Oya Başar

Oya Başar

Son dakika oya başar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oya başar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oya başar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oya Başar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oya başar gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 oya başar haberi bulunmuştur. Tüm oya başar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık'
Doğu Demirkol'dan Ayşe Kırca sorusuna cevap! 'Teklifim her zaman açık' Doğu Demirkol, Levent Kırca ve Oya Başar'ın kızı olan Ayşe Kırca ile aşk yaşıyor. Çift, önceki akşam AVM'de görüntülendi. Çift, karşılarında basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Demirkol, "Kendi hayatınızdan kesitler çektiğiniz dizide Ayşe Kırca ile oynayacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.
15.04.2023 Magazin
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, son olarak çekimleri tamamlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nde kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki güzel, başrol oyuncularının dış görünüşlerine göre seçildiği iddiasıyla ilgili usta tiyatrocu Oya Başar'ın çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
11.12.2022 Magazin
Oya Başar'dan 'çarptı kaçtı' iddiasına yanıt! 'Oğlum sizi arayacak'
Oya Başar'dan 'çarptı kaçtı' iddiasına yanıt! 'Oğlum sizi arayacak' Oya Başar'ın, 4 Temmuz gecesi saat 23.00 civarı Bodrum Türkbükü Defne Evleri civarında seyir halindeyken, arabayı yeni park eden ve içinde çocuklar olan B.Ö. isimli bir kadının otomobiline çocuklar araçtan indikten çok kısa bir süre sonra çarptığı iddia edildi. Usta oyuncudan özür bekleyen ailenin, duydukları sözle ikinci bir şok yaşadığı öne sürüldü.
12.08.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 49. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 49. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Uzun Yol Şarkıları" konseptli gece yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Sinan Özen, Hamdi Alkan ve Oya Başar oluyor.
18.05.2022 Televizyon
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı...
Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir kış günü güneşlendi! Yorum yağdı... Şafak Sezer ve Oya Başar'ın başrolünde yer aldığı sevilen dizi Alemin Kıralı’nın Oben’i Birsu Demir, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa’ya benzetilmişti. 22 yaşındaki Birsu Demir, bu defa kış günü güneşlenirken pozunu paylaştı.
26.12.2021 Magazin
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta usta oyuncu Oya Başar konuk oluyor
Çok Güzel Hareketler 2’ye bu hafta usta oyuncu Oya Başar konuk oluyor Kanal D’nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı Çok Güzel Hareketler 2, her Pazartesi akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor.
25.12.2021 Televizyon
Oya Başar kansere yakalandığı dönemi anlattı: Levent Kırca beni tanımadı
Oya Başar kansere yakalandığı dönemi anlattı: Levent Kırca beni tanımadı 14 yıl önce meme kanseri tedavisi gören Oya Başar, Ekim 2015’te vefat eden eski eşi Levent Kırca’nın hastane ziyaretini şöyle anlattı: “Levent odaya girdiğinde beni tanımadı.”
16.11.2021 Magazin
Filiz Akın'ın sağlık durumu nasıl?
Filiz Akın'ın sağlık durumu nasıl? Türk sinemasının efsanevi ismi Filiz Akın sevenlerini korkuttu. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta hastaneye kaldırılan usta oyuncu, 3 gün yoğun bakımda kaldı.
24.08.2021 Magazin
Ali Demirel hayatını kaybetti
Ali Demirel hayatını kaybetti Marmaris'te yaşayan tiyatro oyuncusu Ali Demirel (77) hayatını kaybetti.
28.06.2021 Magazin
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum!
Hande Yener: Artık kanla beslenmiyorum! Gossipmag Business Dergisi Ödülleri önceki gün Çırağan Sarayı’nda yapılan törenle sahiplerini buldu. Gecede ‘en iyi pop kadın’ ile ‘yılın en tarz albümü’ ödülünü alan Hande Yener, Demet Akalın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.04.2021 Magazin
Yurdagül Vergon hayatını kaybetti
Yurdagül Vergon hayatını kaybetti Tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı Yurdagül Vergon hayatını kaybetti. Vergon, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
2.01.2021 Yaşam
"Kemoterapi görürken sete gidiyordum"
"Kemoterapi görürken sete gidiyordum" Usta oyuncu Hülya Koçyiğit’in sunduğu TRT2’de ekrana gelen “Film Gibi Hayatlar”ın konuğu Oya Başar oldu.
8.11.2020 Magazin
Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Morgül'ün annesi ve ablası kim?
Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Morgül'ün annesi ve ablası kim? Yılmaz Morgül Kanal D'nin sevilen programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Evini ilk kez bir televizyon programına açan Yılmaz Morgül annesi ve ablasıyla ekranların karşısına çıktı. Peki, Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Morgül'ün annesi ve ablası kim? İşte Yılmaz Morgül'ün ailesi hakkında merak edilenler...
10.05.2020 Gündem
Plastik Aşklar, Eskişehir'de sahne aldı
Plastik Aşklar, Eskişehir'de sahne aldı 'Plastik Aşklar' Kasım ayında başladığı Türkiye turnesine tüm hızıyla devam ediyor.
17.01.2020 Kültür Sanat
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
6 yıl sonra sahneye döndü
6 yıl sonra sahneye döndü En son ‘Kadın ile Memur’ oyunuyla seyirci karşısına çıkan Oya Başar, 6 yıl sonra tiyatroya dönüyor. Usta oyuncu, ‘Plastik Aşklar’ın provalarına başladı.
17.10.2019 Magazin
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı
Deniz Seki ve Rafet El Roman ilk kez aynı sahneyi paylaştı Pop müziğin sevilen isimleri Deniz Seki ve Rafel El Roman, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
24.08.2019 Magazin
Harbiye'de muhteşem düet!
Harbiye'de muhteşem düet! Deniz Seki ve Rafel El Roman, Poll Production organizasyonu Demirören Tv medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
23.08.2019 Magazin
'Kanser bir ceza değil'
'Kanser bir ceza değil' Usta sanatçı Oya Başar, önceki akşam Bebek’te görüntülendi.
24.05.2019 Magazin
Oya Başar eski eşini görünce bir anda duygulandı
Oya Başar eski eşini görünce bir anda duygulandı Oya Başar önceki akşam Yasemin Yalçın ve eşi İlyas İlbey’in, Bakırköy’de açtıkları Sahne 74’te görüntülendi.
21.02.2019 Magazin
Tiyatroya ünlü akını
Tiyatroya ünlü akını Cervantes’in ölümsüz eseri ‘Don Kişot’, Bulgakov’ın dönemini yakalayan uyarlaması üzerinde yükselen yeni bir metinle seyirciyle buluşmaya devam ediyor.
10.01.2019 Magazin
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
Sinem Öztürk kimdir?
Sinem Öztürk kimdir? Sinem Öztürk'ün hayatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. İkiz bebek beklediği duyulan Sinem Öztürk hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Sinem Öztürk kimdir? Sorusunun yanıtı...
28.09.2018 Gündem
Aile fotoğrafı
Aile fotoğrafı Nilgün Belgün, önceki gün Oya Başar ve kızı Ayşe Kırca ile Akmerkez’de kameralara yansıdı.
24.09.2018 Magazin
Meleklerin Aşkı 1. bölümüyle bu akşam yayınlanacak! Konusu ve oyuncuları...
Meleklerin Aşkı 1. bölümüyle bu akşam yayınlanacak! Konusu ve oyuncuları... Meleklerin Aşkı 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam Show TV'de başlayacak olan Meleklerin Aşkı dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. İşte yeni dizi Meleklerin Aşkı hakkında merak edilen tüm bilgiler...
5.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oya Başar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oya başar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.