Lukoil

Lukoil

Son dakika Lukoil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lukoil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lukoil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lukoil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lukoil gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 lukoil haberi bulunmuştur. Tüm lukoil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Tarihi düşüş sonrası akaryakıtta büyük indirim beklentisi!
Tarihi düşüş sonrası akaryakıtta büyük indirim beklentisi! Brent petrol fiyatlarının yüzde 30 düşüşle 31 dolar civarına gerilemesinin ardından gözler Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına çevrildi. Benzin fiyatında 82 kuruş motorin fiyatında ise 65 kuruşluk indirim beklentisi oluştu. Petroldeki düşüş Suudi Arabistan, Rusya ve ABD'yi vuracak.
9.03.2020 Ekonomi
Galatasaray'da şampiyonluk ve Falcao bereketi!
Galatasaray'da şampiyonluk ve Falcao bereketi! Galatasaray Futbol Takımı, 2019-20 sezonunda 6 sponsor firmadan toplam 54 milyon TL alacak. Türk Telekom Stadı saha içi reklamlarından da 4.5 milyon TL gelecek.
16.09.2019 Galatasaray
Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'da transfer
Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'da transfer Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol, ABD'li oyun kurucu Danny Gibson'u kadrosuna dahil etti.
30.11.2018 TBL
Sakarya Basketbol ve Pınar Karşıyaka'da umutlar son haftaya kaldı
Sakarya Basketbol ve Pınar Karşıyaka'da umutlar son haftaya kaldı Basketbolda FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda Türk temsilcileri Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol ve Pınar Karşıyaka, gruptan çıkma şansını son haftaya bıraktı.
15.11.2018 Eurocup
Ailemle ortaklığım  yoktur!
Ailemle ortaklığım yoktur! Şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’a, babası ve kardeşiyle birlikte karşılıksız çek suçundan 3 ayrı dava açıldı. Kurt’un avukatı ise yazılı bir açıklama yaparak söylentileri yalanlayıp ailesi ile ortaklığı olmadığını belirtti.
7.09.2018 Magazin
Demet Akalın'ın eşine ve ailesine dava açıldı
Demet Akalın'ın eşine ve ailesine dava açıldı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, babası ve kardeşlerine karşılıksız çek verme suçundan dava açıldı. Davada Kurt Ailesi'ne her bir çek için bin 500 güne kadar adli para cezası istendi.
7.09.2018 Magazin
Rusya, OPEC anlaşmasını ilk defa tam karşılayamadı
Rusya, OPEC anlaşmasını ilk defa tam karşılayamadı Rusya, mart ayında günlük 10,97 milyon varil petrol üreterek, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile varılan üretim kısıntısı anlaşmasını ilk defa tam karşılayamadı.
2.04.2018 Dünya
Avrupa'da basketbol takımlarımızın aldığı sonuçlar
Avrupa'da basketbol takımlarımızın aldığı sonuçlar Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden basketbol takımlarının bugün oynadığı mücadeleler tamamlandı. Temsilcilerimizin aldığı sonuçlar şu şekilde:
25.10.2017 Eurocup
İstanbul BBSK grupta ilk galibiyetini aldı
İstanbul BBSK grupta ilk galibiyetini aldı İstanbul Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa Kupası E Grubu ikinci hafta maçında Bulgaristan temsilcisi Lukoil Academic'i 81-69 yendi.
25.10.2017 Eurocup
FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda gruplar belirlendi
FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda gruplar belirlendi Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda gruplar belli oldu.
12.10.2017 Basketbol
Galatasaraylı Rodrigues'e açılışta büyük ilgi
Galatasaraylı Rodrigues'e açılışta büyük ilgi Çanakkale'deki bir akaryakıt istasyonun açılışına katılan Galatasaray'ın kanat ve forvet oyuncusu Garry Rodrigues'e, taraftarlar büyük ilgi gösterdi.
20.09.2017 Galatasaray
21. yüzyılın kontratı
21. yüzyılın kontratı Türkiye Petrolleri AO’nun da yüzde 6.75’ine ortak olduğu Azerbaycan’ın Azeri-Çıralı-Güneşli petrol yataklarında üretim ve paylaşım anlaşmasının süresi 2024 yılından 2050 yılına uzatıldı.
14.09.2017 Ekonomi
Esnafa akaryakıt indirimi
Esnafa akaryakıt indirimi Esnafa güzel haber geldi. İmzalanan protokolle esnaf bir yıl boyunca yüzde 8 indirimli akaryakıt alacak
28.03.2017 Ekonomi
ABD ve AB'den Rusya'ya kınama!
ABD ve AB'den Rusya'ya kınama! Dün Rusya'da protesto eylemi yapan 600 muhalif gözaltına alındı. AB ve ABD eylemcilerin serbest bırakılmasını istiyor.
27.03.2017 Dünya
Petrol devi o ülkeden çekildi
Petrol devi o ülkeden çekildi Rus petrol şirketi Lukoil’in son aktiflerini de satarak Ukrayna pazarından ayrıldığı bildirildi.
21.02.2017 Ekonomi
Rusya petrol ihracatını azaltmayacak
Rusya petrol ihracatını azaltmayacak Rus petrol şirketi Transneft'in Başkanı Nikolay Tokarev, Rusya'nın petrol ihracatını azaltmayı planlamadığını söyledi.
14.12.2016 Ekonomi
Rus petrol şirketleri üretimi düşürmeye yanaşmayabilir
Rus petrol şirketleri üretimi düşürmeye yanaşmayabilir Rusya'nın Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ile yaptığı anlaşma çerçevesinde petrol üretimini düşürme kararının ardından, Rus petrol şirketlerinin pratikte üretimi kısmaya yanaşmayabileceği belirtiliyor.
8.12.2016 Ekonomi
Fitch, 14 Rus şirketinin kredi notu yükseltti
Fitch, 14 Rus şirketinin kredi notu yükseltti Fitch, 14 Rus şirketinin kredi notunu ''İstikrarlı''ya yükseltti
17.06.2021 Dünya
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar belirlendi
Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne katılacak takımlar belirlendi Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak takımlar belli oldu.
29.06.2016 Basketbol
Rus piyasalarında Brexit şoku
Rus piyasalarında Brexit şoku Birleşik Krallık’ta yapılan AB referandumundan “Brexit” kararının çıkmasının ardından Rus borsası ve dolar/ruble paritesi güne sert düşüşle başladı...
24.06.2016 Ekonomi
Total Türkiye artık Demirören Grubu’nun
Total Türkiye artık Demirören Grubu’nun Demirören Holding ile Total arasında devam eden Total Türkiye’nin satış süreci dün atılan imzalarla tamamlandı. Total’in Türkiye’deki akaryakıt istasyonları ile ticari satış, tedarik ve lojistik varlıkları Demirören’e katıldı
15.04.2016 Ekonomi
Putin'den petrol talimatı
Putin'den petrol talimatı Putin, petrol üretiminin dondurulması çalışmalarına devam edilmesi talimatını verdi.
2.03.2016 Ekonomi
İran'dan flaş petrol hamlesi
İran'dan flaş petrol hamlesi İran Petrol Bakanı Yardımcısı Rukneddin Cevadi, "Yaptırımlar sonrası ham petrol üretimimiz, günlük 400 bin varil arttı...
14.02.2016 Ekonomi
Rus devinden rekor üretim
Rus devinden rekor üretim Rus petrol devi Lukoil tarihinde ilk kez 100 milyon tonluk ham petrol üretimini geçti
29.12.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Lukoil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lukoil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.