Levent Gök

Levent Gök

Son dakika levent gök haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan levent gök ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını levent gök haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Gök

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent gök gelişmeleri de dahil olmak üzere 505 levent gök haberi bulunmuştur. Tüm levent gök haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'li Gök: Esas seçim şimdi başlıyor
CHP'li Gök: Esas seçim şimdi başlıyor CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, "Herkesin sorumluluk duygusu içerisinde bu seçimlerin ikinci turuna hazırlanması gerekiyor. Esas seçim şimdi başlıyor" dedi.
15.05.2023 Gündem
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi
Aynı aileden 7 kişi katleden cani hakkında karar verildi Konya'da Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Altun (33), son kez hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme Altun hakkında, 'Canavarca hisle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis ile mala zarar vermekten 4, konut dokunulmazlığı ihlalinden 4, ruhsatsız silah bulundurmaktan da 2 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme diğer 10 sanık hakkında da azmettirme suçundan beraat kararına hükmetti.
17.11.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan net mesaj! 'Kaşınmaya devam ediyorlar, bu Yunanistan’a bir uyarıdır'
Bakan Çavuşoğlu'ndan net mesaj! 'Kaşınmaya devam ediyorlar, bu Yunanistan’a bir uyarıdır' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz 'Ege'nin iki yanında komşuluk haklarına saygı duyalım' derken Yunan hala kaşımaya, kaşınmaya devam ediyor. Başkalarının hesabına maceraya atılırsanız, geçmişte olduğu gibi bugün de sonuçlarına katlanırsınız. Bu, komşumuz Yunanistan'a bir uyarıdır" dedi.
12.09.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu'na saldırı davasında sanıklar dinlendi
Kılıçdaroğlu'na saldırı davasında sanıklar dinlendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 2019 yılında Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde uğradığı saldırıya ilişkin 36 sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanıklar duruşmada, dönemin TBMM Başkan Vekili Levent Gök'e yapılan saldırılarla ilgili savunma yaptı.
7.10.2021 Gündem
Ankara'da hastane inşaatında korkutan yangın
Ankara'da hastane inşaatında korkutan yangın Son dakika haberi... Ankara’da bir hastane inşaatında yangın çıktı. Olaya ilişkin açıklama yapan Vali Vasip Şahin, YHT Gar binası yanındaki inşaatta izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu başlayan yangının itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındığını duyurdu.
4.08.2021 Gündem
Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir, isimleri?
Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir, isimleri? Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ateşe verildiği belirtilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili konuşan Bakan Soylu, "Bunun Kürt-Türk meselesiyle ilgili herhangi bir alakası yoktur" dedi. Söz konusu gelişmelerin ardından Konya Katliamı nedeni belli mi? Konya 7 kişi neden öldü, Dedeoğlu ailesi nereli, kimdir?
31.07.2021 Gündem
TBMM'de MHP ve HDP grupları arasında gerginlik yaşandı
TBMM'de MHP ve HDP grupları arasında gerginlik yaşandı Mecliste MHP ve HDP grupları arasında gerginlik yaşandı. Meclis Başkanvekili Levent Gök başkanlığında toplanan Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda MHP ve HDP'li vekiller arasında tartışma yaşandı.
8.04.2020 Siyaset
Af çıktı mı? Af yasası Meclis’ten geçti mi? 70 maddeden oluşan yeni İnfaz düzenlemesi kanun teklifi kabul edildi mi, af yasası 2020 kimlere vuruyor?
Af çıktı mı? Af yasası Meclis’ten geçti mi? 70 maddeden oluşan yeni İnfaz düzenlemesi kanun teklifi kabul edildi mi, af yasası 2020 kimlere vuruyor? İnfaz düzenlemesi TBMM dün Genel Kurulu'nda görüşülmeye başlandı. MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül görüşme sırasında "Cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlar, uyuşturucu imal ve ticaretine ilişkin suçlar, terör suçları, devlet ve anayasal düzen aleyhine işlenen suçlar hiçbir şekilde infaz indirimine tabi değildir" derken, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da" Yargı bağımsızlığı, yargıçlık teminatı, ceza hukukunun temel ve evrensel prensipleri, hukuk devleti, erkler ayrılığı, makul sürede yargılanma gibi yargı erkinin yapısal sorunları temele alınarak, bunlardan kaynaklanan uygulamaların bir an önce çözülmesi gerekmektedir" ifadelerini kullandı. Peki, Af çıktı mı? Af yasası Meclis’ten geçti mi? 70 maddeden oluşan yeni İnfaz düzenlemesi kanun teklifi kabul edildi mi, af yasası kimlere vuruyor?
8.04.2020 Gündem
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Limit arttırımı...
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Limit arttırımı... Finansal piyasalara ilişkin yenilikler içeren Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı. Bu kanuna göre kişisinin talebi olmaksızın kart limitinin arttırılmasına 50 bin liraya kadar para cezası uygulanıyor.
21.02.2020 Ekonomi
Siyasilerden başsağlığı mesajı
Siyasilerden başsağlığı mesajı İdlib'de hain saldırı sonucu 2 askerimizin şehit olmasının ardından siyasiler, rejime sert tepki gösterip askerlerimiz için başsağlığı mesajları yayımladı
20.02.2020 Gündem
Almanya'daki aşırı sağcı terör saldırısı TBMM'de kınandı!
Almanya'daki aşırı sağcı terör saldırısı TBMM'de kınandı! TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Levent Gök başkanlığında toplandı.
20.02.2020 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıda yeni gelişme!
Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıda yeni gelişme! CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da şehit cenazesine katıldığı sırada yumruklu saldırıya uğramıştı. Saldırıyla ilgili soruşturma tamamlanarak, 36 şüpheli hakkında 1 ay 15 gün ile 28 yıl 10 ay arasında sürelerde hapis istemiyle dava açıldı.
24.12.2019 Gündem
Meclis'te 'oturarak' rekor kırdı! 8 saat 13 dakika...
Meclis'te 'oturarak' rekor kırdı! 8 saat 13 dakika... Meclis Başkanvekili Levent Gök, Genel Kurul’da Dışişleri ve Milli Eğitim bakanlıklarının bütçe görüşmelerinde 8 saat 13 dakika koltuktan kalkmayarak ‘en uzun oturum’ rekorunu kırdı.
17.12.2019 Siyaset
MEB, YÖK, ÖSYM ve 127 üniversitenin bütçeleri kabul edildi
MEB, YÖK, ÖSYM ve 127 üniversitenin bütçeleri kabul edildi TBMM Genel Kurulunda Milli Eğitim Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) Yükseköğretim Kalite Kurulu ile 127 üniversitenin bütçeleri kabul edildi.
15.12.2019 Gündem
Skandal toplantı sonrası açıkladı: Tehdit ve saldırılarla uğraşıyorum!
Skandal toplantı sonrası açıkladı: Tehdit ve saldırılarla uğraşıyorum! TBMM Başkanvekili Levent Gök, Meclis heyetiyle gittiği Kazakistan’daki toplantıda Türkiye’nin iadesini istediği bir FETÖ’cü olduğunu öğrenince tepki gösterdi. Kazakistan Meclis Başkanı’na “Buna nasıl izin verdiniz” diye soran Gök, daha sonra da Twitter’dan “Kazakistan’dan FETÖ mensuplarının iadesini istedik” dedi. Gök bu mesajının ardından sosyal medyada FETÖ’nün saldırısına uğradı.
30.11.2019 Siyaset
Yargı Reform paketinin ilk 10 maddesi kabul edildi
Yargı Reform paketinin ilk 10 maddesi kabul edildi TBMM Genel Kurulunda, Yargı reformu paketinin ilk 10 maddesi kabul edildi.
10.10.2019 Gündem
Siyasilerden Barış Pınarı Harekatı mesajları!
Siyasilerden Barış Pınarı Harekatı mesajları! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı harekatının başladığını duyurdu. Siyasi isimler de harekatla ilgili açıklamalarda bulundu.
9.10.2019 Gündem
TBMM'den Mehmetçik'e destek!
TBMM'den Mehmetçik'e destek! TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını duyurmasının ardından CHP, MHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekilleri ile TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Barış Pınarı Harekatı'nın başladığını belirterek, "Türkiye'nin hedefi terör koridorunu yok etmek, barış koridorunu tesis etmek." dedi. TBMM Genel Kurulunda milletvekilleri, TSK'nin, Suriye Milli Ordusu ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde YPG/PKK ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e başarılar diledi.
9.10.2019 Siyaset
Düzce'de alarm! 4 bin kişi mahsur...
Düzce'de alarm! 4 bin kişi mahsur... Düzce'de etkili olan kuvvetli sağanak ve heyelan nedeniyle bazı köy yollarının kapanması sonucu 4 binden fazla kişinin mahsur kaldığı belirtildi. Mahsur kalan bazı vatandaşlar ekiplerin yoğun çalışması sonrası kurtarıldı. İçişleri Bakanlığı, yürütülmekte olan çalışmalar çerçevesinde 51 vatandaşımız kurtarılarak güvenli alana intikalleri sağlandı açıklaması yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da sel felaketi ile ilgili yaptığı açıklamada "Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz" ifadelerini kullandı.
19.07.2019 Gündem
Milyonları ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi
Milyonları ilgilendiriyor! TBMM'de kabul edildi Ekonomi alanında düzenlemeler içeren Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kanun, Varlık Barışı süresini yıl sonuna kadar uzatıyor. Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını, 31 Aralık 2019'a kadar Türkiye'deki banka veya aracı kuruma bildiren gerçek ve tüzel kişiler, bunları serbestçe tasarruf edebilecek
17.07.2019 Gündem
Yücel Seçkiner için TBMM'de tören
Yücel Seçkiner için TBMM'de tören Vefat eden eski Devlet Bakanlarından Yücel Seçkiner (83) için TBMM'de tören düzenlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kılıçdaroğlu: Hepimiz huzur içinde, birlikte, kardeşçe yaşayalım
Kılıçdaroğlu: Hepimiz huzur içinde, birlikte, kardeşçe yaşayalım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi tarafından Batıkent Meydan'da düzenlenen iftar programına katıldı.
29.05.2019 Siyaset
Şehit komiser yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı
Şehit komiser yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda şehit düşen Polis Özel Harekat Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
19.05.2019 Gündem
Meclis Başkanı'na hakaret eden İYİ Partili Nuhoğlu'na ceza
Meclis Başkanı'na hakaret eden İYİ Partili Nuhoğlu'na ceza İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'na, TBMM Başkanı'na hakaret ettiği gerekçesiyle, Meclis'ten 2 birleşim geçici çıkarma cezası verildi.
15.05.2019 Siyaset
TBMM, açılışının 99. yıl dönümü için toplandı
TBMM, açılışının 99. yıl dönümü için toplandı TBMM Genel Kurulu, Meclisin açılışının 99. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel gündemle toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Buldan kürsüye çıktığında özel oturumdan ayrıldı.
23.04.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Levent Gök ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent gök haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.