Konut Faizleri

Konut Faizleri

Son dakika konut faizleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konut faizleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konut faizleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konut Faizleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konut faizleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 556 konut faizleri haberi bulunmuştur. Tüm konut faizleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev kiralamak ve satın almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Faizler ve taksitler...
Ev kiralamak ve satın almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Faizler ve taksitler... Ev kiralayacak ve satın alacak herkesi ilgilendiriyor. Ev kiralamak isteyen vatandaşlar yüksek kira fiyatlar nedeniyle önce 'Acaba ev alıp evimin taksidini mi ödesem' düşüncesine girerken, faiz oranlarının fazla ve taksit ödemelerinin yüksek rakamlara ulaşması sebebiyle bu düşünceden vazgeçiyor. Öte yandan kira fiyatlarındaki artış da göz korkutuyor. Fiyatlar yükseldi, giderek artmaya devam ediyor. İstanbul'da ev kiraları enflasyonun üzerinde artış gösterdi. Yüksek faizler ve döviz kuru nedeniyle satışlar düşerken, kira artış oranındaki yükseliş nedeniyle kiralanan konut sayısı düştü.
9.06.2021 Ekonomi
Son 8 yılın en iyisi! Yüzde 238 arttı
Son 8 yılın en iyisi! Yüzde 238 arttı Konut kredisi faizlerinde birbiri ardına yapılan indirimler, ipotekli satışlarda rekorların görülmesini sağladı. Bu yılın ilk çeyreğindeki ipotekli konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 238 artışla 129 bin 299'a ulaştı ve 8 yılın en yüksek ilk çeyrek verisi olarak kayıtlara geçti.
19.04.2020 Ekonomi
Kredili konut satışları yüzde 20 arttı
Kredili konut satışları yüzde 20 arttı Konut kredilerinde yaşanan faiz indirimi ile birlikte kredili konut satışları 2019'da yüzde 20 arttı.
15.01.2020 Ekonomi
TOBB özel bankalardan da faiz indirimi bekliyor
TOBB özel bankalardan da faiz indirimi bekliyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Merkez Bankası`nın faiz indiriminden sonra yaptıkları çağrıya ilk olarak kamu bankalarının destek vermesini büyük memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Özel bankalarımızın da maliyetlerinin düştüğü bir ortamda, kredi faizlerini düşürmelerini ve piyasaları rahatlatmalarını bekliyoruz" dedi.
8.08.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak: Konut faizlerinde düşüş devam ediyor
Bakan Albayrak: Konut faizlerinde düşüş devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabı üzerinden konut faizlerindeki düşüşe ilişkin bir video yayınladı.
22.03.2019 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'tan KDV müjdesi
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'tan KDV müjdesi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak,"KDV uyuşmazlığında son noktaya geldik, imzaları tamamladık, Külliye az önce imzaladı, hayırlı uğurlu olsun" dedi. Konut kredi faizleri ile ilgili de konuşan Albayrak, "Konut faizleri yüzde 1,28’lere geldi. Tahminim mayıs gibi yüzde 1'in altını, yüzde 0,98’i görünce sektördeki süreç daha da hızlanacak" ifadelerini kullandı.
21.03.2019 Ekonomi
Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'dan önemli açıklamalar
Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'dan önemli açıklamalar Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, CNN TÜRK Ana Haber'de konuştu. Aydın, genç çiftçi akademisi, birleştiren ihtiyaç kredisi, KOBİ değer kredisi paketi, indirimli konut kredisi ve futbolda mali devrim konularına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
15.01.2019 Gündem
Son dakika: Konut fiyatlarında büyük indirim!
Son dakika: Konut fiyatlarında büyük indirim! Konut piyasasını canlandırmak için kamu bankalarının faizi yüzde 0.98'e indirmesinin ardından bir hamle de gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından geldi. GYODER, İNDER ve KONUTDER konut fiyatlarının yüzde 20 düşürüldüğünü açıkladı.
15.05.2018 Ekonomi
İlk adım kamu bankalarından
İlk adım kamu bankalarından Kamu bankalarının faizleri düşürecek bir çalışma yaptığını düşündüğünü söyleyen Ertem, “Önümüzdeki günlerde faizleri düşürecek adımlar atılacaktır” dedi
16.02.2018 Ekonomi
Ertem: Kamu bankaları faizi düşürücü adım atacaktır
Ertem: Kamu bankaları faizi düşürücü adım atacaktır Kredi Garanti Fonu ile kamu bankalarının alacak tarafının güçlendirildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem, "Bankaların artık faizleri düşürecek yönde bir çalışma yaptıklarını düşünüyorum, önümüzdeki günlerde faizleri düşürecek adımlar atılacaktır" dedi.
16.02.2018 Ekonomi
'Konut ihtisas bankası kurulsun'
'Konut ihtisas bankası kurulsun' Gayrimenkulün büyümeye önemli katkı sağladığını söyleyen Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Akbalık, “Maalesef bankalar bizimle aynı iştahta değil” dedi. Akbalık, ‘Konut İhtisas Bankası’ kurulmasını önerdi
17.08.2016 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat
Ev alacaklar dikkat 2015'e yüzde 0...
25.01.2016 Ekonomi
Konut alacaklar elini çabuk tutsun
Konut alacaklar elini çabuk tutsun Konut kredi faizleri daha da yükselebilir.
23.12.2015 Arşiv
1+1'ler milyon dolara satılabilir!
1+1'ler milyon dolara satılabilir! Faizlerin artmasıyla birlikte para akışı gelişmekte olan ülkeler aleyhine gelişebilir.
10.02.2015 Arşiv
Konut kredisi faizleri düşecek mi?
Konut kredisi faizleri düşecek mi? Konut kredisi faizlerinde düşme beklentisi mi var?
12.01.2015 Arşiv
Ev alacaklar dikkat! Bekleyin çünkü...
Ev alacaklar dikkat! Bekleyin çünkü... Faizlerin düşüşe geçtiğini belirten bankacılar, “konutta 0.69-72’yi bekleyin” diyor.
11.01.2015 Ekonomi
FED kararları piyasalara denge getirecek
FED kararları piyasalara denge getirecek Fed, tahvil alım programını sona erdirirken, faizleri 'uzun süre' daha sıfıra yakın seviyede tutma planına sadık kalma kararı aldı.
30.10.2014 Arşiv
Konut kredisi faizleri ne seviyede?
Konut kredisi faizleri ne seviyede? Konut kredisi faizleri hangi bankada ne durumda?
15.10.2014 Arşiv
Ev almak isteyenler dikkat!
Ev almak isteyenler dikkat! Kredi faizi düştü yatırım arttı
15.10.2014 Ekonomi
Konuta bir de zam geliyor!
Konuta bir de zam geliyor! Tırmanışa geçen kredi faizine rağmen konut sektörü Şubat’ta zam yapmaya hazırlanıyor. Senetli satışlar artabilir.
30.01.2014 Arşiv
Yaz Durgunluğunu Fırsata Çevirin
Yaz Durgunluğunu Fırsata Çevirin Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir: ‘Konut almak isteyenler yaz durgunluğunu fırsata çevirebilirler’
5.08.2013 Arşiv
Konut alma zamanı!
Konut alma zamanı! Türkiye genelinde satılık konut fiyatları artıyor
15.07.2013 Arşiv
Flaş!.. Flaş!..  Konut kredisi alacaklara iyi haber
Flaş!.. Flaş!.. Konut kredisi alacaklara iyi haber AA muhabirinin bankaların internet sitelerinden yaptığı derlemeye göre, Merkez Bankasının faiz kararının ardından, Akbank, Finansbank, HSBC Bank, Türkiye İş Bankası ve Vakıfbank, 2 Mayıs itibariyle konut kredisi faiz oranlarını 0,02-0,35 puan indirdi...
3.05.2013 Ekonomi
Türkiye'de gözler bu evlerde
Türkiye'de gözler bu evlerde New York Times'ta yer alan uluslararası emlak sektörüne yönelik bir makalede Bodrum'daki emlak hareketliliğine işaret edilirken, Türkiye'nin bir emlak balonunun ortasında olduğu uyarısı da yapıldı...
24.08.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Konut Faizleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konut faizleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.