Gazete Vatan Logo
Magazin Phuket’te 30 metrekarelik hayatını anlattı

Phuket’te 30 metrekarelik hayatını anlattı

10 yaşındaki oğlu Kayra ile üç yıl önce Phuket’e yerleşen Leyla Bilginel, “Phuket’te 30 metrekare bir evim var. Televizyonum, bulaşık ve çamaşır makinem yok” dedi

Phuket’te 30 metrekarelik hayatını anlattı

Sperm bankasında hamile kalarak anne olan ve 10 yaşına basan oğlu Kayra ile üç yıl önce oyunculuğu bırakarak Phuket’e yerleşen oyuncu Leyla Bilginel, önceki gün Beşiktaş’taydı. Bilginel, “Phuket’te 30 metrekare evim var. Televizyonum, bulaşık makinem, çamaşır makinem yok. Çamaşırlarımı evde elimle ve ayağımla tepinerek yıkıyorum. Doğadaki bitkilerle besleniyorum. Oyunculukta tam olarak para kazanmadım zaten. Gelen bir iki kira parasıyla geçimimi sağlıyorum. Çok mutlu bir hayat yaşıyoruz. Ben bu hayatı seviyorum. Bir kez daha bu şekilde çocuk sahibi olmak istemiyorum çünkü annelik duygusunu oğlumla çok iyi çıkartıyorum” dedi.

Hayatımda seks yok

Türkiye’ye kesin dönüş yapmayacağını belirten Bilginel, “Çocukluk hayalim, 40 yaşından sonra oğlumla birlikte dünyayı dolaşmak. İstanbul’da çok aktif gezen tozan bir insandım. Neredeyse herkesi tanırdım. Şimdi hayatımda eğlence yok, içki yok, aşk yok, sevgili yok, seks yok ve hiçbir şey yok. Ama böyle çok mutluyum. Yeri geldiğinde saatlerce konuşmadan yaşıyorum. Hangi hayatta olduğumu çözdüm. Hayatımda tek lüksüm var. O da çocuğumun eğitimi” diye konuştu.

Haberin Devamı