Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi
Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi Yüz binlerce kişinin merakla beklediği Torba Yasa Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Torba yasa kapsamında hurda araçlarda uygulanan ÖTV indirimi 10 bin liradan 15 bin liraya çıktı. Bununla birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçen panelvan, kamyonet tipindeki araçlara kesilen cezalar da iptal oldu.
12.06.2019 Ekonomi
TBMM bayram öncesi, 'köprü' ve 'bedelli' mesaisi yapacak
TBMM bayram öncesi, 'köprü' ve 'bedelli' mesaisi yapacak TBMM Genel Kurulu, Ramazan Bayramı öncesi 'köprü cezalarının affı' ve 'yeni askerlik sistemi' ile ilgili düzenlemeleri için mesai yapacak.
26.05.2019 Gündem
Bakan Albayrak açıkladı! Başvurana o paralar geri ödenecek
Bakan Albayrak açıkladı! Başvurana o paralar geri ödenecek Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Köprü geçiş ihlalleri nedeniyle kesilen idari cezalarda iade sürecini başlattık. Vatandaşlarımızın iade için 28 Şubat 2019 tarihine kadar, kendilerine en yakın vergi dairesine başvurmaları yeterli olacaktır." dedi.
11.01.2019 Ekonomi
Köprü cezalarıyla ilgili flaş karar!
Köprü cezalarıyla ilgili flaş karar! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden yandan geçişi yasak araçlarla ilgili düzenleme çerçevesinde ödenmiş 20 milyon TL'lik cezanın iadesiyle ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bir genelge yayınlayacağı öğrenildi.
2.01.2019 Ekonomi