Levent Dörter

Levent Dörter

Son dakika Levent Dörter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Levent Dörter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Levent Dörter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Dörter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent dörter gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 levent dörter haberi bulunmuştur. Tüm levent dörter haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle!
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle! İbrahim Tatlıses (71) ile şarkıcı kızı Dilan Çıtak'ın (34) arası "Kuşadası'nda ev" krizi yüzünden açılmıştı. Buzları eriten ikiliden Dilan Çıtak, sosyal medyada "Babacığım" mesajıyla paylaşım da yapmıştı. Ünlü türkücü ile kızı arasında yeniden soğuk rüzgarlar esiyor.
26.12.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın acı günü
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın acı günü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, aldığı acı haberi sevenleriyle paylaştı. Çıtak ölüm haberiyle yıkıldı.
17.08.2023 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter'in Bodrum keyfi!
Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter'in Bodrum keyfi! Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, 2022 Ekim ayında 8 yıldır birlikte olduğu Levent Dörter ile nikah masasına oturmuştu. Çift, sezonu Bodrum'da açtı, deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.
28.06.2023 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses isyan etti! 'Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum'
Dilan Çıtak Tatlıses isyan etti! 'Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum' Levent Dörter ile hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Son dönemde sahne performansıyla da adından söz ettiren İbrahim Tatlıses'in kızı hakkındaki yorumlara isyan etti. Çıtak "Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum" diyerek sitemde bulundu.
18.05.2023 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı Geçtiğimiz ay Levent Dörter ile dünyaevine giren Dilan Çıtak Tatlıses Nişantaşı'nda görüntülendi. Dilan Çıtak Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses düğünde kızına altın kemer takmıştı. Çıtak'tan bu konuyla ilgili açıklama geldi.
2.11.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız
Dilan Çıtak Tatlıses: 64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız Geçtiğimiz hafta müzisyen Levent Dörter ile hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla gündeme geldi. Düğün fotoğraflarına photoshop uygulandığını iddia eden 32 yaşındaki şarkıcı, "64 kilo olan beni 67282 kiloya çıkarmayı başardınız" sözleriyle tepkisini dile getirdi.
21.10.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses'i şaşırtan soru! 'Yetmiyor mu bir tane?'
Dilan Çıtak Tatlıses'i şaşırtan soru! 'Yetmiyor mu bir tane?' İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun yıllardır aşk yaşadığı meslektaşı Levent Dörter ile geçtiğimiz hafta evlendi. Dilan Çıtak, önceki gün Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Programda kendisine "Açık ilişki yaşamak normal midir?" sorusu soruldu. Çıtak, soru karşısında önce şaşırdı sonra içtenlikle yanıt verdi.
20.10.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses'ten soyadı hamlesi!
Dilan Çıtak Tatlıses'ten soyadı hamlesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, önceki akşam uzun yıllardır aşk yaşadığı meslektaşı Levent Dörter ile dünyaevine girdi. Birçok ünlü ismin katıldığı gecede üç gelinlik değiştiren 32 yaşındaki güzel şarkıcı, törenden saatler sonra Instagram profiline eşi Levent Dörter'in soyadını ekledi.
13.10.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter evlendi!
Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter evlendi! Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sekiz yıldır birlikte olduğu Levent Dörter ile dün akşam dünyaevine girdi.
12.10.2022 Magazin
Levent Dörter kimdir? Dilan Çıtak Tatlıses ile evlenen Levent Dörter kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İbrahim Tatlıses’in damadı Levent Dörter hakkında bilgiler!
Levent Dörter kimdir? Dilan Çıtak Tatlıses ile evlenen Levent Dörter kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İbrahim Tatlıses’in damadı Levent Dörter hakkında bilgiler! İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak ve Levent Dörter, dün dünyaevine girdi. Peki, Levent Dörter kimdir? Dilan Çıtak Tatlıses ile evlenen Levent Dörter kaç yaşında, ne iş yapıyor, nereli? İbrahim Tatlıses’in damadı Levent Dörter hakkında bilgiler…
12.10.2022 Gündem
Dilan Çıtak: Ben 13 gelinlik giyeceğim!
Dilan Çıtak: Ben 13 gelinlik giyeceğim! İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak evlilik hazırlığındayken yeni dönem gelinlerine laf attı. Dilan Çıtak, düğününde üç-dört gelinlik birden giyen gelinlerine: 'Ben 13 tane giyeceğim!' diyerek göndermede bulundu.
23.09.2022 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses'in nişanında talihsiz anlar! Elbiseye köpek işedi...
Dilan Çıtak Tatlıses'in nişanında talihsiz anlar! Elbiseye köpek işedi... İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir beraber olduğu meslektaşı Levent Dörter ile nişanlandı. Nişan pastasını kestikten sonra pistte dans eden çiftin başına talihsiz bir olay geldi.
18.05.2022 Magazin
Levent Dörter kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak’ın nişanlısı Levent Dörter’in biyografisi!
Levent Dörter kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilan Çıtak’ın nişanlısı Levent Dörter’in biyografisi! Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir beraber olduğu müzisyen sevgilisi Levent Dörter ile nişanlandı. Yüzükleri Çıtak'ın babası İbrahim Tatlıses taktı. Peki, Dilan Çıtak’ın nişanlısı Levent Dörter kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?
17.05.2022 Televizyon
Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter çifti mutluluğa evet dedi
Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter çifti mutluluğa evet dedi İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir meslektaşı Levent Dörter ile aşk yaşıyordu. İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden çiftten mutlu haber geldi. Dün akşam evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin yüzüklerini İbrahim Tatlıses ve Polat Yağcı birlikte taktı.
17.05.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses: Kızımın düğününü yapıyorum
İbrahim Tatlıses: Kızımın düğününü yapıyorum İbrahim Tatlıses, menajeri Şule Çınlama’nın İzmir’de düzenlenen düğün törenine katıldı. Çınlama’nın nikah şahitliğini de yapan sanatçı, "Şule benim kızım gibidir. Kızımın düğününü yapıyorum. Allah mutlu etsin" dedi.
10.08.2021 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses-Levent Dörter aşkı bitti!
Dilan Çıtak Tatlıses-Levent Dörter aşkı bitti! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, uzun süredir aşk yaşadığı Levent Dörter'den ayrıldı. Bir dargın bir barışık olan ikili, nikah için gün sayıyordu.
6.04.2021 Magazin
Dilan Çıtak polisle tartıştı! 'Sinir krizi geçirdim'
Dilan Çıtak polisle tartıştı! 'Sinir krizi geçirdim' Sokağa çıkma yasağının olduğu gün dışarıda olan Dilan Çıtak’a ceza kesildi. Tartıştığı polislere hakaret ettiği için savcılığa şikayet edilen Çıtak, verdiği ifadede “Olay günü hasta köpeğimi veterinere götürüyordum. Polis ceza kestiği sırada köpeğim kustu. Ben de sinir krizi geçirdim” dedi.
21.01.2021 Magazin
'Sizin için gözyaşı döken biri varsa...'
'Sizin için gözyaşı döken biri varsa...' Hastanede vorona virüs tedavisi gördükten sonra taburcu olan, 14 gün ev karantinası devam eden Levent Dörter, sevgilisi Dilan Çıtak Tatlıses ile birlikteliğinin 5'inci yılını kutladı.
17.04.2020 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses, corona virüse yakalandı
Dilan Çıtak Tatlıses, corona virüse yakalandı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses de corona virüse yakalandı.
6.04.2020 Magazin
"Nefes almakta zorlanıyorum"
"Nefes almakta zorlanıyorum" Corona virüs testi pozitif çıkan sevgilisi Levent Dörter’in özel bir hastanede tedavisi süren Dilan Çıtak Tatlıses önceki akşam Instagram hesabında takipçileriyle sohbet etti.
1.04.2020 Magazin
Levent Dörter'in test sonucu belli oldu
Levent Dörter'in test sonucu belli oldu İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın sevgilisi Levent Dörter, önceki akşam corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı, Dörter'in test sonucu pozitif çıktı.
31.03.2020 Magazin
Dilan Çıtak'ın sevgilisi corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Dilan Çıtak'ın sevgilisi corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın sevgilisi Levent Dörter, dün akşam corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
29.03.2020 Magazin
"Babamın isminin geçtiği yerde para yağıyor!"
"Babamın isminin geçtiği yerde para yağıyor!" Levent Dörter, önceki akşam Ataşehir’de sahne aldı.Şarkıcıyı dinleyenlerin arasında sevgilisi Dilan Çıtak da vardı.
11.02.2020 Magazin
Sokak ortasında kavga!
Sokak ortasında kavga! Dilan Çıtak ve beş yıldır birlikte olduğu Levent Dörter, sokak ortasında kavga ederken görüntülendi.
10.11.2019 Magazin
Dilan Çıtak Tatlıses zayıfladı
Dilan Çıtak Tatlıses zayıfladı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, nişanlısı Levent Dörter ile Bodrum’da tatil yapıyor
15.07.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Levent Dörter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent dörter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.