Love

Love

Son dakika LOVE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LOVE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LOVE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Love

haberleri sayfasında son dakika yaşanan love gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.906 love haberi bulunmuştur. Tüm love haberleri aşağıda listelenmiştir.
GAP ilişki türü | GAP ilişki ne demek, bariyer ilişki nedir?
GAP ilişki türü | GAP ilişki ne demek, bariyer ilişki nedir? GAP ilişki ne demek, bariyer ilişki nedir? Sosyal medyada son günlerde GAP ilişki popüler oldu. İlişkiler şekil değiştirdi. Love bombing, ghosting, gaslighting derken şimdi de GAP ilişki gündeme geldi. Gap kelimesi İngilizcede boşluk anlamına geliyor. Bu ilişki parçalı ve boşluklu bir ilişki yaşamak da anlamına geliyor. İşte Sosyal medyada gündem olan GAP ilişki ne, bariyer ilişki nedir? Sorularının detaylı cevapları…
10.02.2024 Gündem
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Seri olan filmlerin izlenmesi için sıralamasının bilinmesi önemlidir. Doğru sıralamaya uygun şekilde izlemek filmin konusunu anlamaya da yardımcı olmaktadır. Marvel filmleri tüm dünyayı saran ve heyecan dolu film serileri arasında yer almaktadır. Bu filmlerin kronolojik sırası ile beraber izlenmesi de serinin ana konusunun öğrenilmesi adına büyük önem taşımaktadır.
31.01.2024 Gündem
The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu?
The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu? Kaliforniyalı alternatif rock grubu The Neighbourhood’un dağıldığına dair iddialar gündem oldu. İddiaların ardından The Neighbourhood dağıldı mı, sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.01.2024 Magazin
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik kutlama
Hakan Sabancı'dan Hande Erçel'e romantik kutlama Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı'dan yeni bir mutluluk pozu geldi. Sabancı, Erçel'in doğum gününde romantik bir paylaşım yaptı.
24.11.2023 Magazin
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da ağırladı
Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da ağırladı Popçu Aleyna Tilki, 2021 yılında 'Real Love' şarkısında çalıştığı Amerikalı DJ ve prodüktör Dillon Francis'i Kapadokya'yı gezdirdi. İki arkadaşın sonraki rotası İstanbul olacak.
23.11.2023 Magazin
Kadın kooperatifleri festivalde buluştu
Kadın kooperatifleri festivalde buluştu Sağlıklı yaşam tutkunlarını ve değişim yaratan üreticileri bir araya getiren 'Eco Love Fest' kadın kooperatiflerini bir araya getirdi.
27.09.2023 Yaşam
Millie Court bikinili pozlarıyla olay yarattı!
Millie Court bikinili pozlarıyla olay yarattı! İngiltere’nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Aşk Adası (Love Island) yarışmasının şampiyonu Millie Court sosyal medyada beğeni toplayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.
14.06.2023 Magazin
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı!
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı! Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, daha önce sosyal medyada birlikte fotoğraflarını paylaştığı Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı. 3.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Kerem Bürsin'le siyah-beyaz karesini yayınlayan aktörün doğum günü paylaşımı kısa sürede gündem oldu.
5.06.2023 Magazin
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri!
Ray Stevenson kimdir, neden öldü? Ray Stevenson filmleri ve TV dizileri! Rome, Vikings ve Dexter gibi dizilerde rol alan aktör Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun, ‘Cassino in Ischia’ adlı bir aksiyon filminin çekimleri için bulunduğu İtalyan adası Ischia’da hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Ray Stevenson, 4 gün sonra 59. doğum yaşına girecekti. Peki, Ray Stevenson kimdir, neden öldü?
23.05.2023 Magazin
'Courtney Love tarafından tacize uğradım, o anın fotoğrafı da var
'Courtney Love tarafından tacize uğradım, o anın fotoğrafı da var Nirvana grubunun intihar eden solisti Kurt Cobain'in eşi ve çocuğunun annesi Courtney Love, bir gazetecinin anlattığı olayla gündeme geldi. 20'li yaşlarında Coachella'dayken Love tarafından tacize uğradığını söyleyen Frank Elaridi, yıllar sonra yaşananları anlattı.
20.05.2023 Magazin
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Duygusal şiddetin farklı bir türü: Love Bombing
Duygusal şiddetin farklı bir türü: Love Bombing “Sosyal medyanın hayatımızdaki yeri nedeniyle günümüzdeki ilişkilerin dinamiği değişti” diyen Klinik Psikolog Dr. Kahraman Güler, son zamanlarda sıklıkla duyulan “Love Bombing” yani Aşk Bombardımanı terimi ile ilgili açıklamada bulundu. Güler, “Love bombing, duygusal şiddetin farklı bir türü olarak kendini gösterir” dedi.
29.03.2023 Yaşam
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
Kate Winslet'tan bağış çağrısı!
Kate Winslet'tan bağış çağrısı! Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından depremzedeler için harekete geçti. Ünlü İngiliz bağış çağrısında bulundu.
23.02.2023 Magazin
Hayden Panettiere'nin kardeşi hayatını kaybetti
Hayden Panettiere'nin kardeşi hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Hayden Panettiere kardeş acısıyla sarsıldı. Panettiere'in, bazı yapımlarda oyunculuk deneyimi de yaşayan kardeşi Jansen Panettiere, 28 yaşında hayata veda etti. Panettiere, son olarak geçen yıl Love and Love Not adlı yapımda görev almıştı.
21.02.2023 Magazin
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor
Deprem sonrası İngiliz sunucunun küstah Türkiye yorumuna tepki yağdı: Utanç verici, programın kaldırılması gerekiyor Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremlerden sonra tüm dünya yardım için harekete geçmişken İngiltere'de yayın yapan Capital FM radyosunun sunucusu DJ Ant Payne'nin deprem hakkında yaptığı yorum büyük tepki çekti. Ünlü sunucu tepkilerin ardından özür diledi.
15.02.2023 Dünya
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım
Türkiye iddiaları sonrası Çavuşoğlu açıkladı: O görüşmede Pompeo'yu uyardım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun, yeni çıkan kitabındaki Türkiye iddiaları hakkında açıklama yaptı.
26.01.2023 Gündem
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı!
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı! Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci çıktı. Kısa bir dinlenmeden sonra Dancing On Ice yarışmasına katılan Ekin Su yarışmadaki seksi kıyafetiyle tepki görürken jüriden de düşük puanlar aldı.
16.01.2023 Magazin
Rita Ora'dan yeni şarkı tatili!
Rita Ora'dan yeni şarkı tatili! İngiliz şarkıcı Rita Ora, yeni şarkı çıkarma hazırlığını tamamladı. Şarkısını bu ay piyasaya sürmeye hazırlanan 32 yaşındaki şarkıcı, yorgunluk atmak için St. Barts adasında tatile çıktı.
8.01.2023 Magazin
Bebek sürprizi şoke etti! "Hiçbir şey de yapmadık ki bu nasıl oldu anlamadım"
Bebek sürprizi şoke etti! "Hiçbir şey de yapmadık ki bu nasıl oldu anlamadım" Love Island olmak üzere kamera karşısına geçtiği Celebrity Island With Bear Grylls ve Sidemen adlı yapımlarla tanınan genç İngiliz TV yıldızı Montana Brown, ilk bebeğine hamile olduğunu açıkladı.
29.12.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı!
Ünlü şarkıcı Cher'in anne acısı! Cher'in annesi olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Georgia Holt, 96 yaşında hayatını kaybetti.
12.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Love ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki love haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.