Mahkemelik

Mahkemelik

Son dakika mahkemelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahkemelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahkemelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahkemelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahkemelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.546 mahkemelik haberi bulunmuştur. Tüm mahkemelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Magazin
Ünlü ressamın mirası mahkemelik oldu! 'Sözleşme iptal edilsin'
Ünlü ressamın mirası mahkemelik oldu! 'Sözleşme iptal edilsin' Bursa’nın İznik ilçesinin yetiştirdiği ve uzun yıllar Amerika’da yaşayan dünya çapında ünlü ressam Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, 23 Nisan 2023 tarihinde 77 yaşında hayatını kaybetti.
19.02.2024 Gündem
Pucca'dan Tuba Ünsal'a yanıt geldi! “Aaa yeter, yasal hakkımı kullanacağım”
Pucca'dan Tuba Ünsal'a yanıt geldi! “Aaa yeter, yasal hakkımı kullanacağım” Ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" ifadelerini kullandı. 'Pucca' Ünsal'ın iddialarına yanıt verdi.
13.02.2024 Magazin
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti'
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti' Jale Tuncer' isimli ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Magazin
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'daki yerleşik yabancı nüfusu, son 1 yılda 40 bin azaldı. Oturum izinlerinin uzatılmaması, yeni gelenlere izin verilmemesi, konut ve kira fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle Antalya'dan Dubai ve Sırbistan'a yoğun göç yaşanıyor. Konut fiyatları ve kiralarda da yüzde 15- 25 civarında düşüş başladı.
10.02.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak
Bakan Özhaseki, CNN Türk'te açıkladı: 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk'te deprem ve kentsel dönüşümle ilgili Göksu Öngören Özgür'ün sorularını yanıtladı. "Asıl amacımız depremzedeleri evlerine yerleştirmek" diyen Bakan Özhaseki, "Deprem konutlarını hızla bitireceğiz. Burada 15-20 gün içinde 1000 konut teslimi yapılacak" şeklinde konuştu.
28.12.2023 Ekonomi
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz gizli görüşmeyi anlattı! Yeşilçam'ın ünlü isimleri miras davasında ifade verdi
Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz gizli görüşmeyi anlattı! Yeşilçam'ın ünlü isimleri miras davasında ifade verdi Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın'ın vefat etmesinin ardından miras nedeniyle varisler mahkemelik oldu. Cüneyt Arkın’ın ilk eşi Güler Mocan’dan olan kızı Filiz Cüreklibatır’ın mirastan mal kaçırdıkları iddiasıyla üvey annesi Betül Cüreklibatır ve erkek kardeşlerine açtığı davada ünlü isimler da tanık olarak ifade verdi.
24.11.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu
Arzu Yanardağ ve Ali Serter 15 yıl sonra mahkemelik oldu Arzu Yanardağ 15 yıl önce boşandığı Ali Serter’e 17 yaşındaki kızları Alara ile ilgilenmediği ve yıllardır maddi manevi destekte bulunmadığı iddiasıyla 35 bin TL’lik nafaka davası açtı.
13.11.2023 Magazin
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı...
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı... Eşine az rastlanır olay Tekirdağ'da yaşandı. Kapaklı ilçesinde yaşayan çift, boşanmak için Çerkezköy 2. Aile Mahkemesine başvurdu. G.A. isimli kadının eşi U.A.’dan boşanmak istemesi üzerine U.A. da evliliğin geçerli olmadığını belirtip, nikah merasimi sırasında orada olmadığını ve imzayı da kendisinin atmadığını belirterek evliliğin iptali davası açtı. Mahkeme, dosyaları inceleyerek, ‘evliliğin yokluğu’ hükmüne karar verdi.
1.11.2023 Gündem
Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu
Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk komşularıyla mahkemelik oldu Cihangir'in ünlü binalarından Taray Apartmanı'nın riskli olduğunun tespit edilmesi sonrasında nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk, komşusu olan diğer apartman sakinleriyle mahkemelik oldu. Komşuları yapının güçlendirilmesi için dava açarak yıkılmaması için ihtiyati tedbir kararı aldırdı. 18 daireli apartmanda 6 dairesi bulunan ünlü yazar ise ihtiyati tedbirin kaldırılarak binanın yıkımına karar verilmesini istedi. İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katılan Pamuk, "Binanın 5'te 2'sinin sahibiyim. Sağlamlaştırmaya karşıyım. Çoğunluğun sağlanması mümkün değildir. Apartmanın çürük olduğu sabittir. Tedbir kararı kaldırılsın" dedi. Yıkımın durdurulmasına yönelik tedbirin devamına karar veren mahkeme, Taray Apartmanı'nda keşif yapacak.
1.11.2023 Gündem
Yargıtay ‘Senden koca olmaz’ sözünü boşanma sebebi saydı
Yargıtay ‘Senden koca olmaz’ sözünü boşanma sebebi saydı Yargıtay tarafından verilen karara göre 'Senden koca olmaz' hakareti boşanma sebebi sayıldı. Yargıtay, kararında "senden koca olmaz" sözünün haklı boşanma sebebi olduğu vurgulandı.
2.10.2023 Gündem
Fiyatta anlaşamadığı kiracısını sokak ortasında dövdü
Fiyatta anlaşamadığı kiracısını sokak ortasında dövdü Esenyurt’ta kira ücreti konusunda anlaşamadıkları kiracıyı takip eden baba ve oğlu, şahsı sokak ortasında tekme tokat dövdü.
1.10.2023 Yaşam
Mustafa Sandal'a Emina Jahovic'ten kiralık araba' davası
Mustafa Sandal'a Emina Jahovic'ten kiralık araba' davası Emina Jahovic ve Mustafa Sandal mahkemelik oldu. Daha önce çocukların nafakası nedeniyle Sandal’a dava açan Sırp şarkıcı bu kez de eski eşinin boşanma protokolündeki araç kiralama yükümlülüğüne aykırı davrandığını iddia ederek mahkemeye başvurdu.
20.09.2023 Magazin
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı Kamuoyunda 'CZN Burak' olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir, kendisini dolandırıldığını iddia ettiği babası ile mahkemelik olmuştu. Fenomen işletmeci ile babasını iş insanı Rizgar Sak'ın barıştırdığı öğrenildi
15.08.2023 Magazin
Burak Deniz- Nilperi Şahinkaya davasında flaş gelişme!
Burak Deniz- Nilperi Şahinkaya davasında flaş gelişme! Ünlü oyuncu Burak Deniz'e kötü haber geldi. Nilperi Şahinkaya ile aralarında yaşanan kavga sonucunda mahkemelik olan Burak Deniz'in 7 yıl 2 ay hapis cezasıyla yargılanmasına karar verildi.
28.07.2023 Magazin
3 yıl önce kavga ettiği adamı Marmaray'da görünce ortalığı birbirine kattı
3 yıl önce kavga ettiği adamı Marmaray'da görünce ortalığı birbirine kattı Trafikte tartıştığı E.H.A.'yi 3 yıl sonra Marmaray'ın Ataköy istasyonunda gören K.A.E. arkasından giderek saldırdı. Bir süre kavga eden ikiliden K.A.E., güvenlik görevlisinin belindeki silahı alarak E.H.A.'ya ateş etmeye çalıştı. Silah şans eseri ateş almazken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.07.2023 Gündem
Nafaka kararı! Boşandıktan sonra fiili birliktelik yaşayan çiftleri ilgilendiriyor
Nafaka kararı! Boşandıktan sonra fiili birliktelik yaşayan çiftleri ilgilendiriyor Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, boşandıktan sonra fiili birliktelik yaşayanların nafaka borcunu ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Boşandıktan sonra fiili birliktelikleri devam etiği halde mahkemelik olan çiftlerde nafaka borçlusu, nafaka alacaklısı ile oturduğunu ve kendisi tarafından bakılma durumunu tanıkla ispat edebilir" dedi.
19.07.2023 Gündem
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’ Konya'da yaşanan olay, Mustafa Y. isimli vatandaşı isyan ettirdi. Eşinin 2015'te dünyaya getirdiği çocuğun babası olmadığını, DNA testiyle öğrenip boşanma ve soy bağının iptali davası açan 42 yaşındaki Mustafa Y., “Çocuğun babası kimse çıksın ortaya, bana yaptığı eziyetin cezasını çeksin” ifadelerini kullandı. Yargıtay'dan ise emsal bir karar geldi.
12.07.2023 Yaşam
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bu detayı herkes bilmiyor: Faiziyle geri alınıyor Artan teknoloji unsurlarıyla birlikte yüz yüze alışveriş yavaş yavaş azalırken internet üzerinden satış ve alış da oldukça yaygınlaştı. Ancak online alışveriş de kendi çerçevesinde bazı sorunları doğuruyor. Bu sorunlar arasında dolandırıcılık, sahtecilik, kart bilgilerini çalma, karşında muhatap bulamama gibi sorunlar bulunuyor. Öte yandan iade işlemleri de büyük bir sorun olmakta. Bu sorunlarla karşılaşanlar mahkemelik bile olabiliyor. Ayrıca cayma hakkını kullanırken ekonomik olarak zarara uğrayan tüketicinin parasını faiziyle geri alınabileceği detayı da ortaya çıktı. Konunun uzmanı Gazetevatan'a önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilenler...
10.07.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan emsal kira artış kararı! "Kira tespit davasında net olunmalı"
Yargıtay'dan emsal kira artış kararı! "Kira tespit davasında net olunmalı" Ev sahiplerinin hayat pahalılığını gerekçe göstererek kiracılardan afaki rakamlar istemesine yönelik tartışmalar sürerken, Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'ndan önemli bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme, kira bedelinin tespiti davalarında fazlaya ilişkin hakların saklı tutulamayacağına ve saklı tutulan bu hakla ilgili olarak ıslah talebinde bulunulamayacağına hükmetti.
9.07.2023 Ekonomi
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle kira bedeli yüzünden mahkemelik olmuştu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açmıştı. Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı.
3.06.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten güzel haber! 10'uncu kez dede oluyor
İbrahim Tatlıses'ten güzel haber! 10'uncu kez dede oluyor Oğlu Ahmet Tatlıses ile vasi atama davası nedeniyle mahkemelik olan, torunu Mert Tatlıses'e ise evini işgal ettiği gerekçesiyle dava açan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bu kez güzel bir haberle gündeme geldi. Yedi çocuk ve dokuz torun sahibi olan, torununun çocuğunu gören 71 yaşındaki sanatçı yeniden dede oluyor.
1.06.2023 Magazin
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi!
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi! Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, sundukları program sırasında mahkemelik olmuştu. İkili arasındaki buzlar eridi ve barıştılar.
27.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mahkemelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahkemelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.