Kuşum Aydın

Kuşum Aydın

Son dakika kuşum aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuşum aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuşum aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuşum Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuşum aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 kuşum aydın haberi bulunmuştur. Tüm kuşum aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuşum Aydın Cenk Eren'e imrendi, yüzüne gerdirecek! ‘Çok güzel olmuş, bayıldım'
Kuşum Aydın Cenk Eren'e imrendi, yüzüne gerdirecek! ‘Çok güzel olmuş, bayıldım' Uzun süredir ekranlarda yer almayan Kuşum Aydın, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Magazin
Kuşum Aydın  sosyal medyadan isyan etti: param bitti
Kuşum Aydın sosyal medyadan isyan etti: param bitti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Kuşum Aydın 5 ayda 17 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı!
Kuşum Aydın 5 ayda 17 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı! Bir dönem aldığı kilolarla gündeme gelen Kuşum Aydın, bugün 2. Sayfa programına konuk oldu. Kuşum Aydın, 5 ayda 17 kilo verdiğini açıkladı.
4.05.2023 Magazin
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı!
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı! 'Kuşum Aydın' lakabıyla tanıdığımız Muharrem Aydın Uğurlular, yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiriyor. Dolgular sonucu yüzünde oluşan deformeler nedeniyle pişman olan ve bir hayli kilo aldığı gözlenen ünlü şarkıcı, son haliyle herkesi şaşırttı.
7.04.2023 Magazin
Kuşum Aydın'ın değişimi olay oldu!
Kuşum Aydın'ın değişimi olay oldu! 'Kuşum Aydın' olarak tanınan Muharrem Aydın Uğurlular, bu sabah konuk olduğu gündüz kuşağı programda son görüntüsüyle dikkat çekti. Kilo alan ve geçirdiği estetik operasyonlarla yüzü oldukça değişen 56 yaşındaki ünlü şarkıcı, yakın arkadaşına bıraktığı vasiyetini canlı yayında açıkladı.
15.11.2022 Magazin
Kuşum Aydın’ın gerçek adı ne? Kuşum Aydın kaç yaşında ve nereli? Kuşum Aydın’ın biyografisi!
Kuşum Aydın’ın gerçek adı ne? Kuşum Aydın kaç yaşında ve nereli? Kuşum Aydın’ın biyografisi! Şarkıları ve bir dönem yaptığı televizyon programlarıyla tanınan Kuşum Aydın, magazin programları ile yeniden gündemde. Kuşum Aydın’ın son hali merak ediliyor. Peki, Kuşum Aydın adıyla bilinen Aydın Uğurlular kimdir? Kuşum Aydın kaç yaşında, nereli? İşte Kuşum Aydın’ın son hali!
15.11.2022 Magazin
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz!
Bartu Küçükçağlayan'dan kızıyla poz! 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile evlenen Bartu Küçükçağlayan, birkaç ay önce kızını kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşamıştı. Ünlü isim, minik kızıyla verdiği pozu ilk kez takipçileriyle paylaştı.
13.06.2022 Magazin
Ünlü isim Meriç Erkan'ın şaşırtan değişimi! Yeni adını açıkladı...
Ünlü isim Meriç Erkan'ın şaşırtan değişimi! Yeni adını açıkladı... Oyuncu Ahu Tuğba ile yaptığı programla ünlenen Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirdiğini açıkladı: “İsmim artık Mahmut.”
10.02.2022 Magazin
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli?
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali sonrası hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Bir döneme damgasını vuran Ahu Tuğba’nın da eski sevgilisi Meriç Erkan ismini değiştirdi, sakallı ve sarıklı imajıyla sosyal medyaya damga vurdu. Peki, Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali ve yeni adı…
10.02.2022 Magazin
Songül Karlı filtresi olay oldu! Mehmet Ali Erbil ile...
Songül Karlı filtresi olay oldu! Mehmet Ali Erbil ile... Yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Songül Karlı, Mehmet Ali Erbil'i evinde ziyaret etti. Ziyaretten video paylaşan Karlı'nın paylaşımı takipçilerini güldürdü.
12.04.2021 Magazin
Kuşum Aydın'dan çifte bayram
Kuşum Aydın'dan çifte bayram Kuşum Aydın lakabı ile tanınan ünlü şarkıcı Aydın geride bıraktığımız gün İstinyePark'da objektiflere takıldı.
26.04.2019 Magazin
'Onlar sakın cenazeme gelmesin'
'Onlar sakın cenazeme gelmesin' Şarkıcı Kuşum Aydın Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Aydın, bazı eski dostlarına dert yandı.
15.04.2019 Magazin
Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü
Aydın'ın 2,5 milyon TL'lik evinin tavanı çöktü İstanbul’u etkisi altına alan sağanak yağış, şarkıcı Aydın’ı da etkiledi.
12.12.2018 Magazin
Kilo aldım zayıf çekin
Kilo aldım zayıf çekin Şarkıcı ve söz yazarı Ayla Çelik, dostu Kuşum Aydın’la İstinyePark’ta buluştu.
16.09.2018 Magazin
Doktor beni Burak'a benzet
Doktor beni Burak'a benzet Şarkıcı Kuşum Aydın ve oyuncu Elif Kramer, önceki gün Bebek’te görüntülendi
18.06.2018 Magazin
Doktor beni Burak’a benzet!
Doktor beni Burak’a benzet! YILLAR önce yüzüne yaptırdığı dolgular nedeniyle zor günler geçiren Kuşum Aydın, yeniden bıçak altına yatıyor.
17.06.2018 Magazin
Son halini görenler tanıyamadı!
Son halini görenler tanıyamadı! Bir dönemin popüler isimlerinden Kuşum Aydın'ın, yeni halini görenler tanımakta güçlük çekti.
1.06.2018 Magazin
Bu halinden eser yok! Kuşum Aydın çok değişti
Bu halinden eser yok! Kuşum Aydın çok değişti Yeni albümü ve verdiği kilolarla yaza iddialı bir giriş yapmayı planlayan Kuşum Aydın, yeni haliyle dikkat çekti. Aydın, "Mide tüpüyle değil sporla zayıfladım" dedi.
1.05.2018 Magazin
Cimrilik başına bela oldu! Emrah tanınmaz halde...
Cimrilik başına bela oldu! Emrah tanınmaz halde... Emrah'ın yüzüne yaptırdığı kötü botoks başına dert oldu. Cimriliği ile nam salan Emrah'ın son halini görenler "Botoksun da ucuzuna kaçmış" şeklinde yorumlar yapıyor.
20.12.2017 Magazin
Kuşum Aydın: Seksi hiç düşünmüyorum
Kuşum Aydın: Seksi hiç düşünmüyorum Yeni şarkısı ‘Çika Çika’ ile geri dönen Aydın, "Türkiye beni ‘Kuşum Aydın’ olarak tanıdı ama o kuş öldü. Kartal doğdu, artık herkes benden korksun" derken, aseksüel olduğunu açıkladı.
16.09.2017 Magazin
Kuşum aydın isyan etti: Kadın oldum, erkek oldum, yine de yaranamadım
Kuşum aydın isyan etti: Kadın oldum, erkek oldum, yine de yaranamadım Sakal bırakan Kuşum Aydın, verdiği röportajda isyan etti. "Kadın oldum, erkek oldum, yine de kimseye yaranamadım." dedi.
9.09.2017 Magazin
Hülya Avşar'ı çıldırtacak sözler: Bir zamanlar yatıp...
Hülya Avşar'ı çıldırtacak sözler: Bir zamanlar yatıp... Kuşum Aydın, Radyo Mega'ya konuk oldu, Hülya Avşar hakkında ilginç açıklamalar yaptı.
25.08.2017 Magazin
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma
KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma KANAL D’nin 14 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Kalbim Ege’de Kaldı isimli gençlik ve yaz dizisi ile başlıyor ve gün boyunca da birbirinden eğlenceli ve heyecanlı diizler ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise İrem Derici ile Eğlenmene Bak isimli eğlence programı yer alıyor. KANAL D’nin 14 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Kuş gibi olmak istiyorum
Kuş gibi olmak istiyorum Kuşum Aydın Nişantaşı’nda fotoğrafları çekilirken çantasıyla göbeğini gizledi.
17.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kuşum Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuşum aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.