Hatay'da ev hayaliyle kura çekim törenine gelen vatandaşlar heyecan dolu anlar yaşadılar
Hatay'da ev hayaliyle kura çekim törenine gelen vatandaşlar heyecan dolu anlar yaşadılarHatay'da 500 Bin Sosyal Konut Projesi'nde 13 bin 289 konutun kura çekim törenine katılan vatandaşlar heyecan dolu anlar yaşadılar. Depremi yaşayan Hüsne Kekeç, 38 yıllık evliliğinde yuvası olmadığını belirterek, "38 yıllık evliyim ve eşim 65 yaşında hala evim yok, umudumuz Sosyal Konut Projesi" dedi.
6.03.2026Gündem
GİRESUN TOKİ kura sonuçları: 500 bin konut Giresun asil ve yedek listeleri belli oldu
GİRESUN TOKİ kura sonuçları: 500 bin konut Giresun asil ve yedek listeleri belli olduGiresun TOKİ kura sonuçları yapıldı. 500 bin konut kampanyasında 25 Ocak Pazar günü yapılan ve en çok merak edilen illerin başında gelen Giresun'da asil ve yedek listeler belli oldu. Kura sonuçlarını sorgulamak isteyen vatandaşlar Giresun'da yapılacak 1676 konut için e devlet ve TOKİ resmi internet sitesinde yerini aldı.
25.01.2026Gündem
Yüzyılın Konut Projesi! Şanlıurfa'da 13 bin 790 sosyal konut için kura heyecanı
Yüzyılın Konut Projesi! Şanlıurfa'da 13 bin 790 sosyal konut için kura heyecanıŞanlıurfa'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) koordinesinde başlatılan Yüzyılın Konut Projesi kapsamında düzenlenen kura çekimi ile 13 bin 790 hak sahibi belirlendi.
19.01.2026Şanlıurfa
Hatay’da afet konutları kura çekimi tamamlandı 11 bin 320 bağımsız bölümün hak sahipleri belirlendi
Hatay’da afet konutları kura çekimi tamamlandı 11 bin 320 bağımsız bölümün hak sahipleri belirlendiHatay’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla bağlandığı programda, afet konutları için 9’uncu kura çekimi tamamlandı. Toplam 10 bin 928 konut ve 392 iş yeri olmak üzere 11 bin 320 bağımsız bölümün hak sahipleri belirlendi.
15.11.2025Gündem