Kredi Yapılandırma

Kredi Yapılandırma

Son dakika Kredi yapılandırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kredi yapılandırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kredi yapılandırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Yapılandırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi yapılandırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 803 kredi yapılandırma haberi bulunmuştur. Tüm kredi yapılandırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi yapılandırma nedir?  Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır?
Kredi yapılandırma nedir? Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? Merkez Bankası'nın politika faizini 2 puan indirimle yüzde 16'ya çekmesinin ardından, kamu bankaları faiz indirimi ile ilgili açıklama yaptı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aldıkları ortak kararla konut kredisi ve kurumsal kredi faiz oranlarını düşürdü. Kamu bankaları kredi faizleri ile ilgili kararını açıklamasının ardından pek çok kişi de aldıkları kredileri yapılandırıp yapılandırılmayacağını araştırıyor. Peki, Kredi yapılandırma hesaplaması nasıl yapılır? Kredi yapılandırma hesaplama nasıl yapılır? Konut kredisi yapılandırma nasıl yapılır? İşte yeni faiz oranlarına göre kredi yapılandırmanın detayları...
25.10.2021 Ekonomi
Kredi borçları ile ilgili flaş karar! Yürürlüğe girdi, süre...
Kredi borçları ile ilgili flaş karar! Yürürlüğe girdi, süre... Kredi borçları ile ilgili yeni karar! Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Süre uzatıldı. Yapılandırma uygulaması iki yıl daha devam edecek. Bankalara kredi borcu bulunan şirketler için başlatılan "Finansal yeniden yapılandırma" uygulaması, 2 yıl daha devam edecek.
15.07.2021 Ekonomi
Kredi kararı! Faiz alınmıyor yarın başlıyor
Kredi kararı! Faiz alınmıyor yarın başlıyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren kredi kararı! Faizler alınmıyor. Dev banka harekete geçti. Yarın başlıyor. Başvuru yapanlar yararlanıyor. Ziraat Bankası kredi kararını tüm müşterilerine duyurdu. Borcu olanları ilgilendiren kredi kararı ile kredi borcunu ödeyemeyen vatandaşlardan faiz alınmayacak. Ziraat Bankası, 31 Aralık 2020 itibarıyla takip hesaplarına intikal eden kredilere ödeme kolaylığı imkanı getirdi. Yapılandırma sınırı, kurumsal ve tarımsal kredilerde 500 bin lira, bireysel kredilerde ise 100 bin lira olarak belirlendi.
7.03.2021 Ekonomi
Kredi çeken ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Faizler...
Kredi çeken ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Faizler... Kredi çeken ve kredi kartı borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Kolaylık sağlandı. Tüm bankalarda uygulanıyor. Tek tek açıklandı. Düşük faiz ve yüksek faizli kullanılan krediler her halükarda hesapları değiştirdi. Pandemi nedeniyle ekonomik sıkıntılar başladı, yüz binlerce kişi kredi ve kredi kartlarına sarıldı. Kredilerin taksitlerinin yüksek olması da borçların ödenememesine yol açtı. Kredi ve kredi kartı taksitlerini aksatmadan bankayla iletişime geçilmesi önemli. Kredi ve kredi kartı borcu olanlar için iki fırsat sunuldu. Biri yapılandırma, diğeri de borç transferi. Elinize toplu para geçtiyse ve borçlarınızı kapatmak istiyorsanız bir kere daha düşünün faiz oranı yüksek olacak. Borcunuzu 90 gün ödemezseniz yasal takipten önce size bankanız yapılandırma fırsatı da sunabilir. İşte kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte zorlananlar için taktikler...
12.02.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı borcu, yüksek faizler... Hepsinden kurtulun
Kredi, kredi kartı borcu, yüksek faizler... Hepsinden kurtulun Milyonları ilgilendiriyor. Borçlarınızdan kurtulmak ister misiniz? Günümüz şartlarında hemen herkesin ev kredisi, ihtiyaç kredisi ya da kredi kartı borcu bulunuyor. Gelir ile gider arasında fark oluştukça borçlanılan miktar artıyor, borcu borçla kapatma yoluna gidiliyor. Bu kısır döngü ise bir süre sonra içinden çıkılamaz bir duruma geliyor. Peki bu noktada nasıl bir yol izlemek gerekiyor. Borç miktarı ne olursa olsun çözümsüz değil ve adım adım borçlardan kurtulmak mümkün.
28.01.2021 Ekonomi
Kredi borcu olanlara müjde! İmzalar atıldı 12 ay geri ödemesiz ve...
Kredi borcu olanlara müjde! İmzalar atıldı 12 ay geri ödemesiz ve... Yüz binlerce kişi bekliyordu kredi borcu olanlara müjde geldi. Bankalar harekete geçti ve imzalar atıldı.12 aya kadar anapara ve faiz ödemesiz dönem. Esnafa kredi yapılandırma kolaylığı geldi.23 banka ve 30 finansal kuruluşla protokol imzalandı. Yapılandırma dönemine ilişkin en uzun vade 24 ay olabilecek. En fazla 12 aya kadar anapara ve faiz ödemesiz dönem verilebilecek, ödemesiz döneme ilgili banka veya finans kuruluşu karar verecek.
24.11.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: Esnaf ve sanatkarların kredilerini yapılandırıyoruz
Bakan Pekcan: Esnaf ve sanatkarların kredilerini yapılandırıyoruz Ticaret Bakanı Pekcan, "Esnaf ve sanatkarlarımızın Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla kullandıkları kredilerden takipte olanları yapılandırıyoruz." dedi.
13.07.2020 Ekonomi
Konut kredilerinde yapılandırma olacak mı?
Konut kredilerinde yapılandırma olacak mı? Kamu bankaları harekete geçti. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank corona virüs salgını sonrası ekonomiyi canlandıracak kredi paketlerini müşterilerinin kullanımına sundu. 3 bankanın ardından katılım bankaları da kredi seferberliğine dahil oldu. Böylece kamu bankaları daha önce görülmemiş faiz oranları ile ekonomik olarak zor günler yaşayan vatandaşların yanında yer aldı. Yüz binlerce kişi düşen faizlerle birlikte ev sahibi olma hayali kurmaya başlarken, daha önce yüksek faizle konut alan vatandaşlar ise konut kredilerinde yapılandırma yapılıp yapılmayacağını araştırmaya başladı. Konut kredisi yapılandırması ile ilgili detaylar…
3.06.2020 Ekonomi
Yan sanayici yüzde 20-40 arasında kayıp öngördü
Yan sanayici yüzde 20-40 arasında kayıp öngördü TAYSAD raporuna göre otomotiv yan sanayindeki sektör temsilcilerinin yüzde 65’i önümüzdeki dönemde nakit sıkışıklığı yaşanacağını belirtirken bu sorunun 3 ay ya da daha uzun süre devam edeceğini öngördüler
3.05.2020 Otomobil
Özel bankalarla ilgili flaş gelişme! Ombudsman devrede...
Özel bankalarla ilgili flaş gelişme! Ombudsman devrede... Corona virüs salgını sürecinde elini taşın altına sokmayan ve vatandaşı kredisini fahiş faiz oranlarıyla ötelemeye zorlayan, yeni kredi vermeyen özel bankalara karşı harekete geçildi. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Ombudsmanlığa (Kamu Denetçiliği Kurumu) vatandaşlardan özel bankalarla ilgili gelen başvurular sonrası mağduriyetin giderilmesi için yeni kredi limitlerinin tahsis edilmesi ve kredi kullanımının kolaylaştırılmasını talep etti.
16.04.2020 Ekonomi
Normale dönüş son sürat
Normale dönüş son sürat Konkordato sürecindeki 787 firma, 8 milyar liralık kredi ile “normale döndü”. Yakın zaman içinde kredi tutarının 15 milyar liraya ulaşması, konkordatodan çıkan şirket sayısının toplamda 1000’i aşması bekleniyor
24.04.2019 Ekonomi
İş dünyası 'Yapısal Dönüşüm Adımları'nı nasıl değerlendirdi?
İş dünyası 'Yapısal Dönüşüm Adımları'nı nasıl değerlendirdi? Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı "Yeni Ekonomi Programı Yapısal Dönüşüm Adımları 2019"a ilişkin iş dünyasından açıklamalar geldi.
11.04.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak açıkladı! Emeklilik ve kıdem tazminatında yeni dönem
Bakan Albayrak açıkladı! Emeklilik ve kıdem tazminatında yeni dönem Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programı (YEP) kapsamında ortaya konulan hedefler doğrultusunda hayata geçirilecek reform paketini açıkladı. Albayrak, "Tüm paydaşların katılımı ile kıdem tazminatı reformu gerçekleştirilecek. Kıdem tazminatı fonu ile BES'in entegrasyonu sağlanacak. Daha sürdürülebilir bir emeklilik sistemi fayda sağlayacak. Vatandaşlarımız emekli olunca nasıl geçinirim kaygısı taşımayacak." dedi.
10.04.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak'dan flaş konkordato açıklaması
Bakan Albayrak'dan flaş konkordato açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Kocaeli'de konuştu. Önemli değerlendirmelerde bulunan Albayrak, "318 firma konkordatodan çekildi, süreç tersine döndü." dedi.
6.03.2019 Ekonomi
Kredide vade uzadı! Düzenleme öncesi kullanılan krediler...
Kredide vade uzadı! Düzenleme öncesi kullanılan krediler... Tüketici kredilerinde 60 aya kadar vadelendirme sağlayan düzenleme yürürlüğe girdi. Kredilerde yeni dönem hem otomobil, hem de cep telefonu ve bilgisayar alacakları yakından ilgilendiriyor.
27.02.2019 Ekonomi
Bugün başlıyor! İhtiyaç kredileri 60 aya kadar yapılandırılacak
Bugün başlıyor! İhtiyaç kredileri 60 aya kadar yapılandırılacak Kart borçlarına düşük faizli yapılandırma fırsatı sürerken, ihtiyaç kredisi borcu olanlar da rahatlayacak. Bugünden itibaren borçlar 60 aya kadar yapılandırılabilecek.
11.02.2019 Ekonomi
İDO'dan önemli açıklama!
İDO'dan önemli açıklama! İç hat seferlerini durdurma kararı alan İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş.'den yazılı açıklama yapıldı.
19.11.2018 Ekonomi
Ticari kredi borçlularına 'Yeniden Yapılandırma Fırsatı' geliyor
Ticari kredi borçlularına 'Yeniden Yapılandırma Fırsatı' geliyor Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından hazırlanan Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması kapsamında imzalanabilecek, Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi ile birlikte bankalara ve finansman kuruluşlarına borcu olan şirketlere büyük bir fırsat doğdu.
26.09.2018 Ekonomi
Bali: Alınan aksiyonlar karşılık bulmaya başladı
Bali: Alınan aksiyonlar karşılık bulmaya başladı İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, “Yeterli aksiyon alınmaması durumunda piyasalar kötü niyetli yaklaşanlar tarafından kullanılır, gecikmeler cezalandırılır. Son dalgalanmada kurumlar problemleri giderecek yönde aksiyonlar aldı. Bunlar piyasada karşılık bulmaya başladı” dedi.
25.08.2018 Ekonomi
"Güçlü dolar sürdürülebilir değil"
"Güçlü dolar sürdürülebilir değil" Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali "Tüm dünyada değerlenen dolar kuru ve ticaret savaşlarından en olumsuz etkilenecek ülkelerden birinin ABD ekonomisi olduğu öngörülüyor. Ekonomik programın bir eylem planına dönüşmesi, eylem planında sadece kurumların değil, kişilerin sorumluluklarının belirlenmesi, buradaki performansın kamuoyu ile paylaşılması önemli. Cari açığı daraltacak şekilde ithalat yaptığımız alanlarda büyük ölçüde yurt içinde katma değerli üretim yapmaya yönelik bir dönüşüm süreci geçirmeliyiz" dedi.
25.08.2018 Ekonomi
Hikayesi olmayana yapılandırma yok
Hikayesi olmayana yapılandırma yok Yeniden yapılandırmanın borcunu ödeme niyetinde olanlara yapıldığını belirten TBB Başkanı Hüseyin Aydın, “Hiçbir hikayesi olmayan, gelecek projeksiyonu bulunmayana asla ve kat’a yapılandırma yapılmıyor. Üretimi ve istihdamı dikkate alıyoruz” dedi.
9.05.2018 Ekonomi
Acun'dan 'yapılandırma' açıklaması
Acun'dan 'yapılandırma' açıklaması Televizyon patronu ve yapımcısı Acun Ilıcalı faktoring borçlarını yapılandırmak istediğine yönelik haberler sonrası sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
25.04.2018 Magazin
Bakan'dan bankalara çok sert uyarı
Bakan'dan bankalara çok sert uyarı KOSGEB'den faizsiz kredi kazanan esnafın başı bu kez bankalarla dertte. Devreye Bakan Tüfenkci girdi, bankaları uyardı. Uyarıları dinlemeyen bankalara yaptırım geliyor.
20.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Yapılandırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi yapılandırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.