Lağım Suyu

Lağım Suyu

Son dakika lağım suyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lağım suyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lağım suyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lağım Suyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lağım suyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 lağım suyu haberi bulunmuştur. Tüm lağım suyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Denize dökülen lağım suyu endişeye neden oldu
Denize dökülen lağım suyu endişeye neden oldu İstanbul Florya Sahili'nde kanalizasyon hatlarından akan pis su denize dökülürken, bu durum endişeye yol açtı. Hem koku hem görüntü kirliliği oluşturan lağım suyu nedeniyle sahilin bir kısmı kapatıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, sorunun çözülmesini istedi. 
17.07.2022 Yaşam
Tanınmış kişilere şantajdan gözaltına alınmıştı! Flaş gelişme
Tanınmış kişilere şantajdan gözaltına alınmıştı! Flaş gelişme İzmir'in Çiğli ilçesinde, aralarında tanınmış kişilerin de olduğu onlarca kişinin fotoğraflarını uygunsuz sitelerde paylaşıp tehdit ve şantajda bulunduğu iddia edilen Havva G., sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.
26.04.2022 Yaşam
Heybeliada'da denize lağım suyu karıştı
Heybeliada'da denize lağım suyu karıştı Heybeliada’da derin deniz deşarj hattının patlamasıyla lağım suyu deniz suyuna karıştı. İSKİ’den edinilen bilgiye göre, 3 yıl önce basınca karşı dirençli boru ile yenilenen hat, balıkçı teknesinden demirlemek atılan çapa sonucu kırıldığı belirtildi.
26.04.2022 Yaşam
Bakanlık inceleme başlatmıştı! Sonuç belli oldu!
Bakanlık inceleme başlatmıştı! Sonuç belli oldu! Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Eğirdir Gölü'ne lağım suyu karışmadığını bildirdi.
13.09.2021 Gündem
Eğirdir Gölü'ne lağım suyu karıştığı iddialarına inceleme  başlatıldı
Eğirdir Gölü'ne lağım suyu karıştığı iddialarına inceleme başlatıldı Eğirdir Gölü'ne lağım suyu karıştığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldı.
12.09.2021 Gündem
Yağmur Sarnıç hakkında olay iddia! 'Emre Aşık'a pis kan içirdi!'
Yağmur Sarnıç hakkında olay iddia! 'Emre Aşık'a pis kan içirdi!' Savcılığa suç duyurusunda bulunan modacı Süleyman Tezcan, Yağmur Sarnıç hakkında korkunç iddialarda bulundu: Eski eşi Emre Aşık'a satanist büyüler yaptı. Bana da şifalı su diye lağım suyu içirdi.
18.05.2021 Magazin
Tarlayı lağım suyuyla sulayan çiftçiye ceza
Tarlayı lağım suyuyla sulayan çiftçiye ceza 10 dönümlük tarlasında lahana, barbunya, fasulye gibi mahsuller yetiştiren çiftçinin tüm araziyi lağım suyu ile suladığı ortaya çıktı. Ekipler tarlaya baskın yaparak cezai işlem uyguladı.
19.10.2018 Yaşam
Görüntü içler acısı! Çırpınarak telef oluyorlar
Görüntü içler acısı! Çırpınarak telef oluyorlar Mersin’in Mut ilçesindeki Pirinçsuyu Deresi'nde balık ölümleri panik yarattı. Balıkların çırpınarak telef olduklarını gördüklerini belirten vatandaşlar, bazı mahallelerin kanalizasyon suyunun dereye aktığını iddia ediyor.
16.09.2018 Yaşam
Sultangazi’de evleri su bastı!
Sultangazi’de evleri su bastı! Sultangazi’de yağmur suyu nedeniyle rögar tıkandı. Tıkanan rögar nedeniyle 4 evi ve bir tekstil atölyesini su bastı.
3.01.2018 Yaşam
Evleri lağım suyu bastı! Vatandaş isyanda
Evleri lağım suyu bastı! Vatandaş isyanda Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, görevlilerin tıkanan kanalizasyonu açmaya çalıştığı sırada, 6 evi kanalizasyon suyu bastı. Kanalizasyon suyu nedeniyle evleri su basan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
1.10.2017 Yaşam
Belediye başkanına dışkısıyla saldırdı
Belediye başkanına dışkısıyla saldırdı ISPARTA'nın Yalvaç İlçe Belediye Başkanı MHP'li Halil Hilmi Tütüncü, ilçede yapılan festival etkinlikleri kapsamında dolaşırken yanına yaklaşan 47 yaşındaki Hasan Hüseyin Alipek'in dışkılı saldırısına uğradı.
29.09.2021 Gündem
Üst geçitte lağım kokusu
Üst geçitte lağım kokusu İZSU’nun Hilal bölgesindeki kollektörde bakım çalışmaları nedeniyle açtığı çukurda biriken lağım suyu, pis kokusuyla o bölgeden geçenlere nefes aldırmıyor...
15.08.2016 Yaşam
İzmir yağmura teslim
İzmir yağmura teslim İzmir’de, sabah saatlerinden bu yana şiddetini artırarak devam eden sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi...
17.01.2016 Yaşam
Mahkumlar içeride, mahalleli dışarıda ceza çekiyor
Mahkumlar içeride, mahalleli dışarıda ceza çekiyor Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde geçen yıl aralık ayında hizmete giren Fethiye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Fethiye Açık Ceza İnfaz Kurumu’nun kanalizasyon suyunun, açıktan dereye akıtıldığı öne sürüldü. Duruma isyan eden mahalleli kokudan evde oturamadıklarını ve içme sularının kirlendiğini söyledi.
5.10.2015 Yaşam
Evi kanalizasyon suyu bastı!
Evi kanalizasyon suyu bastı! ERZURUM’da dün gece bodrum katındaki evlerini lağım suyu basan iki aile, kendilerini güçlükle dışarı attı...
20.04.2015 Yaşam
Bu okula kimse sahip çıkmıyor
Bu okula kimse sahip çıkmıyor Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağı Armutdüzü köyünde 2010 yılında yapımı tamamlanan okul çürümeye terk edildi.
9.04.2015 Yaşam
Atatürk Havalimanı'nı lağım suyu bastı
Atatürk Havalimanı'nı lağım suyu bastı Her gün milyonlarca kişinin ziyaret ettiği Atatürk Havalimanı'nda lağım suyu taştı. Ortalığı bir anda kötü bir koku alırken, görevliler olayı kontrol altına almakta zorlandı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye yağışa teslim oldu!
Türkiye yağışa teslim oldu! Türkiye'nin çeşitli il ve ilçeleri yoğun yağışa maruz kaldı
22.10.2012 Yaşam
Mali'ye hastalık bulaştı
Mali'ye hastalık bulaştı 'Bir gece kulübünde oturduğum yere köpek pisliği koymuşlar, Elimi sürdüm, iki gün sonra...'
11.08.2011 Magazin
Havuzda bekleyen tehlike!
Havuzda bekleyen tehlike! İlaçlamaları ihmal edilen havuzlar sağlığımız açısından büyük tehlike oluşturuyor çünkü...
24.05.2011 Sağlık
Perinçek'in hücresini lağım suyu bastı!
Perinçek'in hücresini lağım suyu bastı! Birinci "Ergenekon" davasının tutuklu sanıklarından İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'in avukatı Hasan Basri Özbey, Perinçek ve bazı sanıkların kaldıkları hücreleri lağım suyu bastığını iddia etti...
29.09.2021 Gündem
İsrail'in yeni 'silah'ı lağım suyu mu?
İsrail'in yeni 'silah'ı lağım suyu mu? Filistinli köylüler, İsrail askerlerinin kendilerini püskürtmek için "lağım suyu" kullandığını öne sürdü
12.08.2008 Dünya
Musluktan lağım kokan su aktı
Musluktan lağım kokan su aktı İstanbul’un bazı semtlerine önceki akşamdan itibaren ‘kokulu su’ verildi...
29.09.2021 Gündem
Bu belgeler ne İbrahim Bey?
Bu belgeler ne İbrahim Bey? Vatan'ın ulaştığı belgeler, Escort'un sahibi Özer'e ait Bekom şirketinin ithalat faturalarında tahrifat yaptığı kuşkusunu yarattı. Faturaların değiştirilmesi, devletin vergi kaybı anlamına geliyor
16.01.2006 Ekonomi
Yatağan İlçesi'nde salgının nedeni lağım suyu
Yatağan İlçesi'nde salgının nedeni lağım suyu MUĞLA'nın Yatağan İlçesi'nde, Pazartesi akşamından bu yana 452 kişinin kusma, ateş ve ishal rahatsızlığıyla hastanelik olmasına neden olan salgının, şehir şebeke suyuna kanalizasyon karışmasından kaynaklandığı belirlendi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lağım Suyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lağım suyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.