Küçükçiftlik Park

Küçükçiftlik Park

Son dakika Küçükçiftlik Park haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Küçükçiftlik Park ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Küçükçiftlik Park haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçükçiftlik Park

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçükçiftlik park gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 küçükçiftlik park haberi bulunmuştur. Tüm küçükçiftlik park haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Özdemir DJ Sergio ile aşk yaşıyor mu? Bu kez net konuştu
Demet Özdemir DJ Sergio ile aşk yaşıyor mu? Bu kez net konuştu Demet Özdemir, geçtiğimiz akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Şarkıcı Oğuzhan Koç'la evliliği kısa süren güzel oyuncu, DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirirken, "Aşka küstünüz mü?" sorusunu da cevapladı.
10.09.2023 Magazin
İzleyiciler bu konserin bir parçası olacak
İzleyiciler bu konserin bir parçası olacak Seyircinin, sahne alan sanatçının söylediği parçalardan, şarkının söylendiği tarza ve konuk müzisyenlerin şarkılarına kadar konserin her anında söz sahibi olduğu Red Bull Jukebox Sahnesi, 22 Eylül 2023 KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. 
31.07.2023 Vitrin
Zuhal Olcay: Konser sonunda sıcaktan üç kişi kalacağız
Zuhal Olcay: Konser sonunda sıcaktan üç kişi kalacağız Şarkıcı Zuhal Olcay, İstanbul için 'en sıcak günler' uyarısı yapılan ve hava sıcaklığının 40 dereceyi geçtiği hafta sonunda KüçükÇiftlik Park'ta sahneye çıktı.
17.07.2023 Magazin
Çağla Alara Pınarcı neden öldü? Adli tıp raporuna göre Pınarcı'nın ölüm nedeni…
Çağla Alara Pınarcı neden öldü? Adli tıp raporuna göre Pınarcı'nın ölüm nedeni… İskenderun’da ailesiyle birlikte yaşayan üniversite öğrencisi üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı tatil için gittiği İstanbul'da, konser alanında fenalaşarak hayatını kaybetmişti. 24 yaşındaki Pınarcı'nın ölüm nedeni adli tıp kurumundan gelen rapor sonrası netleşti.
30.11.2022 Yaşam
Tom Odell'in şarkısı Ümraniye'de çöp konteynerine yazıldı!
Tom Odell'in şarkısı Ümraniye'de çöp konteynerine yazıldı! Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Tom Odell'in 2013 yılında müzikseverlerle buluşturduğu 'Another Love' parçası, şimdilerde sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Ünlü isim, son dönemde viral olan şarkısıyla ilgili 660 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Ümraniye'de çekilen fotoğraf kısa sürede büyük ilgi gördü.
21.10.2022 Magazin
Otopark ücretleri ile ilgili flaş gelişme! İstanbul'daki araçlara 'etkinlik' tarifesi
Otopark ücretleri ile ilgili flaş gelişme! İstanbul'daki araçlara 'etkinlik' tarifesi İstanbul'da konser ve spor karşılaşmaları gibi etkinliklerin gerçekleştirildiği bölgelerde, otoparklar 'etkinlik' tarifesi altında yüksek ücretler alıyor. Beşiktaş, Kadıköy ve Şişli'de özel otoparklar etkinliğe gelenlerden bir kaç saatliğine 150 liraya kadar ücret alırken İSPARK ise tam gün ücreti talep ediyor. Otopark görevlileri etkinliğe gelenleri ise genellikle üzerlerindeki formalardan ya da giyimlerinden tanıyor.
6.09.2022 Yaşam
İkinci ayağı 28 Eylül'de gerçekleşti!
İkinci ayağı 28 Eylül'de gerçekleşti! Festtogether’ın ikinci ayağı 28 Eylül’de KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşti.
30.09.2019 Kültür Sanat
Sevilen müzisyenler sahne alacak
Sevilen müzisyenler sahne alacak İstanbul Coffee Festivali, 19-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Axess ana sponsorluğunda KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek. Onbinlerce kahveseveri ağırlayacak olan festivalin çim alanı 23 konsere sahne olacak.
17.09.2019 Kültür Sanat
İstanbul'dan Bob Geldof geçti
İstanbul'dan Bob Geldof geçti İki ayrı güne yayılan Festtogether 14 Eylül’de Ataşehir’deki DasDas’ta sosyal sorumluluk deyince tüm dünyada akla gelen ilk isimlerden biri olan İrlandalı rockstar ve aktivist Bob Geldof ve Büyük Ev Ablukada (Akustik) grubunun konserleri ile start aldı.
15.09.2019 Kültür Sanat
Moda ve Müzik bu festivalde bir arada
Moda ve Müzik bu festivalde bir arada Türkiye’nin ilk dress-code’lu festivali olma özelliğine sahip İstanbul Moda ve Müzik Festivali, bu yıl “The New Black” temasıyla şehrin merkezindeki KüçükÇiftlik Park'ta hem modanın yenilikçi tarafına hem de müziğin farklı tarzlarına dokunacak.
16.08.2019 Kültür Sanat
İstanbul'da 'metal fırtınası' esti!
İstanbul'da 'metal fırtınası' esti! İstabul, önceki akşam metal müzik tarihinin en büyük gruplarından Manowar'ı The Final Battle turnesi kapsamında ağırladı.
22.07.2019 Kültür Sanat
Manowar, İstanbul'a geliyor!
Manowar, İstanbul'a geliyor! Dünyaca ünlü heavy metal grubu Manowar, 'The Final Battle' turnesi kapsamında 20 Temmuz´da İstanbul´da konser verecek.
16.07.2019 Kültür Sanat
Manowar son kez İstanbul'da
Manowar son kez İstanbul'da Manowar, The Final Battle turnesi kapsamında unutulmayacak bir konser için ülkemize geliyor. 20 Temmuz gecesi KüçükÇiftlik Park’ı dolduracak binlerce insana %100 Metal bir gece yaşatmak üzere, bugüne kadarki en büyük sahne prodüksiyonuyla sevenleriyle buluşacak.
6.06.2019 Kültür Sanat
Marshmello ilk kez İstanbul'da!
Marshmello ilk kez İstanbul'da! "Electric Playground", Marshmello ve Kungs ile 3 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park'a geri dönüyor. Sürpriz isimler ve eşsiz bir görsel show ile “Electric Playground” Epifoni ve Charm Music organizasyonuyla yeniden müzikseverlerle buluşuyor.
28.05.2019 Kültür Sanat
Alın ses görün!
Alın ses görün! Aleyna Tilki, ABD’den döndükten 48 saat sonra KüçükÇiftlik Park’ta konser verdi.
21.10.2018 Magazin
40 bin kahve sever buluştu
40 bin kahve sever buluştu İstanbul Coffee Festival, 20–23 Eylül 2018 tarihleri arasında KüçükÇiftlik Park‘ta 40 bin kişiyi ağırladı.
27.09.2018 Yaşam
Motorculardan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eylem
Motorculardan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eylem 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolunda hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü için yüzlerce motosiklet sürücüsü köprüye akın etti. Grup yapılan basın açıklamasının ardından kazanın olduğu yere karanfil bıraktı.
16.09.2018 Gündem
İstanbul festivalden festivale koşuyor
İstanbul festivalden festivale koşuyor İstanbul bu hafta sonu Karadeniz müziğinin esintileri, klarnet melodileri, çizgi roman ve illüstrasyon sanatıyla dolup taşıyor.
7.09.2018 Arşiv
"Maçka'da Buluşalım: Bir Karadeniz Şöleni"
"Maçka'da Buluşalım: Bir Karadeniz Şöleni" Karadeniz kültürünün güzellikleri, KüçükÇiftlik Park'taki "Maçka'da Buluşalım: Bir Karadeniz Şöleni"nde bir araya gelecek.
17.08.2018 Kültür Sanat
Star Wars seti gibi
Star Wars seti gibi Dünyaca ünlü grup Oasis’in solisti Liam Gallagher önceki gün Küçükçiftlik Park’ta sahne aldı. Konser öncesi Boğaz gezisi yapan Gallagher “Kendimi İstanbul’da Star Wars filminin setinde gibi hissettim” dedi
15.08.2018 Magazin
İstanbul’da olmak harika
İstanbul’da olmak harika Metallica, Kirk Hammet, Steve Vai, John Petrucci gibi yıldızların hocası, ünlü gitar virtüözü Joe Satriani, üçüncü kez İstanbullu hayranlarıyla buluştu.
28.07.2018 Magazin
Yaza festivaller damga vuruyor
Yaza festivaller damga vuruyor Teoman’dan Tom Jones’a Türkiye yaz aylarını yine müzikle dolu geçirmeye devam ediyor.
27.07.2018 Arşiv
Babası daha çok heyecanlandı!
Babası daha çok heyecanlandı! Lider Şahin ve Toprak Sağlam’ın başrolünde olduğu ‘Bir Selami Şahin Müzikali’ müzikali önceki gün KüçükÇiftlik Park’ta sahnelendi. Selami Şahin “Oğlum Lider sahnede, ben ondan daha çok heyecanlıyım” dedi.
22.07.2018 Magazin
Bodrum’dan İstanbul’a müzik rüzgarı
Bodrum’dan İstanbul’a müzik rüzgarı Bu hafta sonu yine konserlerle dopdolu. Bodrum Chill-Out Festival ile şenlenirken, İstanbul 1968 kuşağının efsanevi sanatçısı Amerikalı Joan Baez’in veda turnesiyle buluşacak.
20.07.2018 Arşiv
İyi ki evlendik
İyi ki evlendik Şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel önceki akşam KüçükÇiftlik Park’ta evlendi.
12.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Küçükçiftlik Park ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçükçiftlik park haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.