Litecoin

Litecoin

Son dakika Litecoin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Litecoin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Litecoin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Litecoin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan litecoin gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 litecoin haberi bulunmuştur. Tüm litecoin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin,  Ethereum ve alt coinler...
Kripto para piyasası tepetaklak! Sıralamalar değişiyor, beklenmedik hamleler peş peşe geliyor, Bitcoin, Ethereum ve alt coinler... Kripto para kullanımı her geçen gün artıyor. Piyasa hacminin büyümesi yatırımcıların ilgisini arttırdı. Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin 2021'de rekor üstüne rekor kırarak yatırımcısını sevindirdi. Ancak yılın sonlarına doğru düşüş eğilimi sergileyen para birimi bu seyirden kurtulamadı. Bitcoin eski günlerine dönecekmi? Kripto paraların tarihi rekorlara imza atan oyuncusu tahtını Ethereum'a mı bırakacak? Kripto para ile ilgili son dakika gelişmeleri özelikle yatırımlarını bu yönde yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Kripto varlıklar için şaşırtan veri açıklandı. Ethereum atağa geçti. Piyasa altüst olacak. Sıralamalar değişiyor. Beklenmeyen hamleler geliyor. Yatırımlara yön verecek kripto para tahminleri geldi. İşte kripto varlıklar için 2022 senaryoları...
17.01.2022 Ekonomi
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler...
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler... Kripto parada son dakika gelişmesi! Sert hareket kripto varlıkların atası Bitcoin'i yukarı çekti. Psikolojik sınıra dayanandı. Yeni rekor beklentisi yükseldi. Dalgalı seyrine yukarı yönlü olarak son veren kripto para da risk iştahı arttı. Yatırımcının tedirgin bekleyişi Fed kararı ile sona erdi. Kripto para birimleri Fed'in faiz artırımı beklentilerine yönelik olan açıklamalarıyla güçlenmeye başladı. Fed'in 2022 ve 2023 yıllarında toplam 6 adet faiz artırımında bulunacağına dair açıklamalar ve enflasyonun kalıcı olduğuna dair gözlemleri kripto para birimlerinde ılımlı toparlanma yaşattı. Kripto varlıklardaki yükseliş trendi kalıcı olacak mı? Bitcoin'e yatırım yapmak isteyenler için fırsat dönemi mi?  Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto varlıklar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.12.2021 Ekonomi
Kripto paralarda kan kaybı sonrası ibre yeşili gösteriyor, yeni rekor göründü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve XRP...
Kripto paralarda kan kaybı sonrası ibre yeşili gösteriyor, yeni rekor göründü! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve XRP... Kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Rekor üstüne rekor kırarken aniden düşüşe geçen Bitcoin yatırımcını şaşırtırken kripto paralardaki düşüş sona erdi. Kripto varlıklar yükseliş trendine girdi. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP ve diğer altcoinlerde yeni rekor gelir mi? Kripto para piyasasına girmeyi düşünenleri neler bekliyor. Hangi yatırım aracı daha çok kazandırıyor? Günlerdir kan kaybeden kripto para piyasaları son 24 saatte yeşile döndü. Kripto piyasasındaki yükseliş kalıcı olacak mı? Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto varlıklar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.12.2021 Ekonomi
Kripto paralarda tehlike çanları çalıyor, kayıp büyük! Bitcoin, Ethereum ve altcoinler çöküş döneminde, psikolojik sınırın altına geriledi, kripto piyasası tepe taklak...
Kripto paralarda tehlike çanları çalıyor, kayıp büyük! Bitcoin, Ethereum ve altcoinler çöküş döneminde, psikolojik sınırın altına geriledi, kripto piyasası tepe taklak... Kripto paralarda uzun süre devam eden yükseliş trendi yerini düşüşe bıraktı. Öyle ki Bitcoin psikolojik sınırın altını gördü. Son 4 günde sık sık 50.000 dolarlık seviyeyi zorlayan Bitcoin, bu seviyeyi aşamadı ve sert düştü. Bitcoin son 24 saatte yüzde 4.4 değer kaybederek 46.920 dolara geriledi. Kripto paralarda deprem etkisi yaratan sert hareket sonrası düşüş eğilimi altcoinlere de sıçradı. Ethereum da benzer şekilde yüzde 6.3'lük düşüşle 3.762 dolara geriledi. Kasım ayında 68 bin 900 dolara ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gören Bitcoin, son haftalarda yaşadığı düşüşler sonrasında 200 günlük hareketli ortalamasının altına indi. Düşüşte Fed'in faiz toplantısından çıkacak kararlar ve ABD borsalarındaki düşüşün etkili olduğu öne sürülüyor.
14.12.2021 Ekonomi
Kripto paralar rekor sonrası resmen eriyor! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP ve...
Kripto paralar rekor sonrası resmen eriyor! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, XRP ve... Kripto parada yükseliş trendi yerini düşüşe bıraktı. Rekor üstüne rekor kıran kripto paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin'de rüzgar tersine döndü. Düşüş sürüyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto para yatırımı nasıl yapılır? Kripto para alım satımı nasıl olur? Kripto paralar nakit olarak nasıl kullanılabilir? İşte kripto para piyasası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar…
13.12.2021 Ekonomi
FED ne zaman açıklama yapacak, FED faiz kararı saat kaçta? FED toplantısı sonucu merak ediliyor!
FED ne zaman açıklama yapacak, FED faiz kararı saat kaçta? FED toplantısı sonucu merak ediliyor! FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Küresel piyasalar açısından büyük öneme sahip FED Toplantısının eylül ayına ilişkin alacağı kararlar ilgiyle takip ediliyor. ABD'de hazirana ait enflasyon verisinin beklentileri aşınca, gözler FED'in eylül ayı faiz kararı büyük bir merakla bekleniyor. Uzmanlar ise 2023’ten önce faiz artırmamasına kesin gözüyle bakıyor.
22.09.2021 Gündem
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak Eylül 2021? FED faiz kararı ne olur, faiz artırımı olur mu, FED faiz kararı toplantısı tarihleri…
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak Eylül 2021? FED faiz kararı ne olur, faiz artırımı olur mu, FED faiz kararı toplantısı tarihleri… FED faiz kararı toplantısı ne zaman, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Küresel piyasalar açısından büyük öneme sahip FED Toplantısının eylül ayına ilişkin alacağı kararlar ilgiyle takip ediliyor. ABD'de hazirana ait enflasyon verisinin beklentileri aşınca, gözler FED'in eylül ayı faiz kararı büyük bir merakla bekleniyor. Uzmanlar ise 2023’ten önce faiz artırmamasına kesin gözüyle bakıyor.
16.09.2021 Gündem
ABD'li dev şirketten flaş kripto para kararı! Gerçek ortaya çıktı
ABD'li dev şirketten flaş kripto para kararı! Gerçek ortaya çıktı ABD'li perakende şirketi Walmart, kripto para birimlerinden Litecoin ile ortaklığını yalanladı. Şirket ödemelerde Litecoin seçeneğini eklemeyecek.
13.09.2021 Ekonomi
PayPal'dan flaş karar! İngiltere'de...
PayPal'dan flaş karar! İngiltere'de... Merkezi ABD'de bulunan çevrim içi ödeme sistemi PayPal, İngiltere'deki müşterilerinin bugünden itibaren 4 çeşit kripto para birimi satın alabileceğini duyurdu.
23.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Kripto parada sıralama değişti! Ona yatıran kazandı
Kripto parada sıralama değişti! Ona yatıran kazandı Kripto parada hareketlilik sürüyor. Kimse bunu beklemiyordu. Yerler değişti. ABD'den, kripto varlık piyasalarına bir "düzenleyici çerçeve" oluşturulacağına ilişkin açıklamaların gelmesine karşın gelen alımlarla, yüzde 13'e yakın yükselen Binance Coin 62 milyar dolarlık piyasa hacmine ulaşarak yeniden üçüncü sıraya çıktı.
3.06.2021 Ekonomi
Kripto para yükselir mi, kripto para piyasası ne olur? Kripto para yorumu!
Kripto para yükselir mi, kripto para piyasası ne olur? Kripto para yorumu! Çin’in yerel finansal kurumlarının ve ödeme sistemlerinin kripto para hizmeti vermesini yasaklaması, Tesla CEO’su Elon Musk’ın yaptığı açıklamalar, kripto paranın daha hızlı düşmesine neden oldu. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Litecoin gibi sanal para birimleri değer kaybetmeye devam ediliyor. Günlük kayıplar yüzde 30’ları, haftalık kayıplar ise yüzde 50’leri buldu. Peki, kripto para piyasası ne olur?
24.05.2021 Gündem
Kripto para neden düştü, Çin’de kripto para yasak mı? Kripto para borsası son durum!
Kripto para neden düştü, Çin’de kripto para yasak mı? Kripto para borsası son durum! Kripto para borsasında en çok öne çıkan Bitcoin 29 bin 900 dolara kadar geriledi. Bitcoin tarihi zirvesinden yüzde 54 oranında düşüş yaşarken, diğer coinlerde de düşüşler gözlemlendi. Bitcoin 14 Nisan'da 64 bin 813 doları görmüştü. 29 bin 900 dolara kadar gerileyen Bitcoin'de böylece yüzde 54 oranında düşüş gerçekleşti. Kripto para piyasalarının ikinci büyük birimi Ethereum da, 1,952.46 ve 3,026.72 dolar arasında dalgalandığı son 24 saatte yüzde 14.90 düşüşle 2,570.84 dolara geriledi. Kripto para piyasalarının üçüncü sırasına yükselen Tether 0.9986 ve 1.00 dolar arasında dalgalandığı son 24 saatte yüzde 0.09 artışla 1.00 dolara yükseldi. Peki, Kripto para neden düştü, Çin’de kripto para yasak mı?
20.05.2021 Gündem
Kripto para dünyası şokta! Rekor geldi, 1 trilyon dolara yaklaştı
Kripto para dünyası şokta! Rekor geldi, 1 trilyon dolara yaklaştı Kripto para piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kripto paralarda, Çin'in yerel finansal kurumlarının ve ödeme sistemlerinin kripto para hizmet vermesini yasaklamasıyla ivme kazanan düşüş devam ediyor. Bitcoin ve Ethereum'da Mart 2020'den bu yana en büyük günlük düşüş kaydedilirken, kripto para piyasasında yaşanan kayıp 1 trilyon dolara yaklaştı.
19.05.2021 Dünya
Ethereum rüzgarı dinmiyor! Yeni rekor kırdı...
Ethereum rüzgarı dinmiyor! Yeni rekor kırdı... Bu yıl Bitcoin'den daha iyi performans göstermesi ile ön plana çıkan Ethereum fiyatı bu sabah yeni rekor seviyeleri gördü.
12.05.2021 Ekonomi
Bitcoin çakıldı! Yatırımcıya büyük şok! Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor?
Bitcoin çakıldı! Yatırımcıya büyük şok! Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin adeta çakıldı. Son iki gündür bitcoindeki sert düşüş nedeniyle kripto para piyasasını çalkalanıyor. Son yılların gözde yatırım araçlarından olan bitcoinde son dakika şoku yaşanıyor. Bitcoin’in ani düşüşü altcoin’lerde de hızlı düşüşe neden oluyor. Bitcoin’deki 8 bin dolarlık düşüş altcoin’lerde de erimeye neden oldu. Bitcoin ve Alt coin'lerdeki aşağı yönlü hareketlilik sanal paralarla ilgili akıllara pek çok soru işaretini getirse de yatırımcısı kripto paralardaki sert düşüşün ve olumsuz dalgalanmanın devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki, Bitcoin ve kripto paralar neden düşüyor? Bitcoin neden bu kadar düştü? İşte Bitcoin'deki düşüşün sebebi...
19.04.2021 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Bitcoin neden düştü?
Bitcoin sert düştü! Bitcoin neden düştü? Bitcoin ile ilgili gelişmeler yatırımcının gündeminde... Bitcoin sabah saatlerinde 59 bin dolar bandından 50 bin 900 dolar düzeyine kadar gerileyerek sert düşüş kaydetti. Gece boyu süren Bitcoin'deki sert düşüş kripto para piyasalarını salladı. Bitcoin’deki ani düşüş pek çok alt coinin de çakılmasına neden oldu. Peki, Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin yükselir mi? Bitcoin neden düştü? Kripto paralara ne oluyor? İşte kripto para piyasalarında son durum!
18.04.2021 Ekonomi
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor?
Dogecoin kaç TL/dolar oldu? DOGE en yüksek rekorunu kırdı! Dogecoin nedir, nasıl alınır, neden yükseliyor? Dogecoin’in toplam piyasa değeri 11 milyar doları aştı. Mizah amaçlı 2013 yılında geliştirilen kripto para Dogecoin'in değeri dün yüzde 34 artışla rekor tazeledi. Dogecoin, Elon Musk’ın sosyal medya gönderileri sayesinde bugün 10 sent barajını aştı ve 11 sent seviyesine yükseldi. Dogecoin'in toplam piyasa değeri de 11 milyar doların üzerine çıktı. Dogecoin nedir? Dogecoin kaç TL/dolar oldu?
14.04.2021 Gündem
Bitcoin'de hareketlilik sürüyor! Son durum...
Bitcoin'de hareketlilik sürüyor! Son durum... Bitcoin, kripto para piyasalarına gelen genel satış dalgasının etkisiyle 60,000 dolar sınırından 57,000 dolara geriledi. Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi, yeni zirvesini 61,683.86 dolar ile Mart ortasında gördü.
8.04.2021 Ekonomi
Bitcoin o sınırın altına düştü
Bitcoin o sınırın altına düştü Microsoft'un kurucusu Bill Gaates'in ardından, ABD'de Massachusetts Senatörü Elizabeth Warren'ın da, "spekülatiflik doğasında var" diye nitelendirdiği Bitcoin, hafta başında görüp, geri çekildiği 50,000 doların altında hareket ediyor.
3.03.2021 Ekonomi
Bitcoin tarihi yüksek seviyede! Bugün...
Bitcoin tarihi yüksek seviyede! Bugün... 2009 yılında piyasaya ilk çıktığında kuruş seviyelerinde olan Bitcoin bugün 50 bin dolar sınırına dayandı. Bitcoin dalgalı seyretse de yatırımcılarına kazandıran kripto paralar arasında yer alıyor.
16.02.2021 Ekonomi
Kripto para Dogecoin kaç TL? Dogecoin nedir, nasıl alınır?
Kripto para Dogecoin kaç TL? Dogecoin nedir, nasıl alınır? Ekonomi piyasalarının popüler konularından biri de kripto paralar. Son zamanlarda hızla yükselen kripto para birimi Dogecoin fiyatı araştırılıyor. Özellikle Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı paylaşımlarla sık sık dikkat çektiği Dogecoin fiyat artışı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dogecoin nedir, nasıl alınır? Kripto para Dogecoin kaç TL, neden yükseliyor?
5.02.2021 Ekonomi
Bitcoin 19,300 dolar sınırına yükseldi
Bitcoin 19,300 dolar sınırına yükseldi Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, geçen haftanın ilk gününde yükseldiği 19,845.30 dolarlık yeni tüm zamanların rekor düzeyinden, hafta ortasında yaklaşık yüzde 5.0'lik bir düzeltmeyle 19,000 doların altına indikten sonra, yeni haftanın ilk gününe 19,300 puan sınırında başladı.
7.12.2020 Ekonomi
Bitcoin 18 bin doları da aştı!
Bitcoin 18 bin doları da aştı! Kanada'da iki dijital para varlıkları yönetim şirketinin hükümetten ön onay almalarının ardından, Bitcoin hızlı bir yükselişle 18,000 doları, kripto para piyasalarının toplam piyasa hacmi de 500 milyar doları aştı.
18.11.2020 Ekonomi
Bitcoin yeniden o seviyeye ulaşıyor
Bitcoin yeniden o seviyeye ulaşıyor Hafta sonunda, 14,027 dolar ile Ocak 2018'den bu yana en yüksek düzeyi gördükten sonra geri çekilen kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, son 24 saatte yüzde 4.11 artışla 13,905.26 dolara yükselerek yeniden 14,000 dolar sınırına yaklaştı.
4.11.2020 Ekonomi
Bitcoin 11,700 doları aştı!
Bitcoin 11,700 doları aştı! Kripto para piyasaların en yüksek hacimli birimi Bitcoin, son 24 saatte yüzde 2.65 artışla 11,734 dolara çıktı ve toplam piyasa hacmi 217.35 milyar dolara yükseldi.
20.10.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Litecoin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki litecoin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.