Kudret Özersay

Kudret Özersay

Son dakika Kudret Özersay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kudret Özersay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kudret Özersay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kudret Özersay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kudret özersay gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 kudret özersay haberi bulunmuştur. Tüm kudret özersay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası!
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 37. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılmak ve Kapalı Maraş'ı ziyaret etmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunacak. Peki, Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş neden kapatılmıştı? Kapalı Maraş ne zaman kapatıldı? Kapalı Maraş açıldı mı? İşte Kapalı Maraş ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Gündem
KKTC'de Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı
KKTC'de Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy verme işlemi sona erdi. Seçimlere yüzde 55'e yakın katılım oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 50'nin üzerinde hiç bir aday oy alamayınca, seçimler ikinci tura kaldı. Seçimlerde Başbakan Ersin Tatar ilk sırada, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ise ikinci sırada yer aldı. İkinci tur seçimde Başbakan Ersin Tatar ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı yarışacak.
11.10.2020 Gündem
KKTC sandığa gidiyor!
KKTC sandığa gidiyor! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) halk, yeni cumhurbaşkanını seçmek için oy kullanmaya başladı. Kıbrıs Türk halkı gelecek 5 yıl görev yapacak cumhurbaşkanını belirlemek üzere saat 08.00'den itibaren sandık başına gitmeye başladı. Vatandaşlar, cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra, yüksek mahkeme yargıçlarının sayısının artırılmasını öngören anayasa değişikliği için de oy kullanıyor. Oy kullanma işlemi saat 18.00'e kadar sürecek ve kayıtlı 198 bin 867 seçmenin 738 sandıkta oy kullanabilecek.
11.10.2020 Gündem
Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş hikayesi nedir? 46 yıldır kimsenin girmediği Kapalı Maraş açılıyor!
Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş hikayesi nedir? 46 yıldır kimsenin girmediği Kapalı Maraş açılıyor! Kapalı Maraş bölgesi açılıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), 46 yıldır kimsenin girmediği, hayalet şehir Maraş sahillerini bugün yeniden halka açıyor. Koalisyon ortağı Halkın Partisi 'Maraş'ın açılması projesi bu değildir' diyerek hükümetten çekilirken, Yunanistan'dan Rusya'ya birçok ülke Birleşmiş Milletler kararlarına uyulması çağrıları yapıyor. Peki, Kapalı Maraş neden kapatıldı? Kıbrıs Maraş bölgesi hikayesi…
8.10.2020 Gündem
Kapalı Maraş açılıyor! Hayalet şehir Kapalı Maraş neden kapandı? KKTC Kapalı Maraş kimin Türklerin mi, hikayesi ve tarihi…
Kapalı Maraş açılıyor! Hayalet şehir Kapalı Maraş neden kapandı? KKTC Kapalı Maraş kimin Türklerin mi, hikayesi ve tarihi… KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), yarın açılacak 'hayalet şehir' Kapalı Maraş'ın sahil ve kıyı bölümünde temizlik çalışması başlatıldı. Peki, KKTC Kapalı Maraş bölgesi neden kapalı? Kapalı Maraş kimin? Hayalet Şehir Maraş’ın hikayesi ve tarihçesi…
7.10.2020 Gündem
Koalisyon ne demek? Koalisyon hükümeti nedir, nasıl kurulur? Türkiye’de oluşturulan koalisyon hükümetleri…
Koalisyon ne demek? Koalisyon hükümeti nedir, nasıl kurulur? Türkiye’de oluşturulan koalisyon hükümetleri… KKTC'de hükümet ortağı Halkın Partisi'nin koalisyondan çekilme kararı almasıyla hükümet düştü. Partisinin kararını duyuran Halkın Partisi Genel Başkanı Yenal Senin, "Başbakan Ersin Tatar, Kapalı Maraş'ın açılmasıyla ilgili bilgiyi hükümet ortağına vermemiştir. Hükümetin bozulma sebebi Ersin Tatar'dır" dedi. KKTC’de koalisyonun düşmesinin ardından koalisyon nedir?
7.10.2020 Gündem
Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş açılıyor mu? Maraş neden kapalı ve yasak?
Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş açılıyor mu? Maraş neden kapalı ve yasak? Güney Kıbrıs ‘sözde’ Maraş Belediye Başkanı' Simos Yoannu, "Hayelet Şehir" olarak bilinen Kapalı Maraş ile ilgili açıklama yaptı. Maraş'ın açılmasının kendileri için mezar taşı olacağını ifade eden Yoannu, "Türkler blöf yapmıyor. Maraş'ın yerleşime açılmasını engellemek için belediye olarak elimizden geleni yapacağız, bütün karar merkezlerine başvuracağız. Maraş'ın tamamen yerleşime açılması kararı aslında Kıbrıs sorununa mezar taşı olur, uzlaşılmış çözüm çerçevesi içerisindeki çabaların sonu olur. Kapalı Maraş yalnız Maraş'ı ve Maraşlıları ilgilendiren bir konu değildir. Yerleşime açılmasını engellemek için derhal ve acilen harekete geçilmelidir" dedi. Peki, Kapalı Maraş neden kapatıldı? Kapalı Maraş neden yasak? Kapalı Maraş neresi?
17.08.2020 Gündem
Ağır tahrik: Sınırlara ağır silahlı mevziler yerleştirdiler
Ağır tahrik: Sınırlara ağır silahlı mevziler yerleştirdiler ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) Uluslararası Askeri Eğitim ve Talim programına dahil ettiği açıklamasının ardından Rum Kesimi Yeşilırmak Sınır Kapısı'na 2 adet portatif ağır silah mevzisi yerleştirmeye başladı. Rum Kesimi'ne KKTC'den tepki gecikmedi.
9.07.2020 Gündem
KKTC'den Kapalı Maraş açıklaması: Son aşamaya gelindi
KKTC'den Kapalı Maraş açıklaması: Son aşamaya gelindi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Kapalı Maraş’ın KKTC yönetimi altında açılması politikasının oluşturulan bir komisyonla ilerlediğini ve son aşamaya gelindiğini belirtti.
2.07.2020 Dünya
Türkiye resti çekti! 'Hiçbir şekilde söz konusu olamaz'
Türkiye resti çekti! 'Hiçbir şekilde söz konusu olamaz' Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Avrupa Birliği (AB) Yüksek Temsilcisi Josep Borrell'in, Türkiye ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ni (GKRY) bir araya getirme teklifine ilişkin, "Ülkemizin, Kıbrıs Cumhuriyeti unvanını gasp eden ve Kıbrıs Türklerini temsil etmeyen GKRY ile masaya oturması hiçbir şekilde söz konusu olamaz" dedi.
27.06.2020 Dünya
KKTC, 1 Temmuz'dan itibaren ülkeye girişlere izin verecek
KKTC, 1 Temmuz'dan itibaren ülkeye girişlere izin verecek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), 1 Temmuz'dan itibaren ülkeye girişlere alınan yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında izin verecek.
11.06.2020 Gündem
KKTC'de otellerin açılma tarihi belli oldu
KKTC'de otellerin açılma tarihi belli oldu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bakanlar Kurulu, corona virüs (Covid-19) ile yeni kararlar aldı. Buna göre; ibadethanelere uygulanan yasağın 24 Mayıs'ta kaldırılacağı, otellerin ise 1 Haziran'dan itibaren hizmete açılacağı belirtildi.
18.05.2020 Ekonomi
KKTC Dışişleri Bakanı Özersay'dan DSÖ'ye mektup
KKTC Dışişleri Bakanı Özersay'dan DSÖ'ye mektup Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus'e mektup göndererek, KKTC'nin dünyada 19 gündür yeni tip corona virüs (Kovid-19) vakasının görülmediği ilk ülke olabileceğini belirtti.
9.05.2020 Corona Virüsü
KKTC'de 4 Mayıs'tan itibaren bazı iş yerleri açılacak
KKTC'de 4 Mayıs'tan itibaren bazı iş yerleri açılacak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 4 Mayıs'tan itibaren bazı iş yerlerinin belirli şartlara göre açılmasına kararı verildi.
29.04.2020 Corona Virüsü
KKTC'de 11 gündür Kovid-19 vakası görülmedi
KKTC'de 11 gündür Kovid-19 vakası görülmedi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Ali Pilli, ülkede son 11 gündür yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası görülmediğini açıkladı.
28.04.2020 Corona Virüsü
KKTC'de sokakta maske takma zorunluluğu getirildi
KKTC'de sokakta maske takma zorunluluğu getirildi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, ülkede cuma gününden itibaren maskesiz sokağa çıkmanın yasak olacağını açıkladı.
22.04.2020 Dünya
KKTCde sokağa çıkma yasağı kararı alındı
KKTCde sokağa çıkma yasağı kararı alındı KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bakanlar Kurulu, koronavirüs nedeniyle yarından itibaren 5 Nisan'a kadar 21.00 ile 06.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı kararı aldı.
30.03.2020 Gündem
Kıbrıs Maraş bölgesi neden kapalı? (Kapalı Maraş açılacak mı?)
Kıbrıs Maraş bölgesi neden kapalı? (Kapalı Maraş açılacak mı?) Kapalı Maraş'ın yeniden yerleşime açılması için bugün önemli bir adım atıldı. 46 yıl aradan sonra hayalet kentte tarihi bir toplantı düzenlendi. KKTC hükümetinin Kapalı Maraş açılımı, hukuki, siyasi ve ekonomik yönleriyle masaya yatırılacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, özel uçakla KKTC'ye geldi. KKTC Gazimağusa şehrinde bulunan Kapalı Maraş bölgesi gündeme gelirken, vatandaşlar da Kıbrıs Maraş bölgesi neden kapalı? Sorularına yanıt arama başladı.
15.02.2020 Gündem
'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş için tarihi adım!
'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş için tarihi adım! Doğu Akdeniz'de önemli gelişmelerin yaşandığı bir dönemde Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kapalı Maraş'ın açılmasına yönelik önemli bir süreci başlatma kararı aldı.
12.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC Başbakanı Tatar'ı kabul ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC Başbakanı Tatar'ı kabul ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Başbakanı Ersin Tatar'ı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ediyor.
11.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ersin Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ersin Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Başbakanı Ersin Tatar'ı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.
10.01.2020 Siyaset
KKTC Dışişleri Bakanı Özersay'dan İHA açıklaması
KKTC Dışişleri Bakanı Özersay'dan İHA açıklaması Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Geçitkale Havaalanı'na henüz insansız hava aracı (İHA) intikali olmadığını bildirdi.
15.12.2019 Dünya
Büyük skandal! KKTC bayrağını yaktılar
Büyük skandal! KKTC bayrağını yaktılar KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kuruluşunun 36'ncı yıl dönümünde Rum tarafında düzenlenen eylemlerde KKTC bayrağı yakıldı.
16.11.2019 Gündem
Türk savaş gemileri geri adım attırdı! İtalyanlar çekildi
Türk savaş gemileri geri adım attırdı! İtalyanlar çekildi Yavuz sondaj gemisinin kazı yaptığı, bir bölümü Türkiye’nin kıta sahanlığı içinde kalan parseli Kıbrıs Rum yönetiminden kiralayan İtalyan enerji şirketi ENI geri adım attı ve “Karşımızda savaş gemisi varsa, Kıbrıs açıklarında sondaj yapmayız” açıklaması yaptı.
11.10.2019 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KKTC'li mevkidaşıyla görüştü
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KKTC'li mevkidaşıyla görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, New York’ta, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ile bir araya geldi.
23.09.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kudret Özersay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kudret özersay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.