Los Angelas

Los Angelas

Son dakika los angelas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan los angelas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını los angelas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Los Angelas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan los angelas gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 los angelas haberi bulunmuştur. Tüm los angelas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Canlı yayında bunu yaptı! 111 bin lira kazandı
Canlı yayında bunu yaptı! 111 bin lira kazandı Asian Andy adlı bir Twitch yayıncısı uyuyarak 16 bin dolar (111 bin TL) kazandı.
17.02.2021 Dünya
Neşeli çıkış
Neşeli çıkış Julia Roberts, önceki akşam arkadaşı Bruce Bozzi ile Los Angeles’ta görüldü
12.02.2020 Magazin
Oy kullanmak için döneceğiz
Oy kullanmak için döneceğiz Kenan Doğulu ve eşi Beren Saat Los Angeles’a uçtu. Havalimanında görüntülenen çift “10 gün kalıp döneceğiz. Oyumuzu kullanmak için burada olacağız” dedi.
10.06.2018 Magazin
Millet Bahçesi dünyanın en büyük 3’üncü şehir parkı olacak
Millet Bahçesi dünyanın en büyük 3’üncü şehir parkı olacak Ekim ayında kapanacak Atatürk Havalimanı’nın arazisinin akıbeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından netleşti. Erdoğan, arsaya “Millet Bahçesi” adında yeşil alan yapılacağını söyledi. 11.7 bin dönüm alana sahip havalimanına yapılacak park dünyanın en büyük 3’üncü şehir parkı olacak.
25.05.2018 Ekonomi
Rozeti geri ver!
Rozeti geri ver! Oyuncu Scarlett Johansson, önceki gün Los Angelas’taki Kadınlar Yürüyüşü’nde şu sıralar tacizle suçlanan James Franco’ya seslendi. Oyuncu, Franco’nun taciz skandallarını protesto eden ”Time’s Up” rozetini geri vermesi gerektiğini söyledi
21.01.2018 Magazin
Kusursuz Selena
Kusursuz Selena Selena Gomez, geçtiğimiz gün Los Angelas’ta pilates antrenmanı çıkışı görüntülendi.
12.11.2017 Magazin
Dünyaca ünlü aktör hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü aktör hayatını kaybetti "The Godfather II, Alien, Cool Hand Luke" filmleriyle tanınan kült filmlerin aktörü Hary Dean Stanton, 91 yaşında hayatını kaybetti.
16.09.2017 Magazin
Los Angeles'a yerleşiyor!
Los Angeles'a yerleşiyor! Ünlü sunucu Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner Los Angelas’tan ev bakmaya başladı. Topal’ın senenin yarısını Amerika’da geçirmek istediği öğrenildi.
27.07.2017 Magazin
Angelina Jolie'den itiraf: Çocuklarımdan gizli duşta...
Angelina Jolie'den itiraf: Çocuklarımdan gizli duşta... Angelina Jolie, ABD'de bir moda dergisine verdiği röportajda, aktör Brad Pitt ile boşanmalarına dair bilinmeyen yeni detayları anlattı. İşte Angelina Jolie'nin şaşırtıcı itirafları...
27.07.2017 Magazin
Cara Delevingne modelliği anlattı!
Cara Delevingne modelliği anlattı! Cara Delevingne, Los Angeles’ta modellik kariyeriyle ilgili soruları yanıtladı.
23.07.2017 Magazin
Yemeği koklamak da şişmanlatıyor!
Yemeği koklamak da şişmanlatıyor! Amerikalı bilim adamları, fareler üzerinde yaptığı bir deneyle yemek kokusunun da kilo almaya neden olabileceğini tespit etti.
6.07.2017 Sağlık
Büyük Barbie
Büyük Barbie Iggy Azalea önceki gün Los Angelas’daki kayıt stüdyosuna giderken görüntülendi.
2.07.2017 Magazin
Almeda yüzümüzü kahveye buladı
Almeda yüzümüzü kahveye buladı Murat Yıldırım marka yüzü olduğu Royal Caviar Cream’i ünlü simalarının katıldığı davetle tanıttı.
17.05.2017 Magazin
Amerika’ya geri döndü
Amerika’ya geri döndü Eşi Brad Pitt ile boşanma aşamasında olan ünlü oyuncu Angelina Jolie artık yalnız bir anne.
12.03.2017 Magazin
Küçük adamı Silas
Küçük adamı Silas Jessica Biel, sevimli oğlu Silas ile uzun zaman sonra objektiflere takıldı.
21.02.2017 Magazin
'Big Little Lies’ dizisinin muhteşem kadınları!
'Big Little Lies’ dizisinin muhteşem kadınları! 'Big Little Lies' dizisinin Los Angelas'taki galasında başrol oyuncuları şıklık yarışına girdi.
8.02.2017 Magazin
Düğün için Los Angeles'a gittiler!
Düğün için Los Angeles'a gittiler! Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi düğün için Los Angeles'a gitti.
31.01.2017 Magazin
Kırmızı halının yıldızları
Kırmızı halının yıldızları Geçtiğimiz gün Los Angelas’ta gerçekleşen Art of Elysium galasına birçok ünlü isim katıldı...
8.01.2017 Magazin
Dünyaca ünlü Zsa Zsa Gabor hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü Zsa Zsa Gabor hayatını kaybetti Hollywood'da bir döneme damgasını vuran, ilk evliğini bir Türk siyasetçiyle yapan Macar asıllı kadın sinema oyuncusu Zsa Zsa Gabor, 99 yaşında Los Angeles'ta yaşamını yitirdi.
19.12.2016 Magazin
Müziğe yön verenlere kulak verin
Müziğe yön verenlere kulak verin Son dönemde Red Bull’un müzik sahnesine katkısı gittikçe artıyor. Şimdi de Red Bull Music Academy Radio ile 11-20 Kasım tarihleri arasında Pera’nın proje alanı Pera 64’te geçici bir radyo istasyonu kuracaklar. Dijital olarak tüm dünyaya yayın yapacak olan RBMA Radio Istanbul, 10 günde 70 sanatçı, 60 radyo programı, 6 paralel etkinlik ve 8 canlı stüdyo performansına sahne olacak.
22.10.2016 Magazin
Kendi emojisini yaptırdı
Kendi emojisini yaptırdı Kim Kardashian, Kimoji adını verdiği ağlayan kendi emojilerinden oluşan telefon kabı ile görüntülendi...
26.06.2016 Magazin
'İnşallah' diyen gence 9 saatlik sorgu
'İnşallah' diyen gence 9 saatlik sorgu Iraklı Hayrettin Halit, Los Angeles’tayken arayan amcasına katıldığı yemekle ilgili bilgi verirken, “İnşallah” dedi. Bunun üzerine ihbar edilen Halit’i FBI, 9 saat sorguladı
19.04.2016 Dünya
Rock’n roll için Türkiye'deyiz!
Rock’n roll için Türkiye'deyiz! Son dönemde 27’nin ‘Muhtemel Aşk’ şarkısı inanılmaz popüler...
25.03.2016 Magazin
Ünlü oyuncu gösterişli evini satışa çıkardı
Ünlü oyuncu gösterişli evini satışa çıkardı Ödül rekortmeni dizi Pretty Little Liars'ta "Hanna Marin"i canlandıran Ashley Benson, Los Angeles'taki evini rekor fiyata satışa çıkardı.
21.02.2016 Magazin
İlişkilerini doğruladılar
İlişkilerini doğruladılar Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yıldızları Kit Harington ve Rose Leslie’nin aşkları tüm hızıyla devam ediyor...
31.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Los Angelas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki los angelas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.