Küçükçekmece’de ortalık karıştı! Tartıştığı kişiyi vurdu, kendini eve kilitledi
Küçükçekmece’de ortalık karıştı! Tartıştığı kişiyi vurdu, kendini eve kilitledi Küçükçekmece’de Fatih K. evinin yakınlarında tartıştığı bir kişiyi tüfekle vurdu. Sokakta polisle çatıştıktan sonra kendini evine kilitleyen Fatih K.’yı ikna edilerek gözaltına alındı. Yaralanan kişinin durumun iyi olduğu öğrenilirken, Fatih K.’nın evinin balkonundan bağırarak havaya ateş ettiği anlar kameraya yansıdı.
28.08.2022 Yaşam
Kadın balkona çıkıp bağırınca ortalık karıştı! Polis ve itfaiye geldi!
Kadın balkona çıkıp bağırınca ortalık karıştı! Polis ve itfaiye geldi! Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, gece saatlerinde balkonun demir korkuluklarına çıkan M.Y. (36), "İmdat, evde birileri var, beni öldürecekler, kadın öldürüyorlar, kurtarın beni" diye çığlıklar atınca mahalleli seferber oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından balkondan alınan kadının psikolojik tedavi gördüğü ve polisin yaptığı incelemede evde kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
21.03.2022 Gündem
Kadın balkona çıkıp bağırınca ortalık karıştı! Polis ve itfaiye geldi!
Kadın balkona çıkıp bağırınca ortalık karıştı! Polis ve itfaiye geldi! Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, gece saatlerinde balkonun demir korkuluklarına çıkan M.Y. (36), "İmdat, evde birileri var, beni öldürecekler, kadın öldürüyorlar, kurtarın beni" diye çığlıklar atınca mahalleli seferber oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekibi tarafından balkondan alınan kadının psikolojik tedavi gördüğü ve polisin yaptığı incelemede evde kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı. O anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
21.03.2022 Yaşam
Mahalle bir anda karıştı! Balkondan atlayarak geldi
Mahalle bir anda karıştı! Balkondan atlayarak geldi Küçükçekmece’de arabasıyla evinden çıkmak isteyen bir vatandaş komşu engeline takıldı. Evinin önüne park ettiği aracının çıkmasına engel olacak şekilde park eden komşusuyla tekme tokat kavga etti. İki ailenin birbirine girdiği kavgada bir kişi ise balkondan atlayıp kavgaya girdi.
9.03.2020 Yaşam
Mersin'de mahalleli ve Suriyeliler arasında gerginlik
Mersin'de mahalleli ve Suriyeliler arasında gerginlik Mersin'in Akdeniz ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden Suriyeli tarım işçileri ile Adanalıoğlu mahallesi sakinleri birbirine girdi. Taşlı sopalı kavganın yaşandığı mahalleye çok sayıda polis, TOMA ve zırhlı araç sevk edildi
17.04.2017 Yaşam