'Kripto' Yapılanması

'Kripto' Yapılanması

Son dakika 'Kripto' yapılanması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 'Kripto' yapılanması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 'Kripto' yapılanması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

'Kripto' Yapılanması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 'kripto' yapılanması gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 'kripto' yapılanması haberi bulunmuştur. Tüm 'kripto' yapılanması haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ'nün kripto yapılanmasına yönelik operasyon!
FETÖ'nün kripto yapılanmasına yönelik operasyon! Konya merkezli 18 ilde, FETÖ'nün TSK'deki kripto yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan, aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 50 şüpheliden 9'u daha yakalandı. Gözaltına alınanların sayısı 45'e yükseldi.
4.10.2019 Gündem
Savcılar düğmeye bastı! Peş peşe haberler geliyor
Savcılar düğmeye bastı! Peş peşe haberler geliyor Ankara, İzmir, Konya, Bursa, Adıyaman ve Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmalar kapsamında 65'i muvazzaf 194 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
18.06.2019 Gündem
Rize Askerlik Şube Başkanına FETÖ'den gözaltı
Rize Askerlik Şube Başkanına FETÖ'den gözaltı Rize Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı M.S, Manisa merkezli 9 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK'daki "kripto yapılanması"na yönelik operasyon kapsamında gözaltına alındı.
6.12.2018 Gündem
FETÖ'nün TSK'daki 'kripto yapılanması'na operasyon: 12 gözaltı
FETÖ'nün TSK'daki 'kripto yapılanması'na operasyon: 12 gözaltı Manisa merkezli 9 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK'daki "kripto yapılanması"na yönelik operasyonda 12 şüpheli yakalandı.
3.12.2018 Gündem
FETÖ'nün TSK'daki "mahrem imamlarına" operasyon!
FETÖ'nün TSK'daki "mahrem imamlarına" operasyon! Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK'daki yapılanmasında örgütün üst düzey subaylarından sorumlu oldukları öne sürülen 3 öğretim üyesi yakalandı.
30.10.2018 Gündem
Kripto temizliğine devam!
Kripto temizliğine devam! İstanbul’da aranan 211’i muvazzaf 300 kişiden gözaltına alınanların sayısı 200’e çıktı. Ankara’da 25’i muvazzaf 72 albaydan 65’i yakalandı
14.05.2018 Gündem
FETÖ'nün firari "hususi imamı" yakalandı
FETÖ'nün firari "hususi imamı" yakalandı İzmir merkezli 15 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki "kripto yapılanması"na yönelik operasyon kapsamında firari olarak aranan ve soruşturmaya dayanak oluşturan "buluntu flash bellek"in hazırlanmasında etkin rol oynayanlardan biri olduğu iddia edilen örgütün sözde hususi imamlarından İ. S. yakalandı.
13.05.2018 Gündem
FETÖ'nün TSK'daki kriptoları "buluntu flash bellek"le deşifre  ediliyor
FETÖ'nün TSK'daki kriptoları "buluntu flash bellek"le deşifre ediliyor İtirafçı eski bir albayın, "FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri' imamı firari Adil Öksüz'ün, kaybolduğunu duyduğunda gözleri doldu" şeklinde anlattığı "buluntu flash bellek" örgütün TSK'daki gizli yapılanması ve sinsi planlarına ilişkin ipuçları veriyor.
13.05.2018 Gündem
FETÖ'nün TSK'daki "sivil imam-kripto asker" ilişkisi çözüldü
FETÖ'nün TSK'daki "sivil imam-kripto asker" ilişkisi çözüldü Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünce yürütülen FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasında, TSK'daki "kripto" örgüt mensupları ile bağlı bulundukları "sivil imam"ların ilişkisiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkarıldı
12.05.2018 Gündem
Son dakika: İki ilde büyük operasyon! Sayıları çok fazla
Son dakika: İki ilde büyük operasyon! Sayıları çok fazla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, aralarında açıkta bulunan 91 muvazzaf askerin de yer aldığı 96 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Ankara'da kapatılan bir özel okulun çalışanlarına yönelik operasyonda 93 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
10.05.2018 Gündem
FETÖ operasyonunda Prof. Dr. Atilla Sandıklı da gözaltına alındı!
FETÖ operasyonunda Prof. Dr. Atilla Sandıklı da gözaltına alındı! İzmir merkezli 24 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda aralarında muvazzaf subayların da bulunduğu 53 kişiden 34'ü gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bugüne kadar FETÖ ile bağlantısı konusunda adı hiç geçmeyen emekli Albay, Bilgesam (Bilge Adamlar Stratejik Araştırmalar Merkezi) Başkanlığı yapan Prof. Dr. Atilla Sandıklı olduğu öğrenildi. FETÖ'cü kimliğini deşifre etmemek için yorumcu olarak çıktığı televizyon programlarında hükümet yanlısı konuşmalar yapan Sandıklı, Harp Akademileri Komutanlığı'nda akademisyen olarak görev yapmıştı.
12.04.2018 Gündem
53 şüpheliye FETÖ'den gözaltı kararı
53 şüpheliye FETÖ'den gözaltı kararı İzmir merkezli 24 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik soruşturma çerçevesinde aralarında muvazzaf subayların da bulunduğu haklarında yakalama kararı verilen 53 zanlıdan 34'ü gözaltına alındı.
12.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nda görevli bir üsteğmen gözaltına alındı
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nda görevli bir üsteğmen gözaltına alındı Aydın'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayında görevli bir üsteğmen gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! Adil Öksüz'le görüşenler...
FETÖ'nün TSK yapılanmasına operasyon! Adil Öksüz'le görüşenler... Aydın merkezli 17 ildeki operasyonda, aralarında muvazzaf asker ve mahrem imamların da bulunduğu 22 zanlı gözaltına alındı - Zanlılardan bir mahrem imam ve astsubayın, darbe girişiminden 3 gün önce FETÖ'nün sözde "hava kuvvetleri imamı" firari Adil Öksüz ile Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde görüştükleri öğrenildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün şifreli iletişim taktiği çözüldü, 331 asker gözaltına alındı
FETÖ'nün şifreli iletişim taktiği çözüldü, 331 asker gözaltına alındı TEKİRDAĞ'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki 'kripto yapılanması'na yönelik hazırlanan iddianamede 'Asker abileri'nin örgüt üyeleriyle iletişim kurmak için 5 farklı yöntem izledikleri ve bunların deşifre edilmesinin ardından güvenlik güçlerince 331 'gizli örgüt üyesi' askerin gözaltına alındığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Kriptoların belgeleri ortadan kaldırılıyormuş
Kriptoların belgeleri ortadan kaldırılıyormuş TSK’daki kripto yapılanmasına yönelik iddianamede, kripto yapı içerisinde görev yapan asker veya askeri öğrencilerin kullandıkları elektronik cihazlar formatlanmış ve “izah edilemeyecek belgeler” imha edilmiş
29.09.2021 Gündem
'İzahı olmayan belge bulundurmayın' talimatı!
'İzahı olmayan belge bulundurmayın' talimatı! Tekirdağ'da FETÖ/PDY'nin TSK'daki kripto yapılanmasına yönelik hazırlanan iddianamede, örgüt içerisinde görevli olan ve ATM diye adlandırılan kişilerin, kripto yapı içerisinde görev yapan asker veya askeri öğrencilerin kullandıkları elektronik cihazları formatladığı ve "izah edilemeyecek belgeler" diye adlandırdıkları dokümanları ortadan kaldırdığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün 3. Ordu'daki kripto yapılanması çökertildi
FETÖ'nün 3. Ordu'daki kripto yapılanması çökertildi Erzincan'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik 7 operasyonun düzenlendiği, gözaltına alınan 105 şüpheliden 21'inin tutuklandığı soruşturma kapsamında örgütün 3. Ordu Komutanlığı ve bağlı birliklerdeki kripto yapılanması çökertildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanmasına büyük darbe
FETÖ'nün TSK'daki kripto yapılanmasına büyük darbe Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki (TSK) kripto yapılanması, Tekirdağ'da farklı tarihlerde yapılan 4 operasyonla çökertildi.
29.09.2021 Gündem
Her sivil imama 2-3 kripto asker
Her sivil imama 2-3 kripto asker Tekirdağ’daki darbe soruşturması kapsamında yakalanan iki şüphelinin ifadeleriyle TSK’daki ‘kripto’ ve ‘sivil imam’ ilişkisi deşifre oldu
29.09.2021 Gündem
MİT ve TSK'daki "kripto" FETÖ'cülerden itiraflar
MİT ve TSK'daki "kripto" FETÖ'cülerden itiraflar Sinop merkezli 8 ilde FETÖ/PDY'nin MİT ve TSK teşkilatlarındaki "kripto" yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan bazı şüpheliler, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itiraflarda bulundu
29.09.2021 Gündem
105 bin kişilik dosya açıldı
105 bin kişilik dosya açıldı FETÖ’nün kripto yapılanmasına yönelik operasyonlar için tüm Türkiye’de düğmeye basıldı. MİT’in verdiği 105 bin kişilik listeye göre gözaltı işlemleri yapıldı. Ankara’da 139, İstanbul’da 75, Diyarbakır’da 34, Konya’da 14, İzmir’de 11, Bursa’da 22 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
'Kripto' yapılanmasında gözaltı sayısı arttı
'Kripto' yapılanmasında gözaltı sayısı arttı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) "kripto" yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısı 84'e çıktı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den görülmemiş hainlik! PKK'lıları subay yaptı
FETÖ'den görülmemiş hainlik! PKK'lıları subay yaptı FETÖ'nün hainliklerine her gün bir yenisi daha ekleniyor. FETÖ'nün terör örgütü PKK'nın eylemlerinde yer alanları bile subay yaptığı iddia edildi
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

'Kripto' Yapılanması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 'kripto' yapılanması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.