LGS ne zaman 2021, ertelenecek mi? Bakan Selçuk’tan 2021 LGS tarihi açıklaması!
LGS ne zaman 2021, ertelenecek mi? Bakan Selçuk’tan 2021 LGS tarihi açıklaması! LGS ne zaman yapılacak, ertelenecek mi? Öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını kapsamında mücadele devam ederken, LGS 2021 sınavının durumu merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, katıldığı bir canlı yayında LGS tarihi ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Selçuk, LGS’nin kontrollü olarak yapılacağını aktarırken, “Bu sene sınavda çok uzun paragraf soruları olmayacak.” Detayını da paylaştı. Peki, LGS ertelenecek mi, ne zaman yapılacak? 2021 LGS sınav tarihi…
28.05.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Flaş LGS erteleme açıklaması, bu yıl ilk defa...
MEB resmen duyurdu! Flaş LGS erteleme açıklaması, bu yıl ilk defa... MEB'den son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair soruları yanıtladı. Peki, uzaktan eğitimde (EBA) son durum ne, sınavlar nasıl olacak?, yaz tatili ne zaman başlayacak? Okullar ne zaman açılacak? 1 Haziran 2021'de okullar açılacak mı, yüz yüze eğitime geçilecek mi? LGS ertelenecek mi? Öğretmen ataması olacak mı? İşte son dakika eğitim haberinin detayları... Öte yandan MEB geçtiğimiz günlerde LGS ile ilgili çok önemli açıklama yapmıştı. LGS 6 Haziran tarihinde yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS için şu anda ertelemenin gündemde olmadığını, sınavın belirlenen tarihte yapılacağını belirtmişti.
23.05.2021 Eğitim
LGS ne zaman yapılacak 2020?  - LGS ertelenecek mi 2020? Kabine Toplantısı bekleniyor!
LGS ne zaman yapılacak 2020? - LGS ertelenecek mi 2020? Kabine Toplantısı bekleniyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine 6. kez telekonferans yöntemiyle toplanacak. Toplantıda normalleşme süreci ele alınırken, öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği LGS de gündem madde. Peki, LGS ertelenecek mi 2020? LGS (Liselere Giriş Sınavı) ne zaman yapılacak 2020? Bu konuda yapılan öngörüler ne?
4.05.2020 Eğitim
LGS ertelenecek mi? LGS online mı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk cevapladı!
LGS ertelenecek mi? LGS online mı olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk cevapladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasıyla ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, "Okulların açılmasıyla ilgili Eylül-Ekim ayları ağır basıyor" derken, okulların açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamasında, tarih verdi. "Tüm hazırlıklarımızı yaptık. Yeni eğitim takvimi için çalışmalarımız hazır" diyen Selçuk, "Okulların açılmasıyla ilgili Eylül-ekim ayları ağır basıyor. Ancak Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine göre hareket edeceğiz. Net tarih yok" ifadelerini kullandı. LGS ertelenecek mi? LGS online mı olacak?
22.04.2020 Eğitim