Külot

Külot

Son dakika külot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan külot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını külot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Külot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan külot gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 külot haberi bulunmuştur. Tüm külot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Duygu Özaslan, külotla defileye gitti! Dünyada trend
Duygu Özaslan, külotla defileye gitti! Dünyada trend Ünlü fenomen Duygu Özaslan, Paris'te Düzenlenen dünyaca ünlü bir markanın defilesine külot giyerek katıldı.
5.10.2023 Magazin
Zeynep Bastık iç çamaşırıyla poz verdi, takipçileri ikiye bölündü! "Neden külot ile resim?"
Zeynep Bastık iç çamaşırıyla poz verdi, takipçileri ikiye bölündü! "Neden külot ile resim?" Seslendirdiği parçalarla müzik kariyerindeki yükselişine devam eden Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından peş peşe paylaştığı iddialı pozlarıyla dillerden düşmüyor. Bastık, son olarak iç çamaşırıyla verdiği pozla takipçilerini ikiye böldü.
7.08.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan Gülşen ile ilgili tepki çeken yorum!
İzzet Yıldızhan'dan Gülşen ile ilgili tepki çeken yorum! İzzet Yıldızhan yine Gülşen yorumuyla gündeme geldi. Daha önce ünlü kadın şarkıcıların sahne kostümlerinden rahatsız olup "Külot da giymesinler" diyen İzzet Yıldızhan yine kendini tutamadı. Gülşen'in arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili konuşan Yıldızhan'dan tepki çekecek bir yorum geldi.
16.03.2022 Magazin
Veterinere cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Görüntüler de ortaya çıktı
Veterinere cinsel saldırı davasında flaş gelişme! Görüntüler de ortaya çıktı Ankara'da, hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı davada İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen rapor geldi. Rapora göre; suçlamaları kabul etmeyen, Ç.B.'ye hiçbir şekilde dokunmadığını ileri süren sanık Bilgili'nin DNA'sı genç kadının iç çamaşırında tespit edildi. Ç.B., "Bu, cinsel saldırıyı gerçekleştirdiğini gösteren bir delil. Ben 3 yıldır bunlar yüzünden normal hayatıma devam edemiyorum. Sadece bu adam tutuklanıp, içeri tıkılırsa içim rahatlayacak" dedi.
16.03.2022 Gündem
Aleyna Tilki file çorabını giydi, tepki yağdı! "Çıplaklık yarışı mı var?"
Aleyna Tilki file çorabını giydi, tepki yağdı! "Çıplaklık yarışı mı var?" Paylaşımlarıyla ve söylediği sözlerle gündemden düşmeyen Aleyna Tilki klibi için sınırları zorladı. Aleyna Tilki son olarak file çorabın üzerine külot giyip pozlar verdi. Üstüne giydiği tişörtün de göğüs sınırında olması şarkıcının takipçilerinden tepki gördü.
27.02.2022 Magazin
Mahkemede iç çamaşırı skandalı! Sütyen ve külotu çıkartıp fırlattı
Mahkemede iç çamaşırı skandalı! Sütyen ve külotu çıkartıp fırlattı Adana'da özel güvenlik görevlisi O.K. (41), eski sevgilisi G.D.’ye (41) yönelik şantaj, özel hayatın gizliliğini ihlal, hakaret ve tehdit suçlarından 3 yıl 7 ay 22 gün hapis cezasına çaptırılırdı. Kararı duyunca öfkelenen O.K. tehditle değil gönül ilişkisi yaşadıklarını söyleyip, çantasından eski sevgilisine ait olduğunu iddia ettiği sutyen ve külotu çıkarıp onun yüzüne doğru fırlattı. G.D., avukatı aracıyla sanık hakkında özel hayatın gizliliği, hakaret ve aşağılama suçlarından şikayetçi oldu.
19.02.2022 Yaşam
Selin Ciğerci ile barışan Gökhan Çıra'dan dev yatırım! 20 milyon TL harcadı!
Selin Ciğerci ile barışan Gökhan Çıra'dan dev yatırım! 20 milyon TL harcadı! Selin Ciğerci ile yeniden barışan Gökhan Çıra Sapanca'da yatırım yaptı. 8 milyon TL'ye arsa alan Gökhan Çıra bungalov evler yapmak için kolları sıvadı. Çıra'nın tesis için 20 milyon TL harcadığı iddia edildi.
3.02.2022 Magazin
Selin Ciğerci transparan pantolon giydi! 'Külot modasına mı uydun?'
Selin Ciğerci transparan pantolon giydi! 'Külot modasına mı uydun?' Eski eşi Gökhan Çıra ile barışıp yeniden aşk yaşamaya başlayan Selin Ciğerci'ye aşk yaradı. 13 kilo veren ve sürekli spor yapan Selin Ciğerci transparan pantolon giydi. Ciğerci, kendisine İzzet Yıldızhan'ın sözlerini hatırlatanlara da yanıt verdi.
30.01.2022 Magazin
Defne Samyeli 'külot' tartışmasına dahil oldu! 'Yakıştığını düşünüyorum'
Defne Samyeli 'külot' tartışmasına dahil oldu! 'Yakıştığını düşünüyorum' Defne Samyeli, önceki akşam kızı Deren Talu ile Bebek'te objektiflere takıldı. Şık giyim tarzlarıyla dikkat çeken ikiliden Samyeli, bir muhabirin "Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?” sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.
18.01.2022 Magazin
Alişan 800 bin TL'lik arazi aracıyla okul çıkışına geldi bir bakan bir daha baktı!
Alişan 800 bin TL'lik arazi aracıyla okul çıkışına geldi bir bakan bir daha baktı! Buse Varol ile boşanma iddialarıyla gündeme gelen ve ilişkisi ile söyledikleriyle olay yaratan Alişan hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarıyla yakından ilgileniyor. Okul çıkışında görüntülenen Alişan'ın 800 bin TL değerindeki aracını görenler araçtan gözlerini alamadı.
17.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım!
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım! Konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimler için "Külotla da çıkmasınlar bir zahmet!" sözleriyle eleştiri toplayan İzzet Yıldızhan isyan etti. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan ünlü türkücü, "Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım" dedi.
15.01.2022 Magazin
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim?
Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim? Azra Gülendam Haytaoğlu’nun başı bulundu mu? Antalya'da emlakçı Mustafa Murat Ayhan tarafından feci bir cinayete kurban giden Azra Gülendam Haytaoğlu'nun kayıp olan baş kısmına ait kemik parçalar bulundu. Peki, Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti nasıl oldu, katili kim, neden öldürüldü?
17.12.2021 Sağlık
Tuvalet eğitimi için ideal dönem; 18-36 ay arası
Tuvalet eğitimi için ideal dönem; 18-36 ay arası Erken Çocukluk Eğitimi Uzmanı Öğr. Gör. Damla Güzeldere Aydın, çocukların gelişiminde önemli bir role sahip olan tuvalet eğitimini ve hazırlık sürecini ebeveynlerin sorunsuz ve kolaylıkla yönetebilmeleri için önemli bilgiler verdi. Öğr. Gör. Aydın, "18-36 ay arası en ideal dönem. Çocuğun tuvalet alışkanlığını rahat kazanması için eğitim öncesi hazırlık süreci ise 18 ile 24 ay arası sürer" dedi.
10.09.2021 Sağlık
Kimse ne olduğunu anlamadı! İç çamaşırıyla sokaklarda
Kimse ne olduğunu anlamadı! İç çamaşırıyla sokaklarda KOCAELİ'nin Gölcük ilçesinde, iddiaya göre sosyal medyada yayınlamak için iç çamaşırıyla sokaklarda gezen A.Ş.ye vatandaşlar tepki gösterdi. Karakola götürülen A.Ş.ye bir mağazadan tişört ve pantolon alınarak sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.
3.09.2019 Yaşam
Biz böyle acı çekerken katillerimiz dışarıda geziyor
Biz böyle acı çekerken katillerimiz dışarıda geziyor Okuyacağınız bu yazı 17 Ağustos 1999 depreminde yaşanan dramatik hikâyelerden yalnızca biri. Gölcük’ün merkezinde, bitişik apartmanlarda yaşayan, birinin apartmanı diğerinin üzerine devrilen komşu iki ailenin hikâyesi... 20’nci yıldönümünde, Marmara depremini bizzat yaşamış kişilerle hayatın o günden bugüne nasıl geçtiğini konuşmak için Gölcük’teyiz.
18.08.2019 Gündem
Mahkemeye mektup gönderen sanıktan ilginç savunma
Mahkemeye mektup gönderen sanıktan ilginç savunma Antalya'da evinde iç çamaşırlarıyla yakaladığı Ali G.'yi bıçakla yaraladığı suçlamasıyla tutuklanan Sedat B., mahkemeye mektup göndererek, tahliye talebinde bulundu. Sedat B., mektubunda, 'Suriye sınırından ülkemize taciz ateşi açıldığında, anında cevap veriyoruz. Ben de bu ülkenin evladı olarak örfüme, vatanıma, namusuma, milletime düşkünüm. Tanımadığım birini evimde külot, atlet yakaladım. Namusumu, şerefimi ayaklar altına mı alsaydım?' dedi.
17.08.2019 Yaşam
"Kasık fıtığı doğuştan vardır”
"Kasık fıtığı doğuştan vardır” Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın, "Çocuk ağlamakla fıtık olmaz, kasık fıtığı doğuştan vardır” dedi.
27.06.2019 Sağlık
ŞOK! Sevgilisinin külodunu koklayıp...
ŞOK! Sevgilisinin külodunu koklayıp... İngiltere'de paranoyak bir sevgili, kız arkadaşının kendisini aldatmadığından emin olmak için sevgilisinin külodunu koklayıp kendini ona kelepçeledi.
26.10.2018 Dünya
Ajda Pekkan herkesi kandırmış! İşte kalçasının sırrı...
Ajda Pekkan herkesi kandırmış! İşte kalçasının sırrı... Mutfaktaki pozuyla olay olan Ajda Pekkan, "Sırrı sürekli spor yapmak." dese de gerçek başka çıktı. Meğer Süperstar popo kaldıran külot giyiyormuş.
12.11.2017 Magazin
Tuvalete pisleyeni bulmak için anaokulunda külot kontrolü
Tuvalete pisleyeni bulmak için anaokulunda külot kontrolü Hatay’ın Arsuz ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Karaağaç Anaokulu’nda, iddiaya göre, 12 Ekim günü tuvaleti temiz kullanmadığı ileri sürülen öğrencinin belirlenmesi için sınıftan alınan 5 yaşındaki erkek öğrenciler, tuvalete götürüldü.
1.11.2017 Yaşam
Fişteki külot evliliği bitirdi
Fişteki külot evliliği bitirdi Eşi Ümit Ö’nün kıyafetlerini yıkarken cebindeki alışveriş fişleri dikkatini çeken Bedia Ö. fişte iç çamaşırı ve parfüm alındığını gördü.
21.10.2017 Yaşam
İş adamının cinsel içerikli sözlerini kaydedip...
İş adamının cinsel içerikli sözlerini kaydedip... Samsun'da bir iş adamının cinsel içerikli sözlerini kaydedip şantaj yaptılar, 33 bin lirasını gasp ettiler
13.03.2017 Yaşam
Annesinin sevgilisini öldürdü
Annesinin sevgilisini öldürdü Bursa'da annesinin birlikte yaşadığı 41 yaşındaki Ayhan Arlı'yı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü, annesi ve kız kardeşini yaraladığı öne sürülen 21 yaşındaki Kazım Akdeniz'in yargılanmasına başlandı.
14.02.2017 Yaşam
Seksi iç çamaşırı koleksiyonu!
Seksi iç çamaşırı koleksiyonu! Penelope Cruz ve Monica Cruz kardeşler, ünlü iç giyim markası Agent Provocateur’la işbirliği yaparak yeni bir iç çamaşırı koleksiyonu hazırladılar...
16.11.2016 Magazin
Karın germe ameliyatları hangi durumlarda tercih edilir?
Karın germe ameliyatları hangi durumlarda tercih edilir? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Borman cevaplıyor; Karın germe ameliyatları hangi durumlarda tercih edilir? Karın germe ameliyatları sarkan karın derisi ve gevşemiş olan karın duvarını düzeltmek için yapılan bir ameliyattır. Çok belirgin bir değişim sağlayan ve vücudun fit görünmesine yol açan bir ameliyattır. Ameliyat izi külot içerinde kalmakta ve kişiyi rahatsız etmemektedir. Karın ve bel bölgesinin incelmesi kişinin daha rahat hareket etmesine yardımcı olmaktadır. Böylelikle kişiler daha aktif ve enerjik bir hayat sürmeye başlamaktadır.
17.02.2016 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Külot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki külot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.