Kredi kartı ile ilgili flaş değişiklik kararı! Kaldırılıyor
Kredi kartı ile ilgili flaş değişiklik kararı! Kaldırılıyor Kredi kartı kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor. Kredi kartı ile ilgili yeni karar geldi. Kaldırılıyor. Kredi kartı kullanan tüm tüketicileri yakından ilgilendiren karar sonrası kartlar daha güvenli hale gelecek. Kredi kartlarında önemli bir değişiklik yaşanması bekleniyor. Kredi kartlarındaki manyetik şeritler 2024'ten itibaren kaldırılacak.
18.08.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Değişti, yüzde 30...
Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor! Değişti, yüzde 30... Kredi kartı kullanan herkes için geçerli. Bankalararası Kart Merkezi açıkladı. Yüzde 30 arttı. BKM verilerine göre, geçen ay ticari kredi kartlarıyla yapılan ödeme tutarı 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 67 artarak 27,9 milyar TL olurken, ticari kredi kartları ile yapılan ödemelerin toplam kredi kartı ödemeleri içindeki payı geçen yıla göre artarak yüzde 30'a ulaştı ve her 3 TL kredi kartı ödemesinin 1 TL'si ticari kredi kartlarıyla gerçekleşti.
15.06.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Arttı, yüzde...
Kredi kartı kullananlar dikkat! Arttı, yüzde... Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor. Yüzde 72 arttı. BKM tarafından yapılan açıklamada son rakamlar duyuruldu. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre, kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile nisan ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 72 artarak 117 milyar TL oldu.
18.05.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananları ilgilendiren flaş açıklama!
Kredi kartı kullananları ilgilendiren flaş açıklama! Kredi kartı kullanan ve internetten alışveriş yapan herkesi yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Özellikle tam kapanma sürecinde online alışveriş yapanların sayısı artacak. Tam kapanmada dijital dolandırıcılığın artacağına dikkat çekerek, uyarılarda bulunan Siber Güvenlik Uzmanı Osman Demircan, “Evde kaldığımız süre boyunca siber hijyen de çok önemli. ‘Para dağıtılıyor linki tıkla’, ‘aşı sırası sana geldi sıranı al’, ‘17 günü evden iş imkanı ile değerlendir’ gibi kimlik ve para hırsızlığı hedefli oltalama saldırılarına maruz kalacağız. Dolandırılmamak için çok dikkatli olmalıyız” dedi.
28.04.2021 Ekonomi