Kobane

Kobane

Son dakika kobane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kobane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kobane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kobane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kobane gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 kobane haberi bulunmuştur. Tüm kobane haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı Mersin'de yapılan istihbari çalışmada, kaçak yollarla Türkiye'ye gelen ve eylem hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı Baker Alomar, operasyonla yakalandı.
20.01.2024 Gündem
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı
İstiklal Caddesi saldırısında terörist Ahlam Albashır'ın ses kaydı ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin Ahlam Albashır'ın savcılık ifadesinin detayları belli oldu. Albashır ifadesinde, çantada bomba olduğunu bilmediğini belirterek "Elledim çantayı içindeki yumuşak bir şeydi, üstte cips falan vardı. Uyuşturucu sandım. Bıraktım" ifadelerini kullandı. Tutuklanan Ammar Jarkas’ın Albashır’a olay sonrası ses kaydı attığı ortaya çıktı. Öte yandan Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklandı. İşte haberin detayları...
18.11.2022 Gündem
PKK'da iğrenç olay! Kadınları el bombasıyla öldürdüler
PKK'da iğrenç olay! Kadınları el bombasıyla öldürdüler Şırnak’ta operasyonla etkisiz hale getirilen PKK elebaşlarından Hülya Eroğlu’nun dehşet veren infazı terörist itiraflarıyla ortaya çıktı. Eroğlu, kendisine ‘Kamplarda tecavüze uğradık. Sen de bir kadınsın bize yardım et’ diye şikâyette bulunan 5 kadın teröristi üzerlerine el bombası atarak öldürdü. Ardından “Artık şikâyet edecek bir şeyleri kalmadı” diyerek kahkahalar attı.
21.12.2020 Yaşam
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'teki Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında 7 ilde 82 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
25.09.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'den önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'den önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin, "Terör örgütü üzerine kurulan planlar boşa çıkarılmıştır. Türkiye amaçlarına ulaşmıştır. Ulaştığı amaçlar çerçevesinde sadece kendi milli güvenliğini korumakla kalmamış, bölge topraklarını da büyük bir beladan kurtarmıştır" dedi.
24.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yaparsa cevabını alır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yanlış yaparsa cevabını alır! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe'de yabancı medya temsilcilerini kabulünde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Biz, bu anlaşmayı rejimle yapmadık, ABD ile yaptık. Rejim eğer böyle bir yanlış yaparsa bizden cevabını alır" dedi. Görüşmede, bölgede 12 yeni gözlem noktası kurmayı planladıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu bölgeleri de harita üzerinde gösterdi.
18.10.2019 Siyaset
Barış Pınarı harekatı! Tal Abyad nerede? Tal Abyad haritası...
Barış Pınarı harekatı! Tal Abyad nerede? Tal Abyad haritası... Barış Pınarı harekatı başladı. Terör hedefleri havadan ve karadan vuruluyor. Herkes şimdi terör mevzilerinin obüsler ve jetler tarafından vurulduğu "Tal Abyad nerede?" sorusunu soruyor. Tal Abyad haritası merak ediliyor.
9.10.2019 Gündem
ABD'li General, 4 milyon TL ödülle aranan terörist ile görüştü
ABD'li General, 4 milyon TL ödülle aranan terörist ile görüştü ABD'nin Irak ve Suriye'de DEAŞ terör örgütü ile mücadelede görevli üst düzey yetkililerinden biri olan General Poul Funk, Türkiye tarafından aranan terörist listesinin kırmızı kategorisinde yer alan ve YPG terör örgütünün en üst düzey yöneticisi olan 'Mazlum Kobane' kod adlı Ferhat Abdi Şahin ile görüştü. Görüşmeye dair fotoğraf, koalisyonun resmi twitter hesabından paylaşıldı.
6.09.2018 Dünya
‘Brunson kiliseyi PKK’nın paravanı olarak kullandı’
‘Brunson kiliseyi PKK’nın paravanı olarak kullandı’ Casusluk yaptığı, FETÖ ve PKK adına suç işlediği iddiasıyla İzmir’de yargılanan ve halen ev hapsinde tutulan ABD’li papaz Andrew Brunson hakkındaki suçlamaların detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Brunson hakkında hazırlanan iddianamenin tanıklarından Levent K., Brunson’ın kilisesini PKK’nın paravanı olarak kullandığını iddia ediyor.
24.08.2018 Gündem
Fransızlar PKK’ya üniversite yapıyor!
Fransızlar PKK’ya üniversite yapıyor! Fransa’da kendini YPG’li olarak tanıtan yazar Patrice Franceschi ve arkadaşları Mardin’in karşısındaki Amude kentine üniversite ve kültür merkezi inşa ediyor. Üniversitenin anlaşması Abdullah Öcalan’ın posteri önünde imzalandı
22.07.2018 Gündem
Fotoğraftaki teröristlerin hepsi öldürüldü
Fotoğraftaki teröristlerin hepsi öldürüldü Zeytin Dalı Harekâtı başlamadan önce toplu fotoğraf çektiren 15 kadın 7 de erkek teröristin, Afrin’de Mehmetçik ve ÖSO tarafından öldürüldüğü belirlendi.
16.03.2018 Gündem
Fotoğraftakilerin hepsi öldürüldü
Fotoğraftakilerin hepsi öldürüldü Afrin'de fotoğraf çektirip kendi yayın organlarına gönderen teröristlerin hepsi kısa sürede öldürüldüğü bildirildi.
10.03.2018 Gündem
Son dakika... ABD ve AB'ye şok! Ortaya çıktı!
Son dakika... ABD ve AB'ye şok! Ortaya çıktı! Serbest gazeteci Wladimir van Wilgenburg'un Haseke ve Kobani'den paylaştığı yeni fotoğraflarda PKK-YPG ilişkisi açıkça görülüyor.
27.02.2018 Dünya
O teröristlerin hepsi öldürüldü!
O teröristlerin hepsi öldürüldü! Mehmetçik Afrin'i teröristlere dar ediyor. Burseya Dağı'nda ele geçen bu iki fotoğraftaki teröristlerin tümünün öldürüldüğü belirlendi.
12.02.2018 Gündem
YPG’nin ikinci canlı bombası!
YPG’nin ikinci canlı bombası! TSK ve ÖSO birlikleri önünde tutunamayan terör örgütü PKK/YPG, umutsuzca intihar saldırıları ve canlı bomba eylemlerine yöneldi. Geçen hafta Cinderes’in batısında bulunan El Hammam köyünde etkisiz hale getirilen Avesta Khabur kod adlı Suriyeli terörist Zeluh Hemo’nun ardından ikinci canlı bomba eylemi geldi.
2.02.2018 Gündem
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: Bunun adı vatan hainliği
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: Bunun adı vatan hainliği Güvenlik Uzmanı Yarar, Afrin'de süren Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili olarak çarpıcı açıklamaklarda bulundu.
22.01.2018 Gündem
Kürtler ne istiyor? Türkiye çıkın dedi ama...
Kürtler ne istiyor? Türkiye çıkın dedi ama... Türkiye'nin El Bab'tan sonraki hedefi Menbiç. ABD ile görüşmeler yapıldı. Bölgedeki terör örgütleriyle ilgili Türk yetkililer her gün kabul edilemez mesajı veriyor. Peki Menbiç neden bu kadar önemli? Bölgede kim ne istiyor?
29.09.2021 Gündem
ABD abarttı, resmen belgelendi! Türkiye çok kızacak
ABD abarttı, resmen belgelendi! Türkiye çok kızacak ABD Merkez Komutanlığı'ndan General Joseph Votel, Kobani'de terör örgütü YPG öncülüğündeki Demokratik Suriye Güçleri ile bir araya geldi. Görüşme sonrası, "Cougar MRAP" tipi zırhlıların YPG bölgesine sevkiyatı görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde ABD Senatosu silahlı hizmetler komitesi başkanı McCain'de Kobani'ye gitmişti...
29.09.2021 Gündem
Yok böyle transfer! Cizre'yi Rize sandı...
Yok böyle transfer! Cizre'yi Rize sandı... Türkiye'de daha önce Antalyaspor ve Boluspor gibi takımlarda oynayan Serge Djiehoua, Kramponlu Pisagor'a ilginç bir demeç verdi.
13.02.2017 Futbol
ABD, Rojava'da Türkiye'nin burnunun dibinde üs kuruyor
ABD, Rojava'da Türkiye'nin burnunun dibinde üs kuruyor Türkiye, Suriye'nin Rojava bölgesinde YPG'nin de içinde yer aldığı Suriye Demokratik Güçleri'ne (SDG) desteğini çekmesi için çağrısını yenilerken ABD, bölgeye iyice yerleşmeye başladı. ABD, Türkiye'ye yakın kesimde Dırbesiye-Haseki arasında dördüncü askeri üs inşa etti. Üsse 800 ABD komandosunun konuşlandığı ileri sürüldü.
17.06.2021 Dünya
'Rojava'yı kaldırdılar!
'Rojava'yı kaldırdılar! Suriyeli Kürtler, Kobane, Cizire ve Efrin kantonlarının bütünü için kullanılan 'Rojava (Batı Kürdistan)' ifadesini resmi olarak kaldırdı.
17.06.2021 Dünya
PYD 2017'yi final ilan etti
PYD 2017'yi final ilan etti PYD sözde genel kongresini Brüksel'de topladı. 700 militanın katıldığı kongreden, 2017'yi final yılı ilan edilerek Avrupa'da yayılma kararı çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Barzani, PKK destekli darbeye hazırlık yapıyor'
'Barzani, PKK destekli darbeye hazırlık yapıyor' Güvenlik Uzmanı Mete Yarar 'Fırat Kalkanı' operasyonunu tüm yönleriyle Habertürk TV'de Veyis Ateş'e değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Şemdinli’de yol kesen PKK’lı şimdi Menbiç’te SDG komutanı
Şemdinli’de yol kesen PKK’lı şimdi Menbiç’te SDG komutanı 17 Ağustos 2012’de yol kesip eski BDP milletvekilleri Gültan Kışanak ve Aysel Tuğluk ile kucaklaşan terör örgütü PKK mensubu ‘Ciger Birindar’ adlı terörist 4 yıl sonra Suriye Menbiç'te ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Türkiye-Rusya ilişkisinin düzelmesi bizi etkilemez
Türkiye-Rusya ilişkisinin düzelmesi bizi etkilemez SURİYE’de, faaliyet yürüten PYD (Demokratik Birlik Partisi) Eş Başkanı Salih Müslim, Türkiye ve Rusya ilişkilerinin yeniden normalleşmesinin özerk yönetim programına etki etmeyeceğini, Rojava’nın federasyondan vazgeçmeyeceğini söyledi...
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kobane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kobane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.