Leyla Bilginel

Leyla Bilginel

Son dakika Leyla Bilginel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Leyla Bilginel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Leyla Bilginel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leyla Bilginel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leyla bilginel gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 leyla bilginel haberi bulunmuştur. Tüm leyla bilginel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Leyla Bilginel çocukluğunu anlattı! Başına gelmeyen kalmamış
Leyla Bilginel çocukluğunu anlattı! Başına gelmeyen kalmamış Oyuncu Leyla Bilginel çocukken başına gelenleri “Haber Bahane” adlı YouTube programında anlattı. Bilginel, "Arkamdan geçerken beni taciz etti. Babam duysa katil olurdu” dedi.
14.03.2024 Magazin
Leyla Bilginel: Otostop çektim! Parklarda yattım
Leyla Bilginel: Otostop çektim! Parklarda yattım Eski oyuncu Leyla Bilginel, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Uzun zamandır Phuket’te yaşayan 41 yaşındaki Bilginel, bir arkadaşıyla beraber Uzak Doğu turuna çıktığını söylerken, yaşadığı deneyimleri canlı yayında anlattı.
14.03.2019 Magazin
"Havalar soğudu, Phuket'e gidiyorum"
"Havalar soğudu, Phuket'e gidiyorum" Oyuncu Leyla Bilginel, önceki gün Nişantaşı City's'deydi
9.01.2019 Magazin
Leyla'nın kabilesi!
Leyla'nın kabilesi! Ailesiyle birlikte 3 aydır çadırda kalan Leyla Bilginel (40) tuttuğu balıkları da kamp ateşinde pişiriyor.
28.08.2018 Magazin
Alışveriş beni sıkıyor
Alışveriş beni sıkıyor Geçtiğimiz ay sinek ısırığı sonrasında ölümden dönen Leyla Bilginel önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
24.07.2018 Magazin
Ölümden dönmüştü! İlk kez görüntülendi
Ölümden dönmüştü! İlk kez görüntülendi Tayland’da sivrisinek ısırması sonucu Dang Humması’na yakalanan Leyla Bilginel, sağlığına kavuştu. Nişantaşı’nda görüntülenen oyuncu, tedavi için kendisini Türkiye’ye getiren Sağlık Bakanlığı’na teşekkür etti.
19.07.2018 Magazin
Sağlıkta çağ atlamış bir ülkeyiz
Sağlıkta çağ atlamış bir ülkeyiz Phuket’te sivrisinek ısırması sonucu Dang Humması’na yakalanan Leyla Bilginel, 1 aylık tedavi sonrası eski sağlığına kavuştu.
18.07.2018 Magazin
Tayland'da dang humması kapan Leyla Bilginel İstanbul'a getirildi!
Tayland'da dang humması kapan Leyla Bilginel İstanbul'a getirildi! Tayland'da Phuket'e yerleşen oyuncu Leyla Bilginel, bir sivrisinek ısırığı yüzünden hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan Bilginel'e Dang humması (Dengue Fever) tanısı konulmuştu. Leyla Bilginel bugün (22.06.2018) saat 12:30 itibariyle tarifeli uçakla ekip refakatinde İstanbul'a getirildi ve Samatya Eğitim Araştırma Hastanesine nakledildi.
22.06.2018 Magazin
Sivrisinek hayatımı kararttı
Sivrisinek hayatımı kararttı 4 yıl önce Tayland’a yerleşen oyuncu Leyla Bilginel, sivrisinek ısırması nedeniyle ‘Dengue Fever’ hastalığına yakalandı.
13.06.2018 Magazin
Ünlü oyuncudan kötü haber! "Ölümcül..."
Ünlü oyuncudan kötü haber! "Ölümcül..." Leyla Bilginel, 10 yıl önce Amerika’da bir sperm bankasından sperm alarak hamile kaldı. Oyuncu, oğlu Kayra ile üç yıl önce Tayland’a yerleşti. Bilginel, sosyal medya hesabından hastaneye kaldırıldığını açıkladı
13.06.2018 Magazin
Hayranı ağlattı
Hayranı ağlattı Leyla Bilginel, ‘Sendeki Ben’ isimli kitabını TÜYAP’ta düzenlenen kitap fuarında imzaladı.
6.11.2017 Magazin
"5 yaşında babam bıçakla kovalamıştı"
"5 yaşında babam bıçakla kovalamıştı" Sperm bankasından çocuk sahibi olmasıyla 10 yıl önce Türkiye gündemine bomba gibi düşen Leyla Bilginel, verdiği röportajda "Babam 5 yaşında bıçakla kovaladı." dedi.
15.10.2017 Magazin
Parayla işim olmaz
Parayla işim olmaz Üç yıl önce oğlu Kayra ile Phuket’e yerleşen ve ‘Sendeki Ben’ isimli kitabı için uzun zamandır İstanbul’da olan Leyla Bilginel, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
4.10.2017 Magazin
Serdar'ın ilacı bende
Serdar'ın ilacı bende TAYLAND’A yerleşen Leyla Bilginel, oğlu ve annesi ile önceki gün Nişantaşı’ndaydı
11.09.2017 Magazin
Bir daha sperm  bankası yok
Bir daha sperm bankası yok Oyuncu Leyla Bilginel (39) Puket’teki hayatına kısa bir mola vererek İstanbul’a döndü.
5.08.2017 Magazin
Phuket’te 30 metrekarelik hayatını anlattı
Phuket’te 30 metrekarelik hayatını anlattı 10 yaşındaki oğlu Kayra ile üç yıl önce Phuket’e yerleşen Leyla Bilginel, “Phuket’te 30 metrekare bir evim var. Televizyonum, bulaşık ve çamaşır makinem yok” dedi
27.06.2017 Magazin
Rising Star yok Morgül optik var
Rising Star yok Morgül optik var Ülkede yükselecek bir yıldız kalmadığından bu görevi yarışmada Yılmaz Morgül’ün gözlükleri üstleniyor...
11.08.2016 Arşiv
Sıfırlandığım an!
Sıfırlandığım an! Yedi yıl önce sperm bankası sayesinde hamile kalan Leyla Bilginel, oğlunun yeni yaşını duygusal bir mesajla kutladı.
21.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Leyla Bilginel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leyla bilginel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.