Levent Can

Levent Can

Son dakika Levent Can haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Levent Can ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Levent Can haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Can

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent can gelişmeleri de dahil olmak üzere 811 levent can haberi bulunmuştur. Tüm levent can haberleri aşağıda listelenmiştir.
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı
Teşkilat yeni bölümü bu akşam başlıyor! Kadroda sürpriz değişiklik var! İşte 22 Ekim TRT 1 yayın akışı Pazar akşamlarının sefiri Teşkilat dizisi bu akşam yeni sezona merhaba diyor. TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Aybüke Pusat, Levent Can'ın yer aldığı dizi 79. bölümüyle seyircisine kavuşuyor. Milli yas sonrası iptal edilen diziler kervanına katılıp katılmadığı merak edilen Teşkilat bu akşam var mı? Milli İstihbarat Teşkilat'nın operasyonlarını konu alan Teşkilat 79. yeni bölüm bu akşam var mı? İşte Teşkilat yeni sezon oyuncuları...
22.10.2023 Televizyon
Hande Doğandemir'den uyarı! "Bizi çekiyorlar"
Hande Doğandemir'den uyarı! "Bizi çekiyorlar" Bir tiyatro oyununda aynı sahneyi paylaşmaya hazırlanan Hande Doğandemir ile Aytaç Şaşmaz önceki gün Etiler'deydi. Rol arkadaşları Levent Can da yanlarındaydı. Hande objektifleri fark edince "Bizi çekiyorlar" diyerek uyardı.
17.01.2023 Magazin
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi…
Teşkilat dizisinde krizi kapıda! Başrolün vedası an meselesi… TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat 61. Bölümüyle birlikte alınan karar herkesi şaşkına çevirdi. İşte Teşkilat kadrosunda yapılan son hamle…
16.01.2023 Televizyon
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim?
Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? Televizyon ekranlarının yeni dizisi Arıza, dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. Bir taksi macerasıyla yolları kesişen taksici Ali ile Doktor Halide'nin hikayesinin anlatıldığı Arıza dizisi, mafya, aşk ve geçmiş arasında kalan bir hayat mücadelesini anlatıyor. Peki, Arıza dizisi konusu ne? Arıza dizisi oyuncuları kim? İşte Arıza dizisi oyuncu kadrosu
4.10.2020 Gündem
Levent Can kimdir, nerelidir? Levent Can kaç yaşında?
Levent Can kimdir, nerelidir? Levent Can kaç yaşında? Kavak Yelleri, Ezel, Son, İçimdeki Fırtına, İçerde ve Vatanım Sensin gibi dizilerde rol alan Levent Can, kalp krizi geçirdi. Bu haberin ardından pek çok kişi tarafından araştırılan Levent Can kimdir, nerelidir? Levent Can kaç yaşında? İşte detaylar…
5.03.2020 Gündem
Kalp krizi geçiren ünlü oyuncu Levent Can'dan haber var!
Kalp krizi geçiren ünlü oyuncu Levent Can'dan haber var! İstanbul’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Levent Can'a stent takıldı. Bir süre yoğun bakımda kalan Levent Can bugün normal odaya alındı.
5.03.2020 Magazin
'Aşk Tesadüfleri Sever 2' geliyor
'Aşk Tesadüfleri Sever 2' geliyor Yönetmen çift İpek ve Ömer Faruk Sorak, "Aşk Tesadüfleri Sever 2"yi sinemaseverlerle buluşturuyor.Nesrin Cavadzade ve Elif Doğan bu filmi için şarkı söyledi.
29.01.2020 Kültür Sanat
Ağabeyine kızıp yeğenini kaçırdı
Ağabeyine kızıp yeğenini kaçırdı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 16 Kasım günü halası tarafından kaçırılan 5 yaşındaki kız çocuğu polisin yaptığı operasyonla otogarda bulundu. Yanındaki bir erkekle gözaltına alınan hala, ağabeyine kızdığı için yeğeniyle gezmeye çıktıklarını yeğenini kaçırmadığını ileri sürdü.
22.11.2018 Yaşam
Sermiyan Midnight üçüncü sezona başladı
Sermiyan Midnight üçüncü sezona başladı Ünlü komedyen Sermiyan Midyat’ın, ‘Sermiyan Midnight’ ismini verdiği stand-up gösterisi, ünlü isimlerin katılımıyla Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde üçüncü sezona merhaba dedi.
12.11.2018 Kültür Sanat
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı...
Vatanım Sensin'de şok! Diziden ayrıldı... Yanık Efe karakterine hayat veren Onur Saylak, diziye veda etti.
26.01.2018 Televizyon
Vatanım Sensin'den bomba başlangıç!
Vatanım Sensin'den bomba başlangıç! “Vatanım Sensin” önceki akşam ekrana gelen yeni sezon ilk bölümü ile zirvedeki yerini aldı.
10.11.2017 Televizyon
Vatanım Sensin'e iki yeni isim!
Vatanım Sensin'e iki yeni isim! Perşembe günü Kanal D ekranında ikinci sezonuna başlayacak, ‘Vatanım Sensin’, daha da güçlenen yeni kadrosuyla adından söz ettirmeye devam edecek.
6.11.2017 Magazin
Hayranları kırmadı
Hayranları kırmadı Geçtiğimiz aylarda final yapan ‘İçerde’ dizisinde rol alan usta oyuncu Levent Can önceki gün Gümüşlük sahilde denizden çıkarken objektiflere takıldı.
2.08.2017 Magazin
Mehmet Turgut'a 40 yaş partisi!
Mehmet Turgut'a 40 yaş partisi! Fotoğrafçı Mehmet Turgut, dostlarıyla birlikte Gayrettepe KATS Meyhane’de doğum gününü kutladı.
27.07.2017 Magazin
Ünlü oyuncu Levent Can fena yakalandı!
Ünlü oyuncu Levent Can fena yakalandı! Levent Can, Rumelihisarı bir kadınla birlikte kahvaltı yaparken görüntülendi.
24.07.2017 Magazin
İçerde'de bitti tatile koştu!
İçerde'de bitti tatile koştu! 'İçerde'nin Haluk Müdürü Levent Can, önceki gün Of Gümüşlük adlı mekanda görüntülendi.
2.07.2017 Magazin
Sohbet koyu
Sohbet koyu ‘İçerde’nin Selim Müdürü Levent Can, önceki gün Of Gümüşlük adlı mekanda görüntülendi.
1.07.2017 Magazin
İçerde kadrosuna usta bir isim dahil oldu!
İçerde kadrosuna usta bir isim dahil oldu! İçerde'de Yusuf Müdür'ün ölmesinden sonra yerine gelen isim belli oldu. İşte İçerde'ye gelen usta oyuncu...
21.05.2017 Televizyon
İçimdeki Fırtına 6. final bölümde Emre Elif’e aşkını itiraf ediyor!
İçimdeki Fırtına 6. final bölümde Emre Elif’e aşkını itiraf ediyor! İçimdeki Fırtına 6.final bölümü fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen İçimdeki Fırtına 6. final bölümünde Emre, Elif'e karşı olan duygularını itiraf ediyor. İçimdeki Fırtına bu akşam saat 20:00'de ekranlara gelecek.
29.09.2021 Gündem
'İçimdeki Fırtına'da romantik sahneler!
'İçimdeki Fırtına'da romantik sahneler! ‘İçimdeki Fırtına’ dizisi; heyecan, entrika ve romantizm dolu sahneleriyle dikkati çekiyor.
3.03.2017 Televizyon
Mehmet Özgür 'İçimdeki Fırtına’da!
Mehmet Özgür 'İçimdeki Fırtına’da! ‘İçimdeki Fırtına’nın oyuncu kadrosuna Mehmet Özgür dahil oldu.
15.02.2017 Televizyon
'İçimdeki Fırtına'dan ilk kareler
'İçimdeki Fırtına'dan ilk kareler Yapımını Aslan Film’in, yapımcılığını Uğur ve Selman Kızılaslan’ın üstlendiği, senaryosunu İpek Kadılar'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın yaptığı ‘İçimdeki Fırtına’ yakında Star TV’de başlıyor.
23.01.2017 Televizyon
İddialı dizinin yayın tarihi belli oldu!
İddialı dizinin yayın tarihi belli oldu! Star TV'nin yeni dizisi İçimdeki Fırtına'nın yayın tarihi belli oldu.
22.01.2017 Televizyon
Arzum Onan'ın 'Fark Yaratan Öğretmen'i
Arzum Onan'ın 'Fark Yaratan Öğretmen'i Öğretmen Akademisi Vakfı'nın (ÖRAV) geçen yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle hayata geçirdiği 'Fark Yaratan Öğretmen' kampanyasına 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan da destek verdi...
3.11.2016 Magazin
Anılarda iz bırakan öğretmenler aranıyor
Anılarda iz bırakan öğretmenler aranıyor Aralarında Hülya Koçyiğit, Arzum Onan ve Özge Borak’ın da yer aldığı ünlü isimler, Öğretmen Akademisi Vakfı’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle başlattığı kampanyaya destek verdi...
1.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Levent Can ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent can haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.