Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde flaş gelişme! Ellerini arkadan kelepçeleyip...
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde flaş gelişme! Ellerini arkadan kelepçeleyip... Bodrum'da başına poşet geçirdikten sonra ellerini arkadan kelepçeleyip intihar eden Ukraynalı genç model Kristina Novytska ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Novystka'nın ölümü ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Novystka’nın intihar ettiği kesinleşti, takipsizlik kararı verildi. Bu karara yapılan itiraz Bodrum 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından da reddedildi. Son dakika haberinin detaylarına göre Ukraynalı modelin intihar etmeden dakikalar önce Murat isimli eski erkek arkadaşı ile yaptığı son yazışmalar da savcılık kararında yer aldı.
13.09.2021 Yaşam
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde yeni gelişme!
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde yeni gelişme! Ukraynalı model Kristina Novytska’nın Bodrum’daki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Savcılık Kristina’nın intihar ettiğine kanaat getirerek takipsizlik kararı verdi.
7.09.2021 Yaşam
Ünlü sunucu Alp Kırşan duyurdu! Genç kadın elleri kelepçeli ölü bulundu
Ünlü sunucu Alp Kırşan duyurdu! Genç kadın elleri kelepçeli ölü bulundu Muğla’nın Bodrum ilçesinde 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Kristina Novytska, evinde elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.
2.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri