Sperm Bankası

Sperm Bankası

Son dakika sperm bankası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sperm bankası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sperm bankası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sperm Bankası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sperm bankası gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 sperm bankası haberi bulunmuştur. Tüm sperm bankası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere bu iddia sonrası karıştı! Sosyal medya üzerinden ilan verdi, 15 çocuğu oldu! Korkunç gerçeği sakladı…
İngiltere bu iddia sonrası karıştı! Sosyal medya üzerinden ilan verdi, 15 çocuğu oldu! Korkunç gerçeği sakladı… Çocuk sahibi olamayan çiftlerin başvurduğu bir yöntem olan ve dünyanın belli başlı ülkelerinde uygulanan ‘sperm bağışçılığı’ konulu bir dava İngiltere gündemine damgasını vurdu. 37 yaşındaki bir bağışçı adamın yol açtığı korkunç durum mahkeme tutanaklarında yerini alınca skandal basına da yansıdı. İşte ülkeyi sarsan iddianın detayları...
31.05.2022 Dünya
Eşcinsel çift Instagram'dan sperm çekilişi yaptı
Eşcinsel çift Instagram'dan sperm çekilişi yaptı Instagram fenomeni bir eşcinsel çift, bir sperm bankası işbirliğiyle takipçilerine çekilişle sperm kazanma şansı sundu.
11.10.2020 Yaşam
Sperm bankası, bağışçılarda Komünist Parti'ye bağlılık arıyor
Sperm bankası, bağışçılarda Komünist Parti'ye bağlılık arıyor Çin'in başkneti Pekin'deki en büyük sperm bankalarından biri erkek bağışçılarda aranılan özellikler arasında 'sosyalist anavatanı sevme' ve 'Komünist Parti liderliğini destekleme' şartlarını aradığını duyurdu.
6.04.2018 Dünya
RTÜK'e şikayet yağdı!
RTÜK'e şikayet yağdı! Geçtiğimiz günlerde konuğu Ece Gürsel'e "Sperm bankasına ne gerek var, inşaat işçileri var ya" diyen Seda Sayan, için RTÜK'e şikayet yağdı. Şikayetlerin ardından RTÜK harekete geçti.
9.03.2018 Televizyon
İlginç sözler! Sperm bankası da neymiş inşaat işçileri var ya
İlginç sözler! Sperm bankası da neymiş inşaat işçileri var ya Seda Sayan, sperm bankasından hamile kalmak istediğini belirten Ece Gürsel'e "Genleri güzel, tuttuğunu koparan bir inşaat işçisinden hamile kalabilirsin" önerisinde bulundu.
6.03.2018 Magazin
Sperm bankası olabilir
Sperm bankası olabilir Linet ‘Kandıra Kandıra’ şarkısı için kamera karşısına geçti.
27.01.2018 Magazin
Yonca Evcimik: Seks olmazsa olmaz
Yonca Evcimik: Seks olmazsa olmaz 53 yaşındaki Yonca Evcimik sanat hayatındaki 40. yılını kutluyor. "Seks olmazsa olmaz" diyen sanatçı birbirinden iddialı açıklamalarda bulundu.
13.08.2017 Magazin
Bir daha sperm  bankası yok
Bir daha sperm bankası yok Oyuncu Leyla Bilginel (39) Puket’teki hayatına kısa bir mola vererek İstanbul’a döndü.
5.08.2017 Magazin
Sperm bankası egoistlik
Sperm bankası egoistlik Gelin Damat Fashion Day 2017’de podyuma çıkan Şebnem Schaefer artık anne olmak istediğini söyledi
21.02.2017 Magazin
Tıkla baban gelsin!
Tıkla baban gelsin! Çocuk sahibi olmak da artık dijitalleşiyor. İngiltere’de Londra Sperm Bankası yeni bir telefon uygulaması geliştirdi. ‘baba siparişi ver’ uygulamasıyla çocuk isteyen kadınlar beğendikleri erkeklerin spermlerini seçebilecek
26.09.2016 Dünya
‘Doktoralı’ sperm donörü akıl hastası çıktı
‘Doktoralı’ sperm donörü akıl hastası çıktı Kanada’da lezbiyen çift Angela Collins ve Elizabeth Hanson, 10 yıl önce kendilerine sperm donörü hakkında yanlış bilgi veren Amerikalı sperm bankası Xytex aleyhine dava açtı.
12.04.2016 Yaşam
Kızının biyolojik babasını buldu ve evlendi
Kızının biyolojik babasını buldu ve evlendi Sperm bankası yoluyla hamile kalan Aminah Hart, dünyaya getirdiği bebeğinin babasını bulup dünya evine girdi.
26.03.2016 Yaşam
Sperm bankasından nikah masasına!
Sperm bankasından nikah masasına! Sperm bankasından çocuk sahibi olan bir kadın, çocuğunun biyolojik babasıyla tanışarak evlendi.
24.03.2016 Dünya
Sıfırlandığım an!
Sıfırlandığım an! Yedi yıl önce sperm bankası sayesinde hamile kalan Leyla Bilginel, oğlunun yeni yaşını duygusal bir mesajla kutladı.
21.07.2015 Magazin
Türkiye aylarca onu konuşmuştu!
Türkiye aylarca onu konuşmuştu! Oyuncu Leyla Bilginel sperm bankasından hamile kalarak dünyaya getirdiği 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti.
12.01.2015 Magazin
İngiltere'de sperm kıtlığı uyarısı!
İngiltere'de sperm kıtlığı uyarısı! İngiltere Doğurganlık Topluluğu (British Fertility Society/BFS), ülkedeki sperm kıtlığı nedeniyle, sperm bankalarının "daha az kaliteli" spermleri de kabul etmeye başlayabileceği uyarısını yaptı.
28.06.2014 Sağlık
'Ne evlenirim ne doğururum'
'Ne evlenirim ne doğururum' Deniz Akkaya'dan samimi itiraf!
6.03.2013 Magazin
Sperm transferinde şok olay!
Sperm transferinde şok olay! Güvendiği arkadaşını eşiyle gönderdi ve...
31.12.2012 Yaşam
Bozuk sperm alarmı!
Bozuk sperm alarmı! 10 ülkede kullanıldığı ve 43 bebek doğduğu belirtiliyor.
28.09.2012 Sağlık
Sperm bankasında skandal
Sperm bankasında skandal Kopenhag Danimarkalı Sperm Bankası Nordisk Cryobank’ta NF1 adlı çok ciddi kalıtsal hastalığı olan 7042 kod adıyla bilinen bir donörün spermlerinin 43 kişiye satıldığı ortaya çıktı...
25.09.2012 Dünya
Ekonomiyi sperm kurtarıyor
Ekonomiyi sperm kurtarıyor ABD'nin iflaslarla zorlanan finansal sisteminde sperm bankaları karlı sektörlerden biri oldu
6.05.2012 Ekonomi
İngiliz lezbiyen çift Fethiye'de evlendi
İngiliz lezbiyen çift Fethiye'de evlendi İNGİLİZ lezbiyen çift, Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde düzenlenen törenle temsili olarak evlendi...
27.04.2012 Yaşam
Türkiye'nin ilk eşcinsel evliliğine hazır olun!
Türkiye'nin ilk eşcinsel evliliğine hazır olun! Barış ile Aras büyük bir düğün hazırlığında...
20.03.2011 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sperm Bankası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sperm bankası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.