LGS başvuru yapma ekranı 2022! MEB LGS başvuru kılavuzuna göre LGS başvuruları nereden ve nasıl yapılır?
LGS başvuru yapma ekranı 2022! MEB LGS başvuru kılavuzuna göre LGS başvuruları nereden ve nasıl yapılır? LGS başvuruları başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan başvuru kılavuzunun ardından öğrenciler liselere geçiş kapsamındaki sınav başvurularını, 4-14 Nisan'da gerçekleştirilecek. Peki, LGS başvuru nasıl yapılır, nereden yapılır? İşte LGS başvuru ekranı ve başvuru kılavuzu…
4.04.2022 Eğitim
LGS konuları 2020 meb.gov üzerinden yayınlandı! 8. sınıf Türkçe, Matematik, Fen, Tarih, Din ve İngilizce sınav konuları nelerdir?
LGS konuları 2020 meb.gov üzerinden yayınlandı! 8. sınıf Türkçe, Matematik, Fen, Tarih, Din ve İngilizce sınav konuları nelerdir? LGS başvuru kılavuzunun yayımlanmasının ardından gözler tekrar LGS konularına çevrildi. MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) LGS kapsamında yapılacak merkezi sınavda 2019-2020 eğitim-öğretim yılının sadece birinci döneminin sonuna kadarki müfredatta yer alan soruların sorulması kararını vermdi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ardından yeni açıklama yaptı ve MEB LGS kazanımları ve LGS müfredatı MEB.gov.tr’de yayınlandığını duyurdu. Bakan Selçuk ayrıca ''Lütfen rahat olun yüz yüze işlenilmeyen hiçbir konu çıkmayacak'' açıklamasında bulundu. Peki, 8. sınıf Türkçe, Matematik, Fen, Tarih, Din ve İngilizce sınav konuları nelerdir? İşte LGS konutları 2020….
3.04.2020 Eğitim
LGS başvuru kılavuzu 2020 yayımlandı! MEB 2020 LGS başvuruları ne zaman? LGS kayıtları ne zaman başlıyor, nereden yapılacak?
LGS başvuru kılavuzu 2020 yayımlandı! MEB 2020 LGS başvuruları ne zaman? LGS kayıtları ne zaman başlıyor, nereden yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığınca, geçtiğimiz günlerde LGS kapsamında çıkacak örnek sorular açıklandı. Bakan Ziya Selçuk 2020 LGS takviminde bir değişiklik olmayacağını sadece 8.sınıf 2.dönem konularından öğrencilerin muaf olacağını açıkladı. LGS örnek soru kitapçığının açıklanmasının ardından, gözler LGS başvuru kılavuzuna çevrilmişken bugün LGS başvuru kılavuzu yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi kapsamında 7 Haziran'da yapılacak merkezi sınava ilişkin başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı. MEB 2020 LGS başvuruları ne zaman?
3.04.2020 Eğitim