Kpss 2016

Kpss 2016

Son dakika kpss 2016 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kpss 2016 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kpss 2016 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss 2016

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss 2016 gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 kpss 2016 haberi bulunmuştur. Tüm kpss 2016 haberleri aşağıda listelenmiştir.
KPSS soruları ve cevapları yayınlandı!
KPSS soruları ve cevapları yayınlandı! KPSS'nin ortaöğretim oturumu saat 12.00'de sona erdi. 3.5 milyon adayın girdiği KPSS sınavının soru ve cevapları yayınlandı. KPSS'de bugün dikkat çeken bir soru vardı. KPSS'de adaylara "Hangi üniversitenin ismi Ömer Halisdemir olarak değiştirildi?" diye soruldu.
29.09.2021 Gündem
KPSS önlisans 2016 sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS önlisans 2016 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS önlisans 2016 sınavına binlerce kişi katıldı. Şimdi ise tüm adayların gözü açıklanacak olan KPSS sonuçlarına çevrildi. Peki KPSS önlisans 2016 sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.09.2021 Gündem
KPSS ÖABT açıklandı!- (2016 KPSS ÖABT TIKLA - ÖĞREN)
KPSS ÖABT açıklandı!- (2016 KPSS ÖABT TIKLA - ÖĞREN) KPSS ÖABT sonuçları açıklandı. 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi(ÖABT) sonuçları biraz önce resmi siteden açıklandı. Öğrenciler sonuçları T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilirler. 2016 KPSS ÖABT sonuçları ve detaylar haberimizde..
29.09.2021 Gündem
2016 KPSS başvuruları ne zaman sona eriyor? KPSS başvuruları nasıl yapılıyor?
2016 KPSS başvuruları ne zaman sona eriyor? KPSS başvuruları nasıl yapılıyor? Adayların dört gözle beklediği KPSS 2016 ortaöğretim ve önlisans kayıtları devam ediyor. Birçok kişinin heyecan ile beklediği başvurular nihayetinde başladı. KPSS 2016 ortaöğretim ve önlisans kayıtları ne zaman yapılıyor? KPSS 2016 ortaöğretim ve önlisans başvuruları nasıl yapılıyor? İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
KPSS sınav sonuçları Perşembe günü açıklanacak mı?
KPSS sınav sonuçları Perşembe günü açıklanacak mı? KPSS sınav sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kaldı. Binlerce adayın merak içinde beklediği KPSS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM tarafından duyurulmuştu. Peki Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınav sonuçları Perşembe günü açıklanacak mı? İşte merak edilen detaylar...
12.07.2016 Eğitim
2016-KPSS başvuruları yarın başlıyor!
2016-KPSS başvuruları yarın başlıyor! Binlerce üniversite mezununun merakla beklediği KPSS başvuruları yarın başlıyor. Merakla beklenen 2016 KPSS lisans başvuruları yarın başlayacak. KPSS 2016 lisans sınavına ilişkin tüm bilgiler haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 24 ilde sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 204 sözleşlmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, 24 ilde 107 koruma ve güvenlik görevlisi, 61 temizlik görevlisi, 36 şoför alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
18.07.2022 Personel Alımı
Devlet Hava Meydanları İşletmesi hava trafik kontrolörü alacak!
Devlet Hava Meydanları İşletmesi hava trafik kontrolörü alacak! Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü giriş sınavı duyurusu yayınlandı. İlana göre, başvurular, 1 Aralık’ta başlıyor. Peki, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte DHMİ hava trafik kontrolörü sınav başvurusu şartları!
26.11.2021 Personel Alımı
Şoke eden detaylar! Öldürdükten sonra tüm kıyafetlerini değiştirmiş!
Şoke eden detaylar! Öldürdükten sonra tüm kıyafetlerini değiştirmiş! Muğla'da, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (24) dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren ardından da aynı bıçakla kendisini yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında savcılık tarafından hazırlanan ve 'ağırlaştırılmış müebbet hapis'le cezalandırılması istemiyle tamamlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. İddianamede, Kemaloğlu'nun 112'yi aradığı sırada Zeynep'in hala hayatta olduğu ancak ekipler apartmana geldiğinde şüphelinin polise engel olmaya çalışması nedeniyle genç kızın yaşamını yitirdiğinin tespit edildiği belirtildi. Ayrıca, Zeynep'in olay günü sabah saatlerinde evden kaçtığı ancak Kemaloğlu'nun genç kızı yakalayıp, eve götürdüğü de ortaya çıktı. Kemaloğlu'nun Zeynep'in vücudundaki kanları temizleyip, kıyafetlerini ise iç çamaşırı da dahil olmak üzere yenileri ile değiştirdiği de belirtildi.
24.07.2020 Gündem
KPSS denklik puanı nedir? KPSS'ye denklik için katılacaklar nasıl başvuru yapacak?
KPSS denklik puanı nedir? KPSS'ye denklik için katılacaklar nasıl başvuru yapacak? KPSS başvuruları başladı. Yurtdışından alınan yükseköğretim diploması denkliği için Yükseköğretim Kurulu'na başvuranların da KPSS Eğitim Bilimleri sınavına katılması gerekiyor. Diploma denklik için başvuru yapacaklar için de süreç başladı. Peki, KPSS denklik puanı nedir? KPSS'ye denklik için katılacaklar nasıl başvuru yapacak? İşte 2020 KPSS başvuru koşulları...
30.06.2020 Eğitim
Bu sabah değişti! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar
Bu sabah değişti! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlanan yeni karara göre, 'Polis Meslek Eğitim Merkezleri Giriş Yönetmeliğinde', 'Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Yönetmeliğinde', 'Polis Akademisi Başkanlığı Giriş ve Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde', 'Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinde' ve 'Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Temin Yönetmeliğinde' değişiklik yapıldı.
8.11.2019 Gündem
İnfazda ‘uyuşturucu’ vetosu
İnfazda ‘uyuşturucu’ vetosu AK Parti tarafından hazırlanan ikinci yargı paketinde son aşamaya gelindi. Partide yapılan çalışmalar sırasında uyuşturucu suçunun ceza infaz indirimi kapsamına alınıp alınmaması Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a soruldu. Erdoğan, “Uyuşturucuya ilişkin suçlara kesinlikle indirim yapılmayacak. Bu konu kapanmıştır” yanıtını verdi.
13.10.2019 Siyaset
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
İnternette viral olmuştu! Çağlar öğretmen Zeynep’i anlattı
İnternette viral olmuştu! Çağlar öğretmen Zeynep’i anlattı Gönüllü olarak bedensel engelli öğrencilere dans dersi veren Çağlar öğretmen, 23 Nisan’da minik Zeynep’le dans gösterisi yaptı. Dans videosu sosyal medyada ilgi gören öğretmen: “Öğretmenlerin engelli öğrencileri yeteneklerini gösterebileceğine teşvik etmesi lazım. Engelli çocukların üzerine öğretmenlerin daha fazla titremesi gerekiyor.”
4.05.2019 Yaşam
ÖSYM eski Başkanı Demir'den 'telefon görüşmesi' savunması!
ÖSYM eski Başkanı Demir'den 'telefon görüşmesi' savunması! Ankara'da, FETÖ/PDY'nin 'ÖSYM yapılanması'na yönelik soruşturmada gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ÖSYM eski Başkanı Ali Demir'in ifadesi ortaya çıktı. Demir, örgütün sözde tepe yönetimindeki 5 kişi ile 121 telefon irtibatı olduğu iddiasıyla ilgili, "Bu, benim ÖSYM başkanlığım öncesindeki döneme aittir. Bu görüşmeler öğretim üyesi olarak işimizle ilgili akademik konularla ilgili yapılan görüşmelerdir ya da bayram kutlaması şeklinde insani temaslardır" dedi.
18.04.2019 Gündem
FETÖ'nün katalog kızı konuştu
FETÖ'nün katalog kızı konuştu Fetullahçı Terör Örgütü'nün meşhur evlendirme katalogları gerçeği itirafçı katalog kızının ifadeleriyle hem evlilik hem de sonrasındaki süreci açık açık ortaya koydu.
11.10.2018 Gündem
Son dakika... 10 bin polis adayı alınacak
Son dakika... 10 bin polis adayı alınacak Lisans ve ön lisans mezunları arasından bini kadın olmak üzere 10 bin polis memuru adayı öğrenci alımı yapılacak
28.09.2018 Gündem
PMYO başvuruları ne zaman? 2018 PMYO başvuru şartları nelerdir?
PMYO başvuruları ne zaman? 2018 PMYO başvuru şartları nelerdir? PMYO başvuruları ne zaman? 2018 PMYO başvuru şartları nelerdir? Sorularının yanıtları gündemde sıkça araştırılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden PMYO başvurularıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte detaylar...
31.07.2018 Gündem
2016 KPSS'de 'branş bazı sıralaması' güncellendi
2016 KPSS'de 'branş bazı sıralaması' güncellendi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2016 Kamu Personel Seçme Sınavı'na (2016-KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim) katılan adayların sınav sonuçlarına göre branş bazında sıralamalarının güncellendiği bildirildi.
22.06.2018 Gündem
POMEM 22. Dönem başvurusu ne zaman bitecek? (POMEM başvuru 2018)
POMEM 22. Dönem başvurusu ne zaman bitecek? (POMEM başvuru 2018) POMEM 22. Dönem başvuruları 12 Mart tarihinde başladı ve 23 Mart'ta son bulacağı açıklanmıştı. Yapılan değişiklikle POMEM başvuru tarihlerinin uzatılmasına karar verildi. Peki ne zaman sona erecek? POMEM başvuru şartları nelerdir? İşte tüm merak edilenler...
28.03.2018 Gündem
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7103 sayılı "Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"u onayladı.
27.03.2018 Ekonomi
POMEM 22. Dönem başvuru tarihleri değişti! POMEM başvuru şartları...
POMEM 22. Dönem başvuru tarihleri değişti! POMEM başvuru şartları... POMEM 22. Dönem başvuru tarihlerinde değişiklik yapıldı. Sürenin uzatıldığı POMEM için başvuru şartlarının neler olduğu da merak ediliyor. İşte polis olma hayali için başvurulan POMEM hakkındaki tüm bilgiler...
26.03.2018 Gündem
Kamuya 45 bin memur atanacak
Kamuya 45 bin memur atanacak Özel sektörün yanı sıra kamu kurumları da istihdam için harekete geçti. Bu yıl kamuya 45 bin memur ataması yapılacak. İşte kurumlar ve alınacak personel sayıları...
25.03.2018 Ekonomi
20 bin 239 yeni memur alınacak
20 bin 239 yeni memur alınacak Kamu kurumları 20 bin 239 memur alımı için düğmeye bastı. Alımlarda başı 10 bin kişiyle Polis Akademisi, 7 bin kişiyle Deniz Kuvvetleri Komutanlığı çekiyor.
14.03.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kpss 2016 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss 2016 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.