KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? Taahhütname onayı ne zaman sona erecek, KYK burs kredi ne zaman yatacak?
KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? Taahhütname onayı ne zaman sona erecek, KYK burs kredi ne zaman yatacak? 2021-2022 burs ve kredi sonuçları açıklandı. KYK sonuçlarını öğrenen adaylar burs ve kredilerini alabilmek taahhütname onayı yapmaları gerekiyor. KYK ödemelerinde 3 aylık geri ödeme ise toplu olarak yapılıyor. Peki, KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? Taahhütname onayı ne zaman sona erecek, KYK burs kredi ne zaman yatacak?
17.12.2021 Eğitim
KYK bursları ne zaman, hangi ayda yatacak? İki tarih öne çıkıyor!
KYK bursları ne zaman, hangi ayda yatacak? İki tarih öne çıkıyor! KYK burs/kredileri sonuçlarının ilan edilmesinden sonra, öğrenciler merakla burs ve kredilerin ne zaman yatacağını merak ediyor. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından kredi ve burs başvuru sonuçlarının açıklanmasından sonra, öğrenciler şimdi de bursun ne zaman yatacak diye soruyor? Peki, KYK bursu ne zaman yatar? KYK burcu hangi ay yatacak?
19.11.2019 Eğitim
KYK taahhütname onay süresi uzatıldı! KYK burs ödemeleri...
KYK taahhütname onay süresi uzatıldı! KYK burs ödemeleri... KYK ödemelerinin ne zaman yapılacağı binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor. Diğer yandan KYK taahhütname onayları ile ilgili sevindiren bir haber geldi. KYK taahhütname onayının süresi uzatıldı. İşte ayrıntılar...
26.11.2018 Gündem