Adana'da FETÖ sanığı eski astsubaya 6 yıl 3 ay hapis cezası
Adana'da FETÖ sanığı eski astsubaya 6 yıl 3 ay hapis cezası Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "mahrem imamları" ile ankesörlü telefonlar ve büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştiği iddiasıyla yargılanan eski astsubaya 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
2.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahrem İmamları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahrem imamları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.