M.Ç.

M.Ç.

Son dakika m.ç. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan m.ç. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını m.ç. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

M.Ç.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan m.ç. gelişmeleri de dahil olmak üzere 786 m.ç. haberi bulunmuştur. Tüm m.ç. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lojman kira artışı 2020 yılında yüzde 14 artı! Kaloriferli, kalorifersiz lojman kira bedeli ne kadar oldu?
Lojman kira artışı 2020 yılında yüzde 14 artı! Kaloriferli, kalorifersiz lojman kira bedeli ne kadar oldu? 2020 lojman kira bedelleri Resmi Gazete’de yayımlandı. 3 Ocak 2020 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan kararla, 2020 lojman kira artış oranı ve yeni kira tutarları belli oldu. 2020 lojman kira artışlarının belli olmasından sonra, Lojman liralarına ne kadar artış yapıldı? Kaloriferli, kalorifersiz lojman kira bedeli kaç lira oldu? Gibi sorularda da artış oldu. İşte lojman satışı hakkında merak edilenler…
4.01.2020 Gündem
2020 lojman kira bedelleri açıklandı! Lojman kiraları ne kadar oldu, zam yapıldı mı?
2020 lojman kira bedelleri açıklandı! Lojman kiraları ne kadar oldu, zam yapıldı mı? 2020 lojman kira bedelleri belli oldu. 3 Ocak 2020 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan kararla, Milli Emlak Genel Tebliği ile 2020 lojman kira artış oranı ve yeni kira tutarları ilan edildi. İşte Lojman kira artışı 2020 bedelleri hakkında merak edilenler…
Nişanlısına kızdı kendini yakmak istedi
Nişanlısına kızdı kendini yakmak istedi Erzurum’da nişanlısı ile tartışan genç üzerine benzin dökerek intihar girişiminde bulundu...
11.07.2016 Yaşam
’Beni peygamber gönderdi’ diyerek vatandaşları dolandırdı
’Beni peygamber gönderdi’ diyerek vatandaşları dolandırdı Eskişehir’de kapı kapı gezerek kendisini Peygamber’in gönderdiğini söyleyerek vatandaşların dini duygularını sömüren şahıs yakalandı.
28.06.2016 Yaşam
Kurtköy’de anne-oğul evde ölü bulundu
Kurtköy’de anne-oğul evde ölü bulundu PENDİK Kurtköy’de, site içerisindeki bir dairede anne ile oğlu ölü bulundu...
19.05.2016 Yaşam
Karaman’da lisedeki taciz iddiasında müdür yardımcısı ihraç edildi!
Karaman’da lisedeki taciz iddiasında müdür yardımcısı ihraç edildi! Milli Eğitim Bakanlığı, Karaman'da çocuklara cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan M...
29.03.2016 Yaşam
Çin kendi uçağını da yaptı
Çin kendi uçağını da yaptı Çin’in finans merkezi Şanghay şehrinde düzenlenen törenle kamuoyuna duyurulan C919 yolcu uçağı, 158 yolcu ve 4 bin 75 kilometre mesafeli uçuşa göre tasarlandı...
2.11.2015 Ekonomi
Ailesinden gizli aldığı otomobille kaza yaptı
Ailesinden gizli aldığı otomobille kaza yaptı DENİZLİ’de babasına ait otomobili izinsiz alarak arkadaşıyla gezintiye çıkan 14 yaşındaki Ayşe Nur Direk, refüje çarpan aracın ön camından yola fırlayarak öldü...
5.09.2015 Yaşam
6 yaşındaki çocuğa defalarca...
6 yaşındaki çocuğa defalarca... DİYARBAKIR’da çalıştırdığı internet cafede 6 yaşındaki erkek çocuğa birden fazla kez cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 31 yaşındaki S.S. 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
10.08.2015 Yaşam
'Ben o dayağı hak ettim'
'Ben o dayağı hak ettim' Onur Özbizerdik'in dövdüğü sevgilisi M...
11.07.2015 Yaşam
Hemşire hastanede müdürün boğazını kesti
Hemşire hastanede müdürün boğazını kesti Bursa’da kapalı alanda sigara içtiği için tutanak tutulan erkek hemşire, tartıştığı hastane müdürünün boğasını falçata ile kesti...
26.06.2015 Yaşam
Karnesini almaya gitti ama...
Karnesini almaya gitti ama... ADANA’da 12 yaşındaki M...
12.06.2015 Yaşam
14 yaşındaki kızı hamile bıraktı ama...
14 yaşındaki kızı hamile bıraktı ama... Samsun'da 14 yaşındaki kız çocuğunu hamile bırakarak, hakkında "küçük yata kıza cinsel istismar" suçundan dava açılan 26 yaşındaki genç, 'kızın yaşının büyük göstermesi' üzerine elinde olmadan yanılgıya düştüğü gerekçesiyle 21 yıl hapis cezası istenilen davada beraat etti...
19.05.2015 Yaşam
Kamyondan düşen parça polisi dehşete düşürdü!
Kamyondan düşen parça polisi dehşete düşürdü! BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde oto yedek parçası ve koli yüklü kamyondan yola düşen ve ceset sanılan donmuş et parçası, polisi harekete geçirdi...
13.05.2015 Yaşam
Of karıştı! Haber altına yorum yazınca...
Of karıştı! Haber altına yorum yazınca... İSTANBUL’da canlı bomba saldırısı sonucu şehit olan polis memuru Kenan Kumaş’la ilgili bir haberin altına küfürlü yorum yazan ve PKK’yı öven 22 yaşındaki M...
29.09.2021 Gündem
Eşini taciz eden komşusunu öldürdü!
Eşini taciz eden komşusunu öldürdü! ADANA’da eşi 20 yaşındaki M.Ç.’yi taciz ettiğini ileri sürdüğü komşusu 22 yaşındaki Aziz Aka’yı bıçaklayarak öldüren 25 yaşındaki Sedat Ç., ’kasten adam öldürme’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davada 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
7.11.2014 Yaşam
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmara Denizi'nde batan kargo gemisine yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ve şu ana kadar yapılan aramalarda içi boş bir can salı bulunduğunu açıkladı. Sahil güvenlik ekipleri, "Kimse var mı?" anonslarıyla fırtınalı denizde gemicileri arıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da 2 sahil güvenlik gemisi, 2 sahil güvenlik botu, Kıyı Emniyeti'ne ait 2 römorkör bölgede çalıştığını, 1 sahil güvenlik korveti ve bir sahil güvenlik uçağının da bölgeye intikal edeceğini kaydetti. Hazır bekletilen helikopter ise hava şartları düzelirse havalanacak.
15.02.2024 Gündem
Işık Yılı Nedir, Ne Birimidir? Işık Yılı Nasıl Hesaplanır?
Işık Yılı Nedir, Ne Birimidir? Işık Yılı Nasıl Hesaplanır? Işık yılı, Gökbilim alanını ilgilendiren bir kavramdır ve mesafe ölçümüdür. Yıl çağrışımı olarak algılansa dahi Işık yılı, bilinen sene sayısını değil, mesafe uzaklığını tanımlamaktadır. Yaşanılan yere bağlı olarak geliştirilen ışık yılı kavramı dünya ve Gökcisimleri arasındaki mesafeyi ölçümleme ifadesidir. 
30.01.2024 Gündem
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak
Bakan Bayraktar'dan Karadeniz gazı açıklaması: 40 milyon metreküpe çıkacak Türkiye'nin enerji alanındaki atılımları katlanarak devam ediyor. Petrol, doğal gaz, yenilenebilir enerji alanındaki ivmesi her geçen gün artan yatırımların meyveleri alınmaya başlandı.
29.01.2024 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 kaza: 3 yaralı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 kaza: 3 yaralı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 10 aracın karıştığı 3 ayrı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken köprü, çift yönlü olarak yaklaşık bir saat trafiğe kapandı.
13.01.2024 Gündem
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı
Tırın altında 50 metre sürüklenen araçtan burnu bile kanamadan çıktı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada tır ile otomobil çarpıştı. Tırın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
5.01.2024 Gündem
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Doğrusal denklemler birinci dereceden denklemlerdir. Doğrusal denklemler koordinat sistemindeki çizgiler için tanımlanır. Denklem 1. dereceden homojen bir değişkene sahip olduğunda (yani yalnızca bir değişken), bu durumda tek değişkenli doğrusal denklem olarak bilinir. Bir doğrusal denklemin birden fazla değişkeni olabilir. Doğrusal denklemin iki değişkeni varsa, buna iki değişkenli doğrusal denklemler denir.
26.12.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

M.Ç. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki m.ç. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.