Maaşlara ek ödeme müjdesi! Paralar hesaplara yatacak! 10 bin lira...
Maaşlara ek ödeme müjdesi! Paralar hesaplara yatacak! 10 bin lira... Maaşlara ek ödeme müjdesi! Paralar yüz binlerin hesabına yatacak. Sağlıkçıların temel ve teşvik ödemelerinden oluşan iki ayaklı sabit ek ödeme dönemi başlıyor. 15 Ağustos itibarıyla belirlenen taban maaşları ve performansa yönelik ek ödemeler hesaplarda olacak. Düzenleme ile uzman hekim ve diş hekimlerine kademelerine göre artacak şekilde 10 bin TL’ye; asistan hekimlere 7 bin 500 TL’ye; pratisyen hekimlere 5 bin TL’ye kadar ek ödeme yapılacak. Ek ödemelerle birlikte pratisyen hekimlerin maaşı 20 bin TL’yi aşacak, uzmanların maaşı da 27 bin TL’yi bulacak. Özellikli işlem yapan hekimlerin tavan ücreti 65 bin TL’ye kadar çıkabilecek.
13.08.2022 Çalışma Hayatı
Maaşlara ek ödeme! Milyonca çalışanı ilgilendiriyor! Hesaba yatacak
Maaşlara ek ödeme! Milyonca çalışanı ilgilendiriyor! Hesaba yatacak Bayram çalışacak olan milyonları ilgilendiriyor. Milyonlarca çalışanın maaşına ek ödeme. Paralar milyonlarca çalışanın hesabına yatacak. Bayram tatilinde çalışanlar ne kadar ücret alır? Bayram tatilinde çalışanlara işverenler, günlük aldığı ücretin iki katı ücret ödemek durumundadır. Yani, bayram tatilinde çalışan işçiye, çalıştığı her bir gün için brüt ücreti üzerinden iki günlük ücret ödenir. Örneğin, asgari ücretli çalışanın günlük ücreti 166.80 lira, aylık ücreti de brüt 5.004 liradır. Bu çalışan bayram tatilinde bir gün çalışırsa işveren günlük ücreti olan 166.80 liranın üzerine bir 166.80 lira daha ödemek durumundadır. Bayramın birinci, ikinci ve üçüncü günü çalışan bir işçiye işveren, günlük ücretinin dışında 500 lira fazla ödeyecektir. Böylece çalışanın aylık brüt ücreti 5.504 lira olacaktır. Arefe günü ne olacak diye sorarsanız; bu sene Ramazan Bayramı’nın arefesi 1 Mayıs pazar gününe geliyor ve 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle resmi tatil günü. 2 Mayıs pazartesi bayramın birinci günü, salı ve çarşamba günleri de bayram tatili günleri. Dolayısıyla arefe gününün resmi tatile denk gelmesi nedeniyle tatil günü ücreti uygulanacak.
29.04.2022 Çalışan Hakları
Maaşlara ek ödeme açıklaması! Her ay hesaplara yatacak, 300 lira ve...
Maaşlara ek ödeme açıklaması! Her ay hesaplara yatacak, 300 lira ve... Maaşlara 300 lira ek ödeme açıklaması! Yeni açıklama geldi. Vakıfbank ile promosyon anlaşması yapıldı. Emniyet mensuplarını yakından ilgilendiriyor. Anlaşma gereği emniyet personelinin maaşına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacak. Protokolün süresi 5 yıl olacak. Ödemeler 300 lira ile başlayacak; her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artırılarak güncellenecek. EGM'den gelen açıklamada, yapılacak ödemeden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün tüm personelinin faydalanacağı belirtilirken, bu konuda sahte hesaplardan provokasyon yaptığı belirlenenler hakkında suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.
15.04.2022 Çalışma Hayatı
300 lira ek ödeme! 81 ile yazı ile bildirildi...
300 lira ek ödeme! 81 ile yazı ile bildirildi... Maaşlara 300 lira ek ödeme kararı! 81 ile yazı ile bildirildi ve resmen duyuruldu. Yüz binlerce kişiye güzel haber geldi. Ödemeler 300 lira ile başlayacak; her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artırılarak güncellenecek. Emniyet mensuplarını yakından ilgilendiriyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, Vakıfbank promosyon anlaşması yaptı. Anlaşma gereği emniyet personelinin maaşına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacak. Maaş promosyon talimatı bugün itibariyle 81 il emniyet müdürlüğüne gönderildi. Protokolün süresi 5 yıl olacak.
21.03.2022 Çalışma Hayatı