Levent Kırca

Levent Kırca

Son dakika levent kırca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan levent kırca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını levent kırca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Kırca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent kırca gelişmeleri de dahil olmak üzere 359 levent kırca haberi bulunmuştur. Tüm levent kırca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık'
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık' Doğu Demirkol, Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı olan Ayşe Kırca ile aşk yaşıyor. Çift, önceki akşam AVM'de görüntülendi. Çift, karşılarında basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Demirkol, "Kendi hayatınızdan kesitler çektiğiniz dizide Ayşe Kırca ile oynayacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.
15.04.2023 Magazin
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası
Doğu Demirkol: Ayşe, Levent Kırca'nın bize mirası Doğu Demirkol ile Levent Kırca’nın kızı Ayşe Kırca, önceki gece Bebek’te görüntülendi.
10.04.2023 Magazin
Tayfun Çorağan kimdir? Güzin Çorağan’ın eşi Tayfun Çorağan kaç yaşında? İşte Tayfun Çorağan’ın biyografisi!
Tayfun Çorağan kimdir? Güzin Çorağan’ın eşi Tayfun Çorağan kaç yaşında? İşte Tayfun Çorağan’ın biyografisi! 90'lı yıllarda sevilerek izlenen Bizimkiler dizisindeki hayırsız damadı Aydın’ı canlandıran Tayfun Çorağan, eşi Güzin Çorağan’ın vefatının ardından merak ediliyor. Peki, Tayfun Çorağan kimdir? Tayfun Çorağan kiminle evlendi? Güzin Çorağan’ın eşi Tayfun Çorağan kaç yaşında? İşte Tayfun Çorağan’ın biyografisi!
28.11.2022 Magazin
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı!
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı! Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 1995-2003 yılları arasında yayınlanan 'Reyting Hamdi' ile tanınan, sekiz yıl evli kaldığı şarkıcı Selen Görgüzel ile boşanma haberleriyle uzun süre konuşulan Alkan, yıllar önce usta sanatçı Bülent Ersoy ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.
13.11.2022 Magazin
Oya Başar'dan 'çarptı kaçtı' iddiasına yanıt! 'Oğlum sizi arayacak'
Oya Başar'dan 'çarptı kaçtı' iddiasına yanıt! 'Oğlum sizi arayacak' Oya Başar'ın, 4 Temmuz gecesi saat 23.00 civarı Bodrum Türkbükü Defne Evleri civarında seyir halindeyken, arabayı yeni park eden ve içinde çocuklar olan B.Ö. isimli bir kadının otomobiline çocuklar araçtan indikten çok kısa bir süre sonra çarptığı iddia edildi. Usta oyuncudan özür bekleyen ailenin, duydukları sözle ikinci bir şok yaşadığı öne sürüldü.
12.08.2022 Magazin
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı...
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı... Günümüzün en fazla rastlanan ve hala kesin tedavisi bulunamayan hastalıklarından olan kanser, her yıl binlerce can alıyor. Bu kişiler arasında ise ünlü isimler de bulunuyor. Ölümcül hastalığı yenen son isim ise Behzat Ç.’deki Savcı Esra rolü ile yıldızı parlayan ve birçok başarılı yapımda yer alan Canan Ergüder oldu. Birçok ünlü de Ergüder gibi kanseri atlattı ve hayata yeniden tutundu. İşte Filiz Akın'dan Arzum Onan'a Yılmaz Morgül'den Defne Samyeli'ne kanseri yenen ünlüler...
6.05.2022 Magazin
Oya Başar kansere yakalandığı dönemi anlattı: Levent Kırca beni tanımadı
Oya Başar kansere yakalandığı dönemi anlattı: Levent Kırca beni tanımadı 14 yıl önce meme kanseri tedavisi gören Oya Başar, Ekim 2015’te vefat eden eski eşi Levent Kırca’nın hastane ziyaretini şöyle anlattı: “Levent odaya girdiğinde beni tanımadı.”
16.11.2021 Magazin
Çok Güzel Hareketler ekibi Levent Kırca'ya selam çaktı!
Çok Güzel Hareketler ekibi Levent Kırca'ya selam çaktı! Sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı ÇGH 2, yeni bölümü ile 01 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geliyor.
31.10.2021 Televizyon
Ayça Erturan'dan kötü haber! Delta varyantına yakalandı...
Ayça Erturan'dan kötü haber! Delta varyantına yakalandı... Anne olmaya hazırlanan Ayça Erturan, delta varyantına yakalandığını duyurdu. Ünlü oyuncu, "İlk doz aşımı yaptırmış, ikinci doz zamanını bekliyordum. Fakat virüs hızlı davrandı." açıklamasını yaptı
25.08.2021 Magazin
Ali Demirel hayatını kaybetti
Ali Demirel hayatını kaybetti Marmaris'te yaşayan tiyatro oyuncusu Ali Demirel (77) hayatını kaybetti.
28.06.2021 Magazin
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti
Oyuncu Atilla Pekdemir hayatını kaybetti Akciğer kanseri ile mücadele eden Atilla Pekdemir hayatını kaybetti.
1.02.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Morgül'ün annesi ve ablası kim?
Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Morgül'ün annesi ve ablası kim? Yılmaz Morgül Kanal D'nin sevilen programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Evini ilk kez bir televizyon programına açan Yılmaz Morgül annesi ve ablasıyla ekranların karşısına çıktı. Peki, Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Morgül'ün annesi ve ablası kim? İşte Yılmaz Morgül'ün ailesi hakkında merak edilenler...
10.05.2020 Gündem
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Oya Başar eski eşini görünce bir anda duygulandı
Oya Başar eski eşini görünce bir anda duygulandı Oya Başar önceki akşam Yasemin Yalçın ve eşi İlyas İlbey’in, Bakırköy’de açtıkları Sahne 74’te görüntülendi.
21.02.2019 Magazin
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı Ünlü oyuncu Özgür Aydın bindiği taksinin sürücüsünü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
11.02.2019 Magazin
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
Üniversiteyi  kazanmak çok kolay!
Üniversiteyi kazanmak çok kolay! Önceki gün devlet üniversitesinden bir örnek verdik, bu gün de bir vakıf üniversitesinden örnek verelim...
2.09.2018 Eğitim
Ünlü oyuncu hayranlarını üzdü!
Ünlü oyuncu hayranlarını üzdü! Rahmetli Levent Kırca ile özdeşlenen Olacak O Kadar programında senelerce rol alan Ahmet Çevik, düşerek şiddetli kafa travması geçirdi. Çevik tat ve koku duyularını kaybetti.
16.03.2018 Magazin
'Şişko Nuri'nin isyanı!
'Şişko Nuri'nin isyanı! Yeşilçam filmlerinde 'Şişko Nuri' karakteriyle izleyiciyle buluşan Sıtkı Sezgin, son zamanlarda yapılan dizileri eleştirerek, yapımcılara ateş püskürdü.
30.11.2017 Magazin
Yavuz Bingöl çocuk oyuncu arıyor!
Yavuz Bingöl çocuk oyuncu arıyor! Türkiye, Yavuz Bingöl’ü 90 yılların sonunda “Turnalar” türküsüyle tanımıştı...
16.11.2017 Magazin
Sadettin Teksoy geri dönüyor! Bakın hangi kanalla anlaştı?
Sadettin Teksoy geri dönüyor! Bakın hangi kanalla anlaştı? Bir dönemin fenomen ismi Saadettin Teksoy, ekranlara geri dönüyor. İşte anlaştığı o kanal?
11.09.2017 Televizyon
Hayalim kızımla oynamak
Hayalim kızımla oynamak Oya Başar, önceki gün Levent Kırca’yla evliliğinden olan kızı Ayşe Kırca’la Zorlu AVM’deydi.
20.08.2017 Magazin
Bakan Eroğlu: İstanbul'un suyunu 2071'e kadar garantiye alıyoruz
Bakan Eroğlu: İstanbul'un suyunu 2071'e kadar garantiye alıyoruz ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'nın Kocaali İlçesi'nde Melen Barajı inşaatında incelemelerde bulunarak, "Baraj yılda 1 milyar 77 milyon metreküp su verecek. İstanbul'un suyunu 2071 yılına kadar garanti altına alacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Sahil keyfi yaptılar
Sahil keyfi yaptılar Oyuncu Oya Başar, kızı Ayşe Kırca ile tatile çıktı.
10.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Levent Kırca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent kırca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.