KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Kamuda istihdam fırsatı için son gün, e-Devlet'ten...
KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Kamuda istihdam fırsatı için son gün, e-Devlet'ten... Kamuda istidam imkanı memur adaylarını bekliyor. Kamu Personel Seçme Sınavı sonuçlarına göre atama yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor. KPSS'den 70 ve üzerinde puan alan adayların başvuruları değerlendirilecek. Başvuru süreci bugün sona eriyor. Aile Bakanlığı'nda istihdam edilmek üzere 125 personel alınacak.
30.12.2021 Personel Alımı
KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Bugün başladı, e-Devlet üzerinden...
KPSS'den 70 puan alan atanıyor! Bugün başladı, e-Devlet üzerinden... KPSS'den 70 puan alanlar için atama imkanı doğdu. Başvurular bugünden itibaren başlıyor. e-Devlet üzerinden başvurular alınıyor. KPSS için sınır puan olarak kabul edilen 70 puan alanların başvuruları değerlendirilecek. Bakanlık detayları paylaştı. Başvuru süreci 30 Aralık tarihine kadar devam edecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalışmak isteyenler sözlü sınava tabi tutulacak. İşte KPSS şartı ile yapılacak atamanın detayları...
18.11.2022 Personel Alımı
e-Devlet'ten hemen başvurun! Bugün başladı, kamuda istihdam imkanı
e-Devlet'ten hemen başvurun! Bugün başladı, kamuda istihdam imkanı Kamu personeli olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuluyor. KPSS şartı olmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak mümkün. Başvuru süreci bugünden itibaren başlıyor. e-Devlet kapısı üzerinden iş başvurusu yapılabiliyor. KPSS sınavına girmeyenlerin de başvuruları değerlendiriliyor. KPSS'siz atama imkanından yararlanmak için bazı şartları taşıyor olmak gerekiyor. Detaylar bakanlık tarafından açıklandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devlet korumasında yetişen 985 gencin kamuda istihdam edileceğini duyurdu.
13.12.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri