Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Kuzey Akım boru hattının kapanması ABD'nin Avrupa'ya LNG arzını artırmasını sağlayacak
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: Kuzey Akım boru hattının kapanması ABD'nin Avrupa'ya LNG arzını artırmasını sağlayacak Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "Kuzey Akım boru hattının kapanması ABD'nin Avrupa'ya LNG arzını artırmasını sağlayacak" dedi.
29.09.2022 Dünya
NATO: Kuzey Akım 1 ve 2’deki sızıntı sabotajdır
NATO: Kuzey Akım 1 ve 2’deki sızıntı sabotajdır NATO tarafından Kuzey Akım petrol boru hatlarında meydana gelen hasarla ilgili bugün resmi açıklama yapıldı. Resmi açıklamada “Halihazırda mevcut olan tüm bilgiler, bunun kasıtlı, pervasız ve sorumsuz sabotaj eylemlerinin sonucu olduğunu göstermektedir” denildi.
29.09.2022 Dünya
ABD'den Kuzey Akım 2 projesiyle ilgili bir gemi ve 2 Rus yetkiliye yaptırım
ABD'den Kuzey Akım 2 projesiyle ilgili bir gemi ve 2 Rus yetkiliye yaptırım ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kuzey Akım 2 doğal gaz boru hattı projesiyle ilgili olarak bir Rus gemisi ve 2 Rus yetkiliye yaptırım uygulanacağını bildirdi.
20.08.2021 Dünya
AB'yi bekleyen büyük tehlike!
AB'yi bekleyen büyük tehlike! Türkiye Enerji Stratejileri ve Politikaları Araştırma Merkezi (TESPAM) Başkanı Oğuzhan Akyener, Avrupa Birliği'nin (AB) son dönemde enerji politikalarında beklenilen başarıyı gösteremediğini belirterek, "Birlik, üyelerinin uzlaşamadığı Kuzey Akım 2 Doğalgaz Boru Hattı Projesi ve Ukrayna ile ilişkiler noktasında siyasi krize dönme ihtimali yüksek problemlerle karşı karşıya. AB'nin enerjisi giderek düşüyor." dedi.
2.12.2016 Ekonomi