La La Land

La La Land

Son dakika La La Land haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan La La Land ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını La La Land haber sayfamızda bulabilirsiniz.

La La Land

haberleri sayfasında son dakika yaşanan la la land gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 la la land haberi bulunmuştur. Tüm la la land haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu hafta 9 film vizyona giriyor!
Bu hafta 9 film vizyona giriyor! Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
19.10.2018 Kültür Sanat
Kutlama fotoğrafı olay oldu
Kutlama fotoğrafı olay oldu Sosyal medya fenomeni Sezgin Yılmaz, sevgilisi Başak Parlak'ın yeni yaşını 'La La Land' filminin afişini anımsatan bir fotoğrafla kutladı.
10.06.2018 Magazin
2018 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
2018 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul Grammy Ödülleri'ni kim kazandı sorusunun cevabı belli oldu.
29.01.2018 Kültür Sanat
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı 75. Altın Küre Ödülleri belli oldu. Türk yönetmen Fatih Akın, In The Fade (Paramparça) filmiyle en iyi yabancı dilde film ödülünü kazandı.
8.01.2018 Magazin
Çok pişmiş brokoliyim
Çok pişmiş brokoliyim 2016’nın altı Oscar ödüllü filmi ‘La La Land’in müziklerinin canlı olarak icra edildiği ‘La La Land in Concert’ Mercedes-Benz ana sponsorluğunda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti.
7.10.2017 Magazin
Televizyona el attı
Televizyona el attı ‘Whiplash’ filmindeki başarısının ardından ‘La La Land‘ ile ‘En İyi Yönetmen Ödülü’ dahil altı dalda Oscar kazanan yönetmen Damien Chazelle, televizyon projesine hazırlanıyor.
1.05.2017 Magazin
Kazancı 15 milyon dolar
Kazancı 15 milyon dolar Oscarlı La La Land’i geri çevirdiği ve Güzel ve Çirkin’deki başrolü için sadece 2 milyon dolar ücret talep ettiği için Emma Watson birçok kişi tarafından eleştirilmişti.
26.03.2017 Magazin
"Moonlight kazanınca rahatladım!"
"Moonlight kazanınca rahatladım!" 89. Oscar töreninde ‘En İyi Film Ödülü’ karmaşası yaşandığı sırada gülmesiyle şaşırtan ünlü aktör Ryan Gosling, “Kötü bir şey oldu sandım. Moonlight’ın kazandığını öğrenince rahatladım” dedi
25.03.2017 Magazin
Eva Mendes’ten yeni koleksiyon!
Eva Mendes’ten yeni koleksiyon! Bir de reklam filmi çeken Mendes'in tasarımlarında çiçekler öne çıkıyor.
20.03.2017 Magazin
Kırmızı halı yerine kızlarımı tercih ederim
Kırmızı halı yerine kızlarımı tercih ederim Küba asıllı Amerikalı aktris, model ve şarkıcı Eva Mendes, Shape dergisine poz verdi.
9.03.2017 Magazin
‘Ara beni’
‘Ara beni’ 2015 yılında Kainat Güzellik Yarışması’nda birinciyi açıklarken yanlış anons yapan komedyen Steve Harvey, Oscar’daki yanlış anons skandalı sonrası Twitter’dan çağrı yaptı.
28.02.2017 Magazin
Emma Stone fark attı, Oscar'ı kaptı!
Emma Stone fark attı, Oscar'ı kaptı! Medya Takip Merkezi (MTM), Los Angeles'ta gerçekleşen ve tüm dünyanın gözünü çevirdiği 89. Oscar Ödül Töreni’ni mercek altına aldı.
28.02.2017 Televizyon
Oscar'daki yanlış bizde yapılsaydı...
Oscar'daki yanlış bizde yapılsaydı... 89. Oscar ödüllerine yanlış anons skandalı damgasını vurdu. Peki o yanlış bizde yapılsaydı ne olurdu?
28.02.2017 Kültür Sanat
Oscar'daki skandalın nedeni belli oldu!
Oscar'daki skandalın nedeni belli oldu! 89. Oscar Ödül Töreni'nde yaşanan La La Land / Moonlight karmaşasının nedeni ortaya çıktı.
27.02.2017 Kültür Sanat
Oscar'da büyük rezillik
Oscar'da büyük rezillik Jimmy Kimmel’ın sunuculuk yaptığı gecede, en iyi film ödülü Moonlight'ın oldu. Törende önce yanlışlıkla La la Land'in en film seçildiği açıklandı. Ancak daha sonra bu hata düzeltildi.
27.02.2017 Haber
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu!
2017 Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! Tüm dünyanın merakla beklediği 89’uncu Akademi Ödülleri bu akşam Amerika Birleşik Devletleri, Hollywood’daki Dolby Theatre’da sahiplerini buldu. Jimmy Kimmel’ın sunuculuk yaptığı gecede, en iyi film ödülü Moonlight'ın oldu. Törende önce yanlışlıkla La la Land'in en film seçildiği açıklandı. Ancak daha sonra bu hata düzeltildi.
29.09.2021 Gündem
Oscar - Şampiyon belli ikinci kim?
Oscar - Şampiyon belli ikinci kim? 89'uncu Oscar ödülleri bu gece sahiplerini bulacak. Tören, Türkiye saatiyle sabaha karşı 03:30'da başlayacak. "Oscar'a inanma Oscar'sız kalma" diyerek favorilerimi açıklıyorum...
25.02.2017 Arşiv
Oscar öncesi ‘çalıntı’ darbesi
Oscar öncesi ‘çalıntı’ darbesi 26 Şubat akşamı sahiplerini bulacak Oscar ödüllerinin en güçlü adaylarından ‘La La Land’ filminin müziklerinin çalıntı olduğu iddia edildi.
22.02.2017 Magazin
Oscar Adayı 'La La Land' filmi için şok suçlama!
Oscar Adayı 'La La Land' filmi için şok suçlama! "La La Land" aldığı ödüllerin yanı sıra müzikleriyle de çok konuşuldu. Ancak filmin müziklerinin Yunan şarkıcı Dimitra Galani'den çalındığı iddia edildi.
21.02.2017 Kültür Sanat
Yapmadığı spor kalmadı
Yapmadığı spor kalmadı ‘La La Land’ filmindeki performansıyla pek çok ödül kazanan ve Oscar’ın en güçlü adaylarından olan Emma Stone, müzikal filmi için sıkı bir çalışmaya girdiğini söyledi.
20.02.2017 Magazin
Kamera önü kolay sanırdım
Kamera önü kolay sanırdım Cesur ve Güzel’de canlandırdığı Şirin’le beğeni toplayan Irmak Örnek, “Ortak noktam olmayan ve mantığını çözemediğim karakterler ağzımı sulandırıyor” diyor
18.02.2017 Arşiv
‘Aşıklar Şehri’ rüzgarı
‘Aşıklar Şehri’ rüzgarı İngiltere’nin Oscar ödülü olarak kabul edilen, İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri’nin bu yılki sahipleri belli oldu.
13.02.2017 Magazin
Buram buram Oscar kokuyor!
Buram buram Oscar kokuyor! 2017 Oscar adayları, Los Angeles’da düzenlenen geleneksel öğle yemeğinde bir araya geldi
7.02.2017 Magazin
Oscar’ın gözdeleri evleniyor!
Oscar’ın gözdeleri evleniyor! Hollywood’un yükselişini sürdüren iki genç ismi Emma Stone ve Andrew Garfield, gizlice nişanlanarak evlilik hazırlıklarına başladı
31.01.2017 Magazin
Hollywood'dan vize tepkisi: Bu yasak bir leke
Hollywood'dan vize tepkisi: Bu yasak bir leke Hollywood'da Sinema Oyuncuları Birliği'nin ödül törenine sanatçıların Trump protestoları damga vurdu. Veep dizisinin yıldızı Julia Louis Dreyfus 7 ülkeye getirilen göçmen yasağını 'bir leke' olarak tanımladı.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

La La Land ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki la la land haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.