Kardemir Karabükspor'da ayrılık
Kardemir Karabükspor'da ayrılık Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un genel menajeri Levent Açıkgöz, görevinden ayrıldı.
5.07.2018 TFF 1.Lig
Açıkgöz: "Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok"
Açıkgöz: "Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok" Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Medipol Başakşehir maçında rakiplerinin kağıt üzerinde favori olduğunu belirterek, "Bu anlamda herkes bu maçı kolay olarak düşünebilir ama bizim artık bu saatten sonra kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Kazandığımız zaman moral ve motivasyon anlamında çok getirisi olacak bir maç'' dedi.
23.01.2018 Futbol
"Ligde kalırsak müthiş olay olacak"
"Ligde kalırsak müthiş olay olacak" Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, bu sezon ligde kalmaları halinde müthiş bir iş başarmış olacaklarını söyledi.
4.01.2018 Futbol
Açıkgöz'den oyuncularına eleştiri! "Alacakları para için..."
Açıkgöz'den oyuncularına eleştiri! "Alacakları para için..." Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, Fenerbahçe maçının ardından konuştu. Bazı isimlerin alacakları nedeniyle performans göstermediklerini söyleyen Açıkgöz, “Maç devamlılığı olan oyuncular tavır göstermeden oynamalı ve haklı olduklarını göstermeli” ifadelerini kullandı.
18.12.2017 Futbol