Leyla Güven

Leyla Güven

Son dakika leyla güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan leyla güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını leyla güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leyla Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leyla güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 leyla güven haberi bulunmuştur. Tüm leyla güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: AYM kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi (AYM) ile Yargıtay arasındaki tartışmalara ilişkin, "Anayasa Mahkemesi Başkanı, zillet ittifakının yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz, bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Anayasa Mahkemesi kapatılmalı ya da yeniden yapılandırılmalıdır" dedi.
14.11.2023 Gündem
HDP'li Leyla Güven'in 22 yıl 3 ay hapis cezasına istinaftan onama
HDP'li Leyla Güven'in 22 yıl 3 ay hapis cezasına istinaftan onama Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi, milletvekilliği düşürülen tutuklu HDP'li Leyla Güven'in yargılandığı davada, 'terör örgütü üyeliği' ve 'terör örgütü propagandası yapmak' suçlarından aldığı 22 yıl 3 ay hapis cezasını onadı.
11.06.2021 Siyaset
Savcı Sayan'ı tehdit eden kişi belirlendi!
Savcı Sayan'ı tehdit eden kişi belirlendi! Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyada ölümle tehdit edilmesiyle ilgili olarak, “AB’ye ve İsviçreli yetkililere mektup yazacağım. Bu, HDP’li birinin başına gelmiş olsaydı dünyayı ayağa kaldırırlardı. Seçilmiş belediye başkanıyım, üstelik Kürdüm ama tık yok” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla harekete geçen emniyet güçleri, Sayan’ı tehdit eden kişinin İsviçre’de yaşayan Abdülkadir Aktürk olduğunu saptadı.
23.12.2020 Siyaset
HDP'li Leyla Güven  cezaevine gönderildi
HDP'li Leyla Güven cezaevine gönderildi Yargılandığı terör davasında 22 yıl 3 ay hapse mahkum edilen eski HDP Diyarbakır Milletvekili Leyla Güven, cezaevine gönderildi.
22.12.2020 Gündem
HDP'li Leyla Güven Diyarbakır'da gözaltına alındı
HDP'li Leyla Güven Diyarbakır'da gözaltına alındı Yargılandığı terör davasında 22 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve yakalama kararı çıkarılan HDP'li Leyla Güven, Diyarbakır'da gözaltına alındı.
21.12.2020 Gündem
HDP'li Leyla Güven'e 22 yıl 3 ay hapis cezası
HDP'li Leyla Güven'e 22 yıl 3 ay hapis cezası Milletvekilliği düşürülen HDP'li Leyla Güven, Diyarbakır'da yargılandığı terör davasında "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve iki kez "terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından 22 yıl 3 ay hapis cezasına mahkum edildi, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
21.12.2020 Gündem
Yürüyüşe katılan HDP’li vekillerin corona testi pozitif çıktı
Yürüyüşe katılan HDP’li vekillerin corona testi pozitif çıktı Hakkari'den Ankara'ya 'darbeye karşı demokrasi yürüyüşü' adı altında yapılan yürüyüşe katılan HDP'li milletvekilleri Pero Dündar, Nuran İmir ve Mensur Işık'ın corona virüs testi pozitif çıktı.
2.07.2020 Siyaset
Giriş çıkış yasağı gelen 9 il hangisi? Giriş çıkış yasağı hangi ilde ne kadar sürecek?
Giriş çıkış yasağı gelen 9 il hangisi? Giriş çıkış yasağı hangi ilde ne kadar sürecek? Demokratik Mücadele Programı kapsamında yapılacak yürüyüşlerin 2. dalga endişesine yol açacağı endişesiyle 9 ile giriş çıkış yasağı getirildi. CHP İstanbul Eski Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu, HDP Diyarbakır Eski Milletvekili Musa Farisoğulları ve HDP Hakkari Eski Milletvekili Leyla Güven’in milletvekilliğinin 4 Haziran 2020 tarihli oturumla düşürülmesinin ardından, planlanan Demokrasi yürüyüşünün toplumsal olaylara dönüşme riskinin yüksek olması ve yürüyüşün corona virüsünün riskini arttırma endişesi nedeniyle bazı şehirlere giriş çıkış yasağı getirildi. İşte giriş çıkış yasağı olan iller…
15.06.2020 Gündem
Adana'ya giriş çıkışlar sınırlandırıldı
Adana'ya giriş çıkışlar sınırlandırıldı Adana'da, HDP'li milletvekillerinin tutuklanmasını protesto etmek amacıyla toplantı çağrıları yapılması üzerine milletvekilleri hariç olmak üzere eylemlere katılmak için hareket edecek grupların kente giriş çıkışları, pazartesi gününden itibaren 15 gün süreyle sınırlandırıldı. Ayrıca toplantı, gösteri ve yürüyüşler de 15 gün süreyle yasaklandı.
14.06.2020 Gündem
Tekirdağ'a girişler 14-17 Haziran'da sınırlandırıldı
Tekirdağ'a girişler 14-17 Haziran'da sınırlandırıldı Tekirdağ Valiliği, HDP'nin bazı illerde toplanma çağrıları üzerine, bu durumun yeni tip corona virüsle mücadelede (Kovid-19) zafiyet oluşturabileceği gerekçesiyle il geneline girişlerin 14-17 Haziran'da sınırlandırıldığını bildirdi.
13.06.2020 Gündem
Edirne'ye girişler 14-17 Haziran'da sınırlandırıldı
Edirne'ye girişler 14-17 Haziran'da sınırlandırıldı Edirne Valiliğinden, HDP'nin Edirne'de toplanma çağrıları üzerine, bu durumun yeni tip corona virüsle mücadelede (Kovid-19) zafiyet oluşturabileceği gerekçesiyle il geneline girişlerin 14-17 Haziran'da sınırlandırıldığı bildirildi.
12.06.2020 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: ABD'nin, Türkiye'deki mahkemelere saygı duyması gerekir
TBMM Başkanı Şentop: ABD'nin, Türkiye'deki mahkemelere saygı duyması gerekir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu eski çalışanı Metin Topuz hakkında mahkumiyet kararı verilmesini eleştiren ABD'ye tepki göstererek, "ABD, Türk mahkemelerinin verdiği karara saygı duymalı" dedi.
12.06.2020 Gündem
HDP milletvekili Leyla Güven tahliye edildi
HDP milletvekili Leyla Güven tahliye edildi HDP Hakkari milletvekilliği düşürüldükten sonra Diyarbakır'da gözaltına alınıp tutuklanan Leyla Güven tahliye edildi.
9.06.2020 Gündem
Şentop: Yasama döneminin sonunu beklemek yönünde teamül bulunmuyor
Şentop: Yasama döneminin sonunu beklemek yönünde teamül bulunmuyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP'li Enis Berberoğlu ile HDP'li Musa Farisoğulları ve Leyla Güven'in milletvekilliklerinin düşürülmesine ilişkin "Yasama döneminin sonuna kadar beklenmesi yönünde bir teamül bulunmuyor" dedi.
5.06.2020 Siyaset
Fuat Oktay: Terörden ve destekçilerinden medet umanları ne milletimiz ne de tarih affetmeyecektir
Fuat Oktay: Terörden ve destekçilerinden medet umanları ne milletimiz ne de tarih affetmeyecektir Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, vekillikleri düşürülen CHP'li Enis Berberoğlu ile HDP'li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları hakkındaki eleştirilere yönelik, "Terörden hüküm giyen kişilerle ilgili mahkeme kararının TBMM'ye bildiriminden rahatsız olanların bu ülkeye ve vatandaşına kazandıracağı hiçbir şey yoktur. Siyasi çıkar uğruna terörden ve destekçilerinden medet umanları ne milletimiz ne de tarih affetmeyecektir" dedi.
4.06.2020 Siyaset
Enis Berberoğlu gözaltına alındı
Enis Berberoğlu gözaltına alındı TBMM Genel Kurulu'nda milletvekilliği düşürülen ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan CHP'li Enis Berberoğlu, gözaltına alındı.
4.06.2020 Siyaset
HDP'li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları tutuklandı!
HDP'li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları tutuklandı! Milletvekilliklerinin düşürülmesinin ardından Diyarbakır'da gözaltına alınan HDP'li Musa Farisoğulları ile Leyla Güven, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
4.06.2020 Siyaset
TBMM'deki sandalye dağılımı değişti
TBMM'deki sandalye dağılımı değişti CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven ve HDP Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları'nın milletvekilliklerinin düşürülmesinin ardından Meclis'teki sandalye dağılımı da değişti.
4.06.2020 Gündem
CHP ve HDP'li 3 ismin milletvekilliği düşürüldü
CHP ve HDP'li 3 ismin milletvekilliği düşürüldü CHP'li Enis Berberoğlu ile HDP'li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları'nın milletvekilliği düşürüldü.
4.06.2020 Siyaset
HDP'li 21 milletvekiline ait 30 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis'te
HDP'li 21 milletvekiline ait 30 yeni dokunulmazlık dosyası Meclis'te HDP'li 21 milletvekiline ait 30 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığına sunuldu.
27.04.2020 Siyaset
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi
Engin Özkoç hakkında hazırlanan 3 ayrı fezleke Meclis’e gönderildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten hakkında soruşturma başlatılan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un da arasında bulunduğu 28 milletvekiline ait 55 dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu
6.03.2020 Siyaset
Sezai Temelli ve Pervin Buldan hakkında soruşturma başlattı
Sezai Temelli ve Pervin Buldan hakkında soruşturma başlattı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamaları nedeniyle HDP'li Pervin Buldan ve Sezai Temelli ile üç milletvekili hakkında soruşturma başlattı.
10.10.2019 Gündem
HDP Milletvekili Leyla Güven hakkında soruşturma
HDP Milletvekili Leyla Güven hakkında soruşturma Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven hakkında son günlerden yaptığı açıklamalar nedeniyle soruşturma başlattı.
14.09.2019 Gündem
Meclise yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
Meclise yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli'nin de aralarında bulunduğu 21 milletvekiline ait dokunulmazlık dosyaları TBMM Başkanlığına sunuldu. Meclise gelen dosya sayısı 338'e ulaştı.
15.05.2019 Siyaset
Ankara'da PKK/KCK'ya yönelik operasyon! 30 gözaltı...
Ankara'da PKK/KCK'ya yönelik operasyon! 30 gözaltı... Birçok şehirden PKK/KCK'ya yönelik operasyon haberleri geliyor... Terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları ve örgütle irtibatlı oldukları iddiasıyla 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
15.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Leyla Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leyla güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.