Kudret Narı

Kudret Narı

Son dakika Kudret narı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kudret narı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kudret narı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kudret Narı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kudret narı gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 kudret narı haberi bulunmuştur. Tüm kudret narı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri Mide yarası ve ülser oluşumunda bilinçsiz ağrı kesici kullanımı, sigara, kahve, stres ve çevre kirliliğinin zemin hazırladığına dikkat çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut, “Mide yaralarını iyileştirmek ya da sık rastlanan bazı mide yakınmalarını geçirmek için ilaç tedavisine ek olarak bitkisel ürünler de kullanılabilir. Bunlar arasında; kudret narı, zeytinyağı, sarı kantaron yağı, papatya çayı başta olmak üzere çeşitli bitkisel çaylar ve çeşitli baharatlar bulunur. Ancak alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Bitkisel takviyeler almadan mutlaka doktora danışılması gerekir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Bahçede kendiliğinden çıktı, üretip satmaya başladı! Ciddi bir geliri var, 8 ay boyunca hasat edilebiliyor
Bahçede kendiliğinden çıktı, üretip satmaya başladı! Ciddi bir geliri var, 8 ay boyunca hasat edilebiliyor Tarlasının kenarında farklı bir meyve veren bitkinin kendiliğinden çıktığını gören Nazif Seyran, ilk meyveyi koparıp ne olduğunu detaylıca araştırmaya başladı. Üretiminin yapıldığı takdirde ciddi gelir elde edileceğini öğrenen Seyran, bahçesinin çevresine ürünü ekmeye başladı. 8 ay boyunca hasat edilebilen bu meyve sayesinde şu anda tanesini 10 liradan satarak ciddi şekilde kazanç elde ediyor.
18.10.2022 Ekonomi
Antibiyotik etkisi var, kan şekerini dengeliyor, mide sorunlarına doğal şifa! Protein, demir, kalsiyum, fosfor, B ve C vitamini yönünden zengin...
Antibiyotik etkisi var, kan şekerini dengeliyor, mide sorunlarına doğal şifa! Protein, demir, kalsiyum, fosfor, B ve C vitamini yönünden zengin... Kandaki tüm mikrobu söküp atıyor, kan şekerini dengeliyor, mide problemlerine iyi geliyor. Protein, demir, kalsiyum, fosfor, B ve C vitamini içeriyor. Adeta doğal şifa. Bu meyve yüzyıllar boyunca özellikle mide hastalıkları tedavisinde kullanılmış. Mide ve bağırsak sorunu olanlar için günde bir kaşık yenmesi tavsiye ediliyor. Faydasının uzun sürmesi için ise en az bir ay boyunca devam edilmesi gerekiyor. Araştırmalar kansere karşı da çok faydalı bir besin olduğunu ortaya koyuyor; kanser hücrelerinin yayılması, gelişmesini ve büyümesini önlüyor. Yanık ve yaraların tedavisinde de iyileştirici etkiye sahip. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu meyvenin aynı zamanda antibiyotik etkisi de bulunuyor. Peki nasıl tüketilmeli?
23.05.2022 Sağlık
Böbrek yetmezliğine giden süreç gençlerde de sinsi ilerliyor
Böbrek yetmezliğine giden süreç gençlerde de sinsi ilerliyor Kronik böbrek hastalığının son aşaması olan böbrek yetmezliğinin Türkiye açısından önemli bir sağlık sorunu olduğunu belirten İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Süheyla Apaydın, "Özellikle gençlerde, belirtiler ancak ileri evreye geldikten sonra ortaya çıkabiliyor" dedi.
28.05.2021 Sağlık
Kudret narının kırık tedavisinde olumlu etkileri tespit edildi
Kudret narının kırık tedavisinde olumlu etkileri tespit edildi Kütahya’da yapılan deneysel ve klinik çalışmalar sonucu, kudret narı meyvesinin, kırık tedavisinde olumlu etkiye sahip olduğunun tespit edildiği bildirildi.
28.02.2021 Sağlık
Türk bilim adamları ispatladı! Kudret narı...
Türk bilim adamları ispatladı! Kudret narı... Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi akademisyenleri öncülüğünde yapılan bilimsel çalışmayla, kudret narının kemik kırıklarının iyileşmesini hızlandırdığı kanıtlandı. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sermet İnal, hayvan deneylerinin başarılı sonuçlar verdiğini belirterek, “Kudret narı bildiğimiz nara benzer. Yılda bir kere yetişen bitkinin, kırık kaynamasına olan etkisini hem histopatolojik hem biomekanik olarak ispatladık” dedi.
26.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Silivri En İyi Domatesini ve ‘GÜZELİ’ni seçti!
Silivri En İyi Domatesini ve ‘GÜZELİ’ni seçti! Silivri Belediyesince organize edilen iki muhteşem etkinlik bir arada gerçekleşti… 2’incisi yapılan Tarım Fuarı ve 30’unusu düzenlenen Domates Festivali yaklaşık 20 bin vatandaşın iştirak etmesi ile Silivri yaz ayların son günlerini bir hayli hareketli geçirdi… Organizasyonun onur konukları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve CHP’li vekillerden Süleyman Çelebi ve Sabahat Akkiraz da yer aldı...
11.09.2014 Yaşam
MİDE ÜLSERİ, REFLÜ VE GASTRİDİN TEDAVİSİ MORMORDICA DA SAKLI
MİDE ÜLSERİ, REFLÜ VE GASTRİDİN TEDAVİSİ MORMORDICA DA SAKLI Mide ülseri, reflü ve gastrit; uzun ilaç tedavilerine, sıkı diyetlere, gelişmiş teşhis ve tedavi yöntemlerine rağmen tıbbın çözüm bulmakta zorlandığı hastalıklardandı.
4.07.2011 Sağlık
MİDE ÜLSERİ, REFLÜ VE GASTRİDİN TEDAVİSİ MORMORDICA DA SAKLI.
MİDE ÜLSERİ, REFLÜ VE GASTRİDİN TEDAVİSİ MORMORDICA DA SAKLI. Mide ülseri, reflü ve gastrit; uzun ilaç tedavilerine, sıkı diyetlere, gelişmiş teşhis ve tedavi yöntemlerine rağmen tıbbın çözüm bulmakta zorlandığı hastalıklardandı.
13.06.2011 Sağlık
MİDE ÜLSERİ, REFLÜ VE GASTRİDİN TEDAVİSİ DOĞADA MI GİZLİ?
MİDE ÜLSERİ, REFLÜ VE GASTRİDİN TEDAVİSİ DOĞADA MI GİZLİ? Mide ülseri, reflü ve gastrit uzun ilaç tedavilerine, sıkı diyetlere, gelişmiş teşhis ve tedavi yöntemlerine rağmen, tıbbın çözüm bulmakta zorlandığı hastalıklardandı.
6.06.2011 Sağlık
Bu bitkilere dikkat!
Bu bitkilere dikkat! Zerdeçal frenliyor, hindiba tedavi ediyor. İşte kansere karşı koruyucu etkisi olan bitki ve meyveler...
17.11.2010 Sağlık
İyileştiren güzelleştiren bitkiler
İyileştiren güzelleştiren bitkiler BİTKİLERİN GÜCÜNÜ YAZA GİRERKEN İŞİN UZMANINDAN DİNLEYİN
28.04.2006 Arşiv
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler

Benzer Haber Etiketleri

Kudret Narı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kudret narı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.