Ev sahipleri artık kiralık daire için kredi notu istiyor!  Kredi Notu nedir, nasıl yükseltilir? Kredi Notu nasıl öğrenilir?
Ev sahipleri artık kiralık daire için kredi notu istiyor! Kredi Notu nedir, nasıl yükseltilir? Kredi Notu nasıl öğrenilir? Ev kiralamada şartlar tamamen değişiyor. Fahiş kira artışları yüzünden bütçeye uygun ev bulmak her geçen gün zorlaşırken ev sahiplerinin kiralamada, ev arayanlardan istedikleri şartlara bir yenisi daha ekleniyor. Kiralık daire ilanlarında bekar ya da evli gibi yasak olan ayrımcılıklara ek, kefil şartları, memur olup olmama durumunun yanında bir de Findeks kredi notu şartı ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan Findeks Kiredi Notu isteyen kiralık ev ilanı sonrasında bu raporun ne olduğu araştırılıyor. Peki, ! Findeks Kredi Notu nedir? Findeks risk raporu nasıl alınır? Findeks Kredi Notu nasıl yükseltilir? Findeks Kredi Notu sorgulama nereden yapılır? İşte Findeks Kredi Notu öğrenme ekranı!
22.12.2022 Ekonomi
Kredi notu nasıl öğrenilir? Findeks kredi notu öğrenme ekranı!
Kredi notu nasıl öğrenilir? Findeks kredi notu öğrenme ekranı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Konut destek paketleri ile kredi desteklerinin ardından binlerce kişi kredi notu ile ilgili aramalarını artırdı. Ev almak isteyenler kredi almak için bankalara başvuru yapacak. Kredi başvurularının onaylanması için de kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Ev, araba almak veya ihtiyaç kredisi kullanmak için kredi notunuz büyük önem taşıyor. Peki, Kredi notu nasıl öğrenilir? İşte findeks kredi notu öğrenme ekranı!
17.05.2022 Ekonomi
Kredi notu nasıl yükseltilir? Findeks ve e-Devlet kredi notu öğrenme ve kredi notu yükseltme için yapmanız gerekenler!
Kredi notu nasıl yükseltilir? Findeks ve e-Devlet kredi notu öğrenme ve kredi notu yükseltme için yapmanız gerekenler! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kredi kartı ve kredi borçlarını düzensiz ödeyenlerin kredi notu eksiye düşüyor. Kredi almak isteyenlerin de kredi notu yüzünden kredi başvuruları reddediliyor. Corona virüs sürecinde kredi için başvurmak isteyen pek çok kişi de 'Kredi notunu yükseltmek mümkün mü?' sorusunu araştırıyor. Peki, Kredi notu nasıl yükseltilir? İşte e-Devlet kredi notu öğrenme ve kredi notu yükseltme için yapmanız gerekenler!
20.10.2020 Ekonomi
Kredi notu nasıl öğrenilir? E-devlet kredi notu öğrenme ve sorgulama!
Kredi notu nasıl öğrenilir? E-devlet kredi notu öğrenme ve sorgulama! Bankalardan kredi almanın bir şartı da kredi notudur. Kredi notu ne kadar yüksekse, bankaların kredi verme oranı da o kadar yüksektir. Peki, kredi notu nasıl öğrenilir? İşte kredi notu öğrenme ve sorgulama…
11.08.2020 Gündem