Lozan Antlaşması CİMER yanıtı! Lozan Antlaşması’nda gizli madde var mı, Lozan Antlaşması maden maddesi nedir? Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi açıkladı!
Lozan Antlaşması CİMER yanıtı! Lozan Antlaşması’nda gizli madde var mı, Lozan Antlaşması maden maddesi nedir? Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi açıkladı! Lozan’ın gizli maddeleri Cimer’e soruldu. Türkiye’de, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), Lozan Barış Antlaşması'nda gizli madde olup olmadığı yönünde bir vatandaşın sorusuna yanıt verdi. Peki, Lozan Antlaşması’nda gizli madde var mı, Lozan Antlaşması maden maddesi nedir? İşte Lozan Antlaşması CİMER yanıtı…
26.04.2022 Gündem
Lozan ne zaman bitiyor, 2023 Lozan Antlaşması bitti mi? Lozan Barış Antlaşması maddeleri!
Lozan ne zaman bitiyor, 2023 Lozan Antlaşması bitti mi? Lozan Barış Antlaşması maddeleri! Lozan antlaşması ne zaman bitiyor, Lozan bitti mi? Lozan Barış Antlaması’na dair detaylar sık sık gündeme geliyor. Özellikle yeraltı kaynakları ile ilgili maddeler sık sık tartışma konusu oluyor. 1923'te imzalanan anlaşmanın, bu yıl sona erip ermeyeceği konusu anketle halka soruldu. Ankete katılanların önemli bölümü, Lozan'ın hükümsüz olacağını düşünüyor.
2.01.2023 Gündem
'Lozan’da gizli madde var mı?' Bitmeyen dedikoduyu bu kez CİMER yanıtladı
'Lozan’da gizli madde var mı?' Bitmeyen dedikoduyu bu kez CİMER yanıtladı 'Lozan’da gizli madde var mı?' sorusunu bir vatandaş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) sordu. CİMER'in verdiği yanıt sosyal medyada büyük ilgi gördü.
26.04.2022 Gündem