Kardemir Karabükspor

Kardemir Karabükspor

Son dakika Kardemir Karabükspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kardemir Karabükspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kardemir Karabükspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kardemir Karabükspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kardemir karabükspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.043 kardemir karabükspor haberi bulunmuştur. Tüm kardemir karabükspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri?
Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri? Süper Lig'de 11. haftanın en önemli maçı Fenerbahçe - Başakşehir mücadelesinde hakem Zorbay Küçük oldu. Fenerbahçe Başakşehir hakemi kim? Zorbay Küçük kimdir, nereli, kaç yaşında, yönettiği maçlar hangileri?
22.10.2022 Şampiy10
Ali Şansalan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan’ın biyografisi!
Ali Şansalan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan’ın biyografisi! Süper Lig'de 10. haftanın hakemleri açıklandı. Haftanın en önemli maçı olan Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasını Ali Şansalan yönetecek. Peki, Beşiktaş Trabzonspor derbisinin hakemi Ali Şansalan kimdir?
12.10.2022 Şampiy10
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında?
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş-Fenerbahçe maçına 44 yaşındaki Volkan Bayarslan hakem olarak atandı. Bayarslan ilk kez bir derbi yönetecek. 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı, Vodafone Park'ta oynanacak. Peki, Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe Karnesi…
29.09.2022 Şampiy10
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Başakşehir arasındaki maçta tarihi bir gol oldu. Gaziantepli Muhammet Demir, 10. saniyede topu ağlara göndererek Süper Lig tarihinin en hızlı golünü kaydetti.
22.09.2021 Futbol
Serhat Gülpınar kimdir? Denizlispor, Teknik Direktörü Serhat Gülpınar nereli, kaç yaşında?
Serhat Gülpınar kimdir? Denizlispor, Teknik Direktörü Serhat Gülpınar nereli, kaç yaşında? TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Teknik Direktör Serhat Gülpınar ile sezon sonuna kadar anlaştı. Dün transfer yasağının kaldırıldığını açıklayarak ilk transferi duyuran Denizlispor’da Serhat Gülpınar ile aştı. Serhat Gülpınar kimdir? Denizlispor, Teknik Direktörü Serhat Gülpınar nereli, kaç yaşında?
17.08.2021 Gündem
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi!
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi! TFF, 2020-2021 sezonundaki bütün ligleri tescil etti. Billong olayından dolayı inceleme isteyen Galatasaray ve küme düşmenin kaldırılmasını talep eden Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'un bu istekleri reddedildi.
29.05.2021 Süper Lig
Misli.com 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda 29. hafta maçları yarın yapılacak
Misli.com 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda 29. hafta maçları yarın yapılacak Misli.com 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda 29. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak.
17.03.2021 İddaa
Misli.com 2. Lig'de 22. hafta tamamlandı
Misli.com 2. Lig'de 22. hafta tamamlandı Futbolda Misli.com 2. Lig'de Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 22. hafta maçları oynandı.
7.02.2021 TFF 1.Lig
Tolga Ciğerci kimdir? Tolga Ciğerci kaç yaşında, nereli?
Tolga Ciğerci kimdir? Tolga Ciğerci kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe, Tolga Ciğerci ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızın oyuncularından Tolga Ciğerci ile olan sözleşmemiz, karşılıklı anlaşmayla feshedilmiştir. Kendisine hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.
1.02.2021 Gündem
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle iptal edilen TFF 2. Lig'de Yılport Samsunspor ile Bandırmaspor, TFF 3. Lig'de ise Serik Belediyespor, Kocaelispor ile Karacabey Belediyespor, şampiyon ilan edildi.
8.07.2020 Futbol
Denizlispor'da Tolunay Kafkas sesleri
Denizlispor'da Tolunay Kafkas sesleri Süper Lig'de geçen hafta düşme hattında yer alan Hes Kablo Kayserispor'a evinde tek golle yenilip teknik direktör Mehmet Özdilek'le yollarını ayıran Yukatel Denizlispor'da adaylar netleşmeye başladı.
17.02.2020 Denizlispor
Kardemir Karabükspor'un eski futbolcusu ve yöneticisi intihar etti
Kardemir Karabükspor'un eski futbolcusu ve yöneticisi intihar etti Kardemir Karabükspor'un eski futbolcusu ve yöneticisi Mahir A. (70), marketten aldığı sıvı temizlik malzemesini içerek intihar etti. Mahir A.nın kulübün borcundan kaynaklı kendisine gönderilen ödeme tebligatından dolayı bunalıma girdiği ve intihar ettiği ileri sürüldü.
31.12.2019 Futbol
TFF'den 3 kulübe puan silme cezası!
TFF'den 3 kulübe puan silme cezası! TFF, Ulusal Lisans kriterlerini tamamlayamayan 1. Lig ekipleri Bursaspor, Eskişehirspor ve Osmanlıspor'a 3 puan silme cezası verdi.
21.09.2019 Futbol
Emenike Westerlo ile idmana çıkıyor
Emenike Westerlo ile idmana çıkıyor Hasan Çetinkaya'nın sportif direktörlüğünü yaptığı Belçika'nın ikinci lig takımı Westerlo Emenike'yi kadrosuna katmak üzere.
27.08.2019 Futbol
Fenerbahçe 123 hafta sonra lider!
Fenerbahçe 123 hafta sonra lider! Sarı-lacivertli takım, Süper Lig'in ilk haftasında Gazişehir Gaziantep'i 5-0 yenerek, 123 hafta sonra liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe, Süper Lig'de 35 maç sonra ilk kez 5 gol birden attı.
20.08.2019 Fenerbahçe
Emenike sürprizi! Yeni takımı...
Emenike sürprizi! Yeni takımı... Belçika ekibi Westerlo, son olarak Las Palmas forması giyen Emmanuel Emenike'yi transfer etti.
20.07.2019 Futbol
Profesyonel futbol liglerinde heyecan sona erdi
Profesyonel futbol liglerinde heyecan sona erdi Spor Toto 1. Lig play-off finaliyle 2018-2019 sezonunun tamamlandığı liglerde 12 takım bir üst lige çıkarken, 20 ekip ise yer aldığı liglere veda etti. Gelecek sezon profesyonel liglerde 54 ilden 126 takım mücadele edecek.
31.05.2019 TFF 1.Lig
Spor Toto 1. Lig'de gözler play-off'ta!
Spor Toto 1. Lig'de gözler play-off'ta! Normal sezon maçlarının tamamlandığı ligde Abalı Denizlispor sezonu şampiyon tamamlarken, Adana Demirspor Altınordu'yu geçerek play-off vizesi aldı. Play-off'tan bir kez Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, yarı finalde 25 sene önce play-off'ta saf dışı bıraktığı Hatayspor'la karşılaşacak. Ligde 42 gole ulaşılan 34. hafta, son 10 sezonda en fazla gol atılan hafta oldu.
19.05.2019 TFF 1.Lig
Sahada arbede çıktı! 15 kırmızı kart...
Sahada arbede çıktı! 15 kırmızı kart... 19 Yaş Altı Futbol Ligi B Kategorisi'nde Kardemir Karabükspor ile Abalı Denizlispor arasında oynanan karşılaşmada 15 futbolcu kırmızı kart gördü, maç tatil edildi.
12.05.2019 Futbol
Spor Toto 1. Lig'de de yarış kızıştı!
Spor Toto 1. Lig'de de yarış kızıştı! Spor Toto 1. Lig'de, lider Gençlerbirliği'nin Süper Lig'e yükselmeyi garantileme şansını kullanamadığı 32. haftanın ardından Birevim Elazığspor ve Afjet Afyonspor lige veda eden diğer 2 ekip oldu.
6.05.2019 TFF 1.Lig
Spor Toto 1. Lig'de heyecan dorukta
Spor Toto 1. Lig'de heyecan dorukta Gençlerbirliği ve Abalı Denizlispor'un Süper Lig için avantajlı girdiği son 3 haftada play-off'a kalma mücadelesi çekişmeli geçecek. Kardemir Karabükspor'un düşmesinin kesinleştiği 1. Lig'de 2 takım daha lige veda edecek.
30.04.2019 TFF 1.Lig
İbrahim Üzülmez: “Süper Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz”
İbrahim Üzülmez: “Süper Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz” Kardemir Karabükspor’u 4-0 mağlup eden Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez, kalan 3 haftada gayreti, isteği, arzuyu göstererek Süper Lig yolunu başarmak istediklerini söyledi.
30.04.2019 TFF 1.Lig
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti Spor Toto 1. Lig'de Altay formasıyla 25 gole ulaşan Portekizli Marco Filipe Lopes Paixao, lig tarihinde "bir sezonda en fazla skor üreten yabancı oyuncu" unvanını ele geçirdi.
28.04.2019 TFF 1.Lig
Giresunspor'da Kılıç'la yollar ayrıldı!
Giresunspor'da Kılıç'la yollar ayrıldı! Giresunspor’da teknik direktör Kemal Kılıç ile yolların ayrıldığı duyuruldu.
14.04.2019 TFF 1.Lig
Emenike açıkladı! "Geri dönüyorum..."
Emenike açıkladı! "Geri dönüyorum..." Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sosyal medyadan yaotığı paylaşımla Türkiye'yi çok özlediğini ve yakın zamanda geri döneceğini açıkladı.
20.03.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kardemir Karabükspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kardemir karabükspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.