Hafta sonu 2022-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) sınavı yapılacak mı? 6-7 Ağustos KPSS sınavı iptal mi? KPSS Alan sınavı ertelenecek mi?
Hafta sonu 2022-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) sınavı yapılacak mı? 6-7 Ağustos KPSS sınavı iptal mi? KPSS Alan sınavı ertelenecek mi? KPSS sorularının sızdırıldığı iddiası sonrası ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ün görevden alınmasıyla ilgili yankılar sürüyor. İddiaya göre, sınavda çıkan coğrafya, tarih, matematik gibi farklı alanlardaki 20'den fazla soru, sınavdan önce bir yayınevinin deneme sınavlarında yer aldı. İddialar üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Devlet Denetleme Kuruluna (DDK) talimat verdiği açıklandı. Öte yandan. 2022 KPSS ile ilgili oturumlar da devam ediyordu Bu hafta sonu yapılacak KPSS alan bilgisi sınavlarının ne olacağı merak konusu oldu. İncelemeler devam ederken, 6-7 Ağustos tarihlerinde yapılacak KPSS Alan Bilgisi sınavlarının iptal olup olmayacağı, sınavın başka bir tarihe ertelenip ertelenmeyeceği de araştırılıyor. Peki, Hafta sonu 2022-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) sınavı yapılacak mı? 6-7 Ağustos KPSS sınavı iptal mi? KPSS Alan sınavı ertelenecek mi? İşte 2022 KPSS ile ilgili son gelişmeler…
3.08.2022 Eğitim
KPSS alan bilgisi sınavları ne zaman başlayacak? 2022 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) hangi tarihte? İşte KPSS lisans sonuçları açıklanma tarihi!
KPSS alan bilgisi sınavları ne zaman başlayacak? 2022 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) hangi tarihte? İşte KPSS lisans sonuçları açıklanma tarihi! ÖSYM tarafından 81 ile merkezi ve KKTC’de gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) genel yetenek-genel kültür ile eğitim bilimleri oturumları tamamlandı. Sınavların adından adaylar soru ve cevapların ÖSYM tarafından açıklanmasını beklerken, KPSS alan bilgisi sınav tarihlerinin ne zaman olduğunu araştırıyor. Peki, KPSS alan bilgisi sınavları ne zaman başlayacak? 2022 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) hangi tarihte? İşte KPSS lisans sonuçları açıklanma tarihi!
31.07.2022 Eğitim