Mahmutbey Gişeler

Mahmutbey Gişeler

Son dakika mahmutbey gişeler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahmutbey gişeler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahmutbey gişeler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmutbey Gişeler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmutbey gişeler gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 mahmutbey gişeler haberi bulunmuştur. Tüm mahmutbey gişeler haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da iş insanı Hakan Cengiz ve eşine silahlı saldırı
İstanbul'da iş insanı Hakan Cengiz ve eşine silahlı saldırı İş insanı Hakan Cengiz ve eşi Zehra Cengiz'in bulunduğu araca motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Hakan Cengiz ve eşi yara almadan kurtulurken, iş insanının şoförü Muhammet Yaşar yaralandı.
30.01.2024 Gündem
Esenyurt'ta kamyonet devrildi: Kolu araç altında kaldı
Esenyurt'ta kamyonet devrildi: Kolu araç altında kaldı TEM Otoyolu yanyol, Esenyurt mevkiinde devrilen kamyonetteki kişinin kolu araç altında kaldı.
21.02.2022 Yaşam
Ordu'da otomobil çalan 3 çocuk yakalandı! Suç makinası çıktılar
Ordu'da otomobil çalan 3 çocuk yakalandı! Suç makinası çıktılar Ordu'da, yaşları 15, 13 ve 12 olan 3 çocuk, 28 Kasım'ta galeriden otomobil çalarak kaçtı. Polis, plakasından en son İstanbul'da olduğu tespit edilen otomobildeki 3 çocuğu yakaladı. 15 yaşındaki çocuğun 8 suç kaydı, 12 yaşındaki çocuğun 21 suç kaydı, 13 yaşındaki çocuğun ise 68 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
4.12.2021 Yaşam
Tatile gidecekler dikkat! Yer kalmadı, ara tatil sonrası sıcak gelişme
Tatile gidecekler dikkat! Yer kalmadı, ara tatil sonrası sıcak gelişme Tatile gidecekler dikkat. Yüz yüze eğitimde ara tatil verildi. Tatili fırsat bilen binlerce kişi yollara düştü. İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Otogarı'ndaki otobüs seferleri tamamen dolarken, ana yollarda da trafik yoğunluğu yaşandı.
12.11.2021 Gündem
İstanbul'da trafik yoğunluğu
İstanbul'da trafik yoğunluğu İstanbul'da sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşanıyor.
17.09.2021 Yaşam
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza!
TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza! Tem Otoyolu Avcılar Gişeler Mevki'inde aralarında bir kamyon ve bir tırın da bulunduğu 12 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 2’si ağır çok sayıda kişi yaralanırken bölgede kilometrelerce trafik oluştu.
12.01.2021 Yaşam
Vali Yerlikaya bayram denetimine motorsikletle gitti
Vali Yerlikaya bayram denetimine motorsikletle gitti İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, motosikletle geldiği TEM Otoyolu üzerinde bulunan Mahmutbey Gişeler Şehit Sinan Acar Polis Kontrol Noktası'nda bayram denetimine katıldı.
30.07.2020 Gündem
İstanbullu sokağa çıkma kısıtlamasına trafikte yakalandı
İstanbullu sokağa çıkma kısıtlamasına trafikte yakalandı İstanbul'da birçok vatandaş bayram tatili boyunca 81 ilde ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasına, trafikte yakalandı. Gece yarısından itibaren özellikle TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda trafik olduğu görüldü.
22.05.2020 Gündem
Havalimanı taşınırken yollar kapatılacak mı? Vali açıkladı
Havalimanı taşınırken yollar kapatılacak mı? Vali açıkladı İstanbul Yeni Havalimanının açılışına 45 gün kalırken, taşınma işlemleri sırasında binlerce TIR konvoylar halinde dev merkeze malzeme taşıyacak.
14.09.2018 Gündem
TEM'de araç yangını trafik durdu
TEM'de araç yangını trafik durdu TEM otoyolu Mahmutbey yönünde araç yangını nedeniyle trafik durdu.
7.03.2018 Gündem
THY 12 saat uçuş kesecek
THY 12 saat uçuş kesecek DHMİ Kamu-Özel Sektör İş Birliği Daire Başkanı Cengiz Kurt da taşınma sürecini 3 bölüme ayırdıklarını, en son aşamada işlemlerde en büyük payın Türk Hava Yolları’na (THY) ait olduğunu, arkasından hava taşımacılığı yapan Türk ve diğer yabancı şirketlerinin geldiğini söyledi.
17.02.2018 Ekonomi
Atatürk Havalimanı'nın nasıl taşınacağı belli oldu!
Atatürk Havalimanı'nın nasıl taşınacağı belli oldu! Atatürk Havalimanı'nın 29 Ekim'den sonra nasıl taşınacağına ilişkin detaylar belli oldu. Dünyanın en büyük taşınma işlemi 30 Ekim gece 03:00'te başlayacak ve 31 Ekim saat 23.55'e kadar sürecek.
17.02.2018 Gündem
Mahmutbey Gişeler'de kargo tırında korkutan yangın
Mahmutbey Gişeler'de kargo tırında korkutan yangın İstanbul'da seyir halindeki özel bir şirkete ait kargo tırı teknik aksamda çıkan arıza nedeniyle alev alarak yandı. Tırın kupa kısmı kullanılamaz hale gelirken
3.01.2018 Yaşam
Ve başladı! İşte İstanbul trafiğinde son durum
Ve başladı! İşte İstanbul trafiğinde son durum İstanbullular bayram tatili yolculuğuna başladı. Mahmutbey gişelerde yoğunluk yaşanırken köprüler akıcı durumda. FSM Köprüsü'ndeki son durum havadan görüntülendi. İstanbul'da ana arterlerde trafik yoğunluğu başladı. İBB yoğunluk haritasında trafik yoğunluğu saat 16:46 itibariyle yüzde 45'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Binbaşı "FETÖ'cü" ve "darbeci" olduğunu kabul etmiş
Binbaşı "FETÖ'cü" ve "darbeci" olduğunu kabul etmiş Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Mahmutbey gişelerinin kapatılması ve meydana gelen olaylarla ilgili 10'u tutuklu 36 şüpheli hakkında üçer kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianamede, şüpheli Binbaşı Enver Muratoğlu'nun teslim olduğu sırada "Evet darbeden haberim vardı. Burayı kontrol altına almaya gelmiştik. Ben de cemaattenim." dediği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Bakanlık açıklamıştı! O paralar geri ödendi
Bakanlık açıklamıştı! O paralar geri ödendi Ulaştırma Bakanlığı’nın aynı gün yaptığı, “Fazla kesilen paralar başvuru olmadan iade edilecek” açıklamasının ardından, HGS’li araçlardan fazladan alınan 7’şer TL iade edildi.
3.02.2017 Ekonomi
Bakanlık açıkladı! Fazla ödenen paraları iade edeceğiz
Bakanlık açıkladı! Fazla ödenen paraları iade edeceğiz Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, Mahmutbey gişelerindeki yanlış ücretlendirmelerin yeniden gözden geçirilmesi ve fazla tahsil edilen tutarların abone hesaplarına herhangi bir itiraz başvurusu yapılmadan otomatik iade edilme işlemlerinin başladığı bildirildi.
23.01.2017 Ekonomi
Kadir Topbaş son dakika haberi verdi: Kış lastiği olmayan...
Kadir Topbaş son dakika haberi verdi: Kış lastiği olmayan... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKOM'da (Afet Koordinasyon Merkezi) açıklamalarda bulundu. Topbaş yaptığı açıklamada "Kış lastiği olmayan vatandaşlarımızın yola çıkmaması gerekiyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Bir yağdı, pir yağdı
Bir yağdı, pir yağdı Kar sadece İstanbul’u değil, tüm Marmara Bölgesi’ni felç etti. Yollarda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu, Bursa İzmir karayolu ulaşıma kapandı, Karacabey mevkiinde 2 bin araç mahsur kaldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da kar yağışı ne zaman son bulacak? İBB'den trafik uyarısı
İstanbul'da kar yağışı ne zaman son bulacak? İBB'den trafik uyarısı İstanbul'da kar etkisini göstermeye devam ediyor. Dün başlayan kar yağışıyla beraber sıcaklık da -4 dereceye kadar düştü. Bazı ilçelerde kar kalınlığı 110 cm'ye ulaştı. İstanbul'da kar yağışının gece yarısına kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. İBB kar yağışıyla ilgili son durumu açıkladı.
8.01.2017 Yaşam
Mahmutbey gişelere dikkat!
Mahmutbey gişelere dikkat! MAHMUTBEY gişelerde serbest geçiş sistemine geçişin ardından artık kullanılmayan eski gişelerin yıkım işlemi devam ediyor. Şu ana kadar serbest geçişin devam ettiği bölüm dışındaki gişelerdeki yıkım işlemi büyük ölçüde tamamlandı. Ancak geçişin devam ettiği bölümlerdeki yıkım çalışmalarına henüz başlanmadı. Bu çalışmalar başladığında bölgedeki trafiğin olumsuz yönde etkilenmesi bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Mahmutbey gişeleri yıkılıyor
Mahmutbey gişeleri yıkılıyor Serbest geçiş sisteminin uygulanmaya başladığı Mahmutbey'de gişelerin yıkım çalışmalarına başlandı
29.09.2021 Gündem
Trafik nefes alacak! Geçişler başlıyor...
Trafik nefes alacak! Geçişler başlıyor... Gözler yarın başlayacak Mahmutbey Gişeleri'ndeki "Serbest geçiş"te... Bölgede gidiş ve gelişteki 4'er şeritlik bölümler ayrıldı. Yarından sonra kullanılmayacak gişelerin de önümüzdeki günlerde kaldırılması bekleniyor.
19.11.2016 Yaşam
İstanbul'daki FETÖ ve darbe girişimi soruşturmaları
İstanbul'daki FETÖ ve darbe girişimi soruşturmaları İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, 15 Temmuz darbe girişimi ile Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında, bugüne kadar aralarında asker, polis, akademisyen, avukat, öğretmen, merkez valisi ile örgütte "abi-abla" olarak tabir edilen sivillerin de bulunduğu 7 bin 437'i şüpheliden 2 bin 250'si tutuklandı, bin 604 şüpheli ise haklarında adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbullular müjde! 20 Kasım'da kalkıyor
İstanbullular müjde! 20 Kasım'da kalkıyor Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerinin 20 Kasım’da serbest geçiş sistemine geçeceğini açıkladı...
13.11.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mahmutbey Gişeler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmutbey gişeler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.