Kobi Kredi

Kobi Kredi

Son dakika KOBİ kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KOBİ kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KOBİ kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kobi Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kobi kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 913 kobi kredi haberi bulunmuştur. Tüm kobi kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uygun faiz oranlı kredi resmen duyuruldu! Bankaya başvuran müşteriler alıyor...
Uygun faiz oranlı kredi resmen duyuruldu! Bankaya başvuran müşteriler alıyor... Uygun faiz oranlı kredi kampanyası resmen duyuruldu. Banka şubelerinden başvuru yapılabiliyor. Ramazan ayında nakit ihtiyacı olan müşterilere yönelik açıklama geldi. Şekerbank KOBİ'lere özel kredi fırsatını duyurdu. 'İşinize Ramazan Bereketi' adı ile sunulan kredi kampanyasına ilişkin tüm bilgiler Şekerbank şubelerinden alınabilecek.
2.04.2022 Ekonomi
Kredi kararı! 2 yıl ödemesiz, 120 aya kadar vade imkanı
Kredi kararı! 2 yıl ödemesiz, 120 aya kadar vade imkanı Kredi fırsatı ile ilgili detaylar belli oldu. Kredi paketine başvuru koşulları ve ödeme seçenekleri açıklandı. 2 yıl ödemesiz kredi kullanımı mümkün. 10 yıla kadar da vade seçeneği bulunuyor. İstihdama destek olmak amacıyla başlatılan destek paketi sürecinde şartlar belli oldu. 100 bin TL ile 500 bin arasında destek paketi kredisinden yararlanabilecek olan esnafın yerine getirmesi gereken şartlar bulunuyor. Peki, destek paketi kimlere veriliyor, kredi başvurusu şartları neler?
9.12.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Sıfır faizle 20.000 TL, başvuran alıyor
Kredi müjdesi! Sıfır faizle 20.000 TL, başvuran alıyor Faizsiz kredi fırsatı! 20.000 TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Sözüne Bedava Kredi kampanyası ile nakit ihtiyacı olanlara faizsiz çözüm imkanı sağlanıyor. QNB Finansbank önemli bir kredi paketini devreye aldı. KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçiren kampanyada 12 ay vade seçeneği sunuluyor.
3.10.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Resmen açıklandı, 3 ay ertelemeli, 250 bin TL'ye kadar...
Kredi müjdesi! Resmen açıklandı, 3 ay ertelemeli, 250 bin TL'ye kadar... Kredi kullanmayı planlayanlar için dev banka harekete geçti. 3 ay ötelemeli kredi imkanı sağlanıyor. Kredi limiti 250 bin lira olarak belirlendi. Şekerbank tarafından yapılan açıklamada kredi paketinin detayları paylaşıldı. Şekerbank, 13-17 Eylül tarihlerinde Ahilik Haftası kapsamında esnafa özel fırsatlar sunduğu kampanya ile esnafın 250 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılıyor.
14.09.2021 Ekonomi
Faizsiz 20.000 TL! Başvuran alıyor, geri ödeme...
Faizsiz 20.000 TL! Başvuran alıyor, geri ödeme... Dev banka harekete geçti. Acil nakit ihtiyacı olanlar için faizsiz 20 bin TL veriliyor. 12 ay vade seçeneği sunuluyor. Faizsiz para kullanımı için internetten başvuru yapılması mümkün. QNB Finansbank'tan kredi hamlesi geldi. Sözüne Bedava Kredi kampanyası, sıfır faizli ve 12 ay aylık taksitli olarak KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirildi.
16.08.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Faizsiz 20 bin lira, vade seçeneği...
Kredi müjdesi! Faizsiz 20 bin lira, vade seçeneği... Kredi fırsatı resmen duyuruldu. Sıfır faizle 20 bin lira veriliyor. Nakit ihtiyacı olanlar için kurtarıcı olacak faizsiz kredide 12 ay vade seçeneği bulunuyor. QNB Finansbank harekete geçti. Dev bankadan 20 bin lira limitli kredi müjdesi geldi. Sözüne Bedava Kredi kampanyası, sıfır faizli ve 12 ay aylık taksitli olarak KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirildi.
20.07.2021 Ekonomi
Kredi desteği! İmzalar atıldı, 25 yıl vade ve...
Kredi desteği! İmzalar atıldı, 25 yıl vade ve... Yeni kredi desteği geliyor. Uzun vadede geri ödeme kolaylığı sağlanacak. 24 ilden başvurular alınacak. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, Dünya Bankası'yla anlaşmaya varılan Türkiye'de kayıtlı istihdamın artırılmasına yönelik 25 yıl vadeli 3.2 milyar liralık Kayıtlı İstihdamın Artırılması Projesi'ni yaşama geçiriyor. Kalkınma ve Yatırım Bankası Genel Müdürü İbrahim Halil Öztop, "Dünya Bankasıyla 2020 yılında anlaşmaya vardığımız 316 milyon Euro'luk (3.2 milyar lira) Kayıtlı İstihdamın Artırılması Projesi'ni bu yıl hayata geçirmeyi planlıyoruz" dedi.
12.07.2021 Ekonomi
QNB Finansbank resmen duyurdu! 9 ay ödemesiz, 36 ay vade ile...
QNB Finansbank resmen duyurdu! 9 ay ödemesiz, 36 ay vade ile... QNB Finansbank resmen duyurdu. Yeni kredi paketi devreye alındı. Bankada hesabı olan tüm müşterileri ilgilendiriyor. 9 ay anapara ödemesiz, 36 aya varan vadelerle kredi kullanılabilecek. KOBİ'lere özel olarak sunulan kredi paketinde yıllık faizler yüzde 16,9'dan başlıyor. Taksitli ticari kredi fırsatına ilişkin yapılan açıklamada finansman desteği sağlamak amacıyla KOBİ İşe Devam Kredisi'nin hayata geçirildiği bildirildi.
4.06.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler...
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler... Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 6 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 6 ay sonra başlıyor. Avantajlı faiz oranları ile kredi kullanılabiliyor. Kredi başvuruları bugün itibarı ile başladı. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 6 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
1.06.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Büyük fırsat, imzalar atıldı bir ilk...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Büyük fırsat, imzalar atıldı bir ilk... Yapı Kredi Leasing resmen duyurdu. Kredi müjdesi geldi. İmzalar atıldı ve bir ilk gerçekleşti. İki yeni kredi anlaşması yapıldı. Salgından etkilenen, yatırım ve işletme kredisi ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan KOBİ'lere kredi fırsatı sunulacak. Krediler 'Acil Durum Şirket Desteği Kredisi' ve 'Kayıtlı İstihdam Yaratma Kredisi' olarak devreye alındı. Detaylar açıklandı. Öte yandan Yapı Kredi Leasing, sektöründe bu kredileri kullanan ilk kurum oldu.
22.04.2021 Ekonomi
Kredi kullanımında yeni dönem! Faiz indirimini kendiniz belirleyin
Kredi kullanımında yeni dönem! Faiz indirimini kendiniz belirleyin Nakit ihtiyacı bulunan yüz binlerce kişiye müjde! Avantajlı koşullarda kredi imkanı sunuluyor. Kredi faizlerinde indirim yapılıyor. Acil ihtiyaçlar uygun koşullarda kredi kullanılarak gideriliyor. Şekerbank harekete geçti ve yeni kredi kararını tüm müşterilerine duyurdu. Şekerbank, esnaf, işletme ve KOBİ müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını, faiz indirimi sağlayan ürünü Üreten Kredi ile karşılıyor. Üreten Kredi sayesinde esnaf, işletme ve KOBİ’ler, banka ile toplam çalışma hacimlerine bağlı olarak kredi faizinde alacakları indirimi kendileri belirleyebiliyorlar.
15.04.2021 Ekonomi
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu Dev banka duyurdu. Yeni destek paketi hazırlandı. VakıfBank tarafından yapılan açıklamada destek paketinin detayları paylaşıldı. VakıfBank, Dünya Bankası ile gerçekleştirdiği 250 milyon dolarlık kaynak temini anlaşmasıyla, salgından etkilenen KOBİ'lere yönelik geniş kapsamlı bir destek paketi hazırladı.
1.03.2021 Ekonomi
Anadolubank resmen duyurdu! Bugün başladı
Anadolubank resmen duyurdu! Bugün başladı Anadolubank harekete geçti. Dev banka resmen duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada yeni kredi paketi ile ilgili detaylar paylaşıldı. “TL Reeskont Kredisi” ile sunulan avantajlar müşterilerin kullanımına sunuldu. Anadolubank, dış ticaretin finansmanı kapsamında, KOBİ büyük fırsat sunuyor. İşte kredi paketinin detayları...
15.12.2020 Ekonomi
Kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz 60 ay vade imkanı...
Kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz 60 ay vade imkanı... Harekete geçildi. Protokol imzalandı. Bir yıl geri ödeme yapmadan kredi kullanım fırsatı sunuluyor. 5 yıla kadar vade imkanı sağlanıyor. Milyonlarca vatandaşın cebini rahatlatacak kredi ile aynı zamanda ekonominin de canlanması sağlanacak. Bankalar tarafından sağlanacak kredide faiz oranı ise merak konusu oldu. Vatandaşlar avantajlı koşullarda 1.125.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek. İşletmelerin finansmana erişiminde en büyük destekçisi olan Kredi Garanti Fonu (KGF), Avrupa Yatırım Fonu aracılığıyla yürütülen COSME Programı kapsamında yeni bir destek paketi hazırladı.
8.12.2020 Ekonomi
Vakıfbank harekete geçti! 100 bin liraya kadar kredi desteği! Faiz oranı...
Vakıfbank harekete geçti! 100 bin liraya kadar kredi desteği! Faiz oranı... Vakıfbank harekete geçti ve resmen duyurdu. Kredi desteği ile ilgili Vakıfbank'tan açıklama yapıldı. Vakıfbank 100 bin liraya kadar Mikro İşletmeler Destek Paketi'ni hayata geçirdiğini duyurdu. Vakıfbank kredisi faiz oranı belli oldu. Vakıfbank, KOBİlere KGF teminatlı, 48 aya kadar vade ve yıllık yüzde 11,5 faizle kullandıracak. Peki, Vakıfbank destek kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte Vakıfbank Mikro İşletmeler Destek Paketi başvurusu ile ilgili detaylar...
27.10.2020 Ekonomi
Dev banka KOBİ'ler için harekete geçti! Yıl sonuna kadar ödemesiz...
Dev banka KOBİ'ler için harekete geçti! Yıl sonuna kadar ödemesiz... TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yaptığı açıklama sonrası Denizbank harekete geçti. "TOBB Nefes Kredisi" projesinde katılımcı banka olarak yer alacak olan Denizbank KOBİ'lere yıl sonuna kadar anapara ve faiz ödemesi yapılmadan 100 bin TL'ye kadar kredi kullanım imkanı sunacak.
27.04.2020 Ekonomi
Depremden etkilenen KOBİ'lere acil destek kredisi (Depremden etkilenen KOBİ’lere ne kadar kredi verilecek?)
Depremden etkilenen KOBİ'lere acil destek kredisi (Depremden etkilenen KOBİ’lere ne kadar kredi verilecek?) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu, Elazığ'daki depremden zarar gören KOBİ'lere sağlanacak faizsiz kredi uygulamasının detayları belli oldu. KOBİ'ler, KOSGEB tarafından başlatılan deprem bölgesine yönelik "Acil Destek Kredisi Programı" kapsamında işletme başına 100 bin liraya kadar 1 yıl ödemesiz kredi kullanabilecek. Krediye ait faizin tamamını KOSGEB karşılayacak, teminat sıkıntısı çeken KOBİ ve işletmeler için Kredi Garanti Fonu devreye girecek. İşte Depremden etkilenen KOBİ’lere destek kredisi detaylar…
28.01.2020 Çalışma Hayatı
KOSGEB'den kredi faiz oranlarında indirim
KOSGEB'den kredi faiz oranlarında indirim Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) Başkanı Cevahir Uzkurt, KOBİ Finansman Destek Programı'nda faiz ve kar payı oranlarının 175 baz puan aşağı yönlü revize edildiğini belirterek, "Stratejik ve öncelikli sektörlerde yer alan işletmelere 500 bin liraya kadar, KOSGEB desteğiyle işletmesini kurmuş ya da kuracak olan işletmelere ise 50 bin liraya kadar kredi kullanımlarında destek oluyoruz." dedi.
24.11.2019 Ekonomi
KOBİ’lere 3 milyarlık dev destek!
KOBİ’lere 3 milyarlık dev destek! COSME Programı kapsamında KOBİ’lere 3 milyar liralık finansman sağlanacak. İşletmeler; 12 ayı ödemesiz olmak üzere toplam 60 ay vade ile 1 milyon liraya kadar kredi kullanabilecek. .
2.05.2019 Ekonomi
KOSGEB'ten KOBİ’lere destek!
KOSGEB'ten KOBİ’lere destek! KOSGEB, KOBİ’lere 5 koldan destek sağlıyor. Ar-Ge’den girişimciliğe, laboratuvar hizmetlerinden uluslararasılaşmaya, yerlileştirmeye kadar pek çok alanda 16 destek sağlıyor.
14.03.2019 Ekonomi
Dev destek! KOBİ’lere 5.6 milyar lira...
Dev destek! KOBİ’lere 5.6 milyar lira... Sanayi Bakanlığı; TÜBİTAK, KOSGEB, Kalkınma Ajansları ve Bölge Kalkınma İdareleri ile birlikte bu yıl üretici, girişimci, araştırmacı ve KOBİ’lere 5.6 milyar lira destek sağlayacak .
21.02.2019 Ekonomi
Büyük müjde! 2 bin 400 liradan 300 liraya inecek...
Büyük müjde! 2 bin 400 liradan 300 liraya inecek... İş dünyasının kredide elini rahatlatacak düzenleme hazır. Bankaların ticari kredilerden aldığı, sayısı 2.400’ü bulan ücret ve komisyonlar 300’e indirilecek. Masrafa limit getirilecek
17.02.2019 Ekonomi
KOBİ üretimini destekleyecek paketler yolda
KOBİ üretimini destekleyecek paketler yolda Finansal Kurumlar Birliği (FKB) Başkan Vekili Ünal Gökmen, "Eximbank ile KOBİ üretimini destekleyecek bir paket ile ilgili çalışmamız var. İhracatı desteklemek için ihracat yapacak her türlü yatırımcıya, Eximbank ile beraber çok uygun şartlarda yabancı para finansmanı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
10.02.2019 Ekonomi
KOBİ'lerin alacaklarına devlet destekli güvence
KOBİ'lerin alacaklarına devlet destekli güvence ASO Başkanı Özdebir, KOSGEB ile birlikte gerçekleştirilen yeni düzenlemeyle KOBİ'lerin alacaklarını uygun maliyetle sigorta ettirebileceklerini belirtti.
6.02.2019 Ekonomi
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” Faiz artışlarında sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ali Bahar “Bu ay yapılan 250 puanlık faiz artışı bizim de beklentimiz dâhilinde gerçekleşti ancak faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” dedi.
26.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kobi Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kobi kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.