Koalisyon Görüşmeleri

Koalisyon Görüşmeleri

Son dakika koalisyon görüşmeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koalisyon görüşmeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koalisyon görüşmeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koalisyon Görüşmeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koalisyon görüşmeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 443 koalisyon görüşmeleri haberi bulunmuştur. Tüm koalisyon görüşmeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
16.10.2021 Siyaset
Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP arasında koalisyon görüşmeleri  başladı
Almanya’da SPD, Yeşiller ve FDP arasında koalisyon görüşmeleri başladı Almanya'da 26 Eylül'de düzenlenen genel seçimlerin ardından Sosyal Demokrat Parti (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti (FDP) arasında yeni hükümeti kurma hedefiyle ön görüşmelere başlandı.
7.10.2021 Dünya
Corona virüse rağmen Netanyahu karşıtı gösteriler sürüyor
Corona virüse rağmen Netanyahu karşıtı gösteriler sürüyor İsrail'de, yeni tip corona virüs (covid-19) salgınına karşın Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı gösteriler devam ediyor.
19.04.2020 Dünya
Ve resmi görüşmeler başladı
Ve resmi görüşmeler başladı Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) milletvekili seçimlerinin galibi Kürdistan Demokrat Partisi (KDP), koalisyon hükümetinin kurulması için siyasi partilerle resmi görüşmelere başladı.
17.11.2018 Dünya
IKBY'deki 4 muhalif parti koalisyon için birleşti
IKBY'deki 4 muhalif parti koalisyon için birleşti Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) muhalif kanatta yer alan 4 parti koalisyon oluşturdu.
26.08.2018 Dünya
Çekya'da Adalet Bakanı istifa etti
Çekya'da Adalet Bakanı istifa etti Çekya Adalet Bakanı Tatana Mala, akademik çalışmalarında intihal yaptığı suçlamaları nedeniyle istifa etti.
10.07.2018 Dünya
Özhaseki: 'Adam kazandı' sözleri provokasyonu önledi
Özhaseki: 'Adam kazandı' sözleri provokasyonu önledi Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekilliği seçiminde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, 'Adam kazandı' sözleriyle olası bir provokasyonu önlediğini söyledi. Bakan Özhaseki, 'İmar barışı' sayesinde şu ana kadar 1 milyon 650 bin kişinin başvurduğunu belirtti.
29.06.2018 Siyaset
Merkel ağır bedel ödeyecek!
Merkel ağır bedel ödeyecek! Almanya’da CDU/CSU ile SPD hükümeti kurmak için anlaştılar. Almanya’da siyasi belirsizliğin sona ermesi Avrupa için de olumlu bir gelişme ancak Alman siyaseti için bu süreç hiç de kolay olmayacak.
12.02.2018 Dünya
Koalisyonda Türkiye şartı
Koalisyonda Türkiye şartı - Ankara’ya yeni müzakere başlığı yok - Gümrük birliği genişletilmeyecek - Vize serbestisi yok
12.01.2018 Dünya
Google ve Facebook'a şok! Yeni vergiler geliyor...
Google ve Facebook'a şok! Yeni vergiler geliyor... Avusturya'da koalisyon görüşmeleri devam ederken, dijitalleşme alanında uzlaşma sağlandı. Yeni hükümette, Google, Facebook gibi uluslararası dijital işletmelere yönelik yeni vergi düzenlemesi yapılacak.
23.11.2017 Dünya
Hükümet kuramadı kapıda sandık var
Hükümet kuramadı kapıda sandık var Almanya’da Hristiyan Demokratlar, Hür Demokratlar ve Yeşiller arasında 4 haftalık koalisyon görüşmeleri başarısız oldu. Yeniden seçim gündemde
20.11.2017 Dünya
Merkel'e büyük hüsran! Koalisyon görüşmeleri çöktü
Merkel'e büyük hüsran! Koalisyon görüşmeleri çöktü Almanya'da liberal Hür Demokrat Parti (FDP) koalisyon görüşmelerinden çekildi. Başbakan Angela Merkel ya Yeşiller Partisi ile bir azınlık hükümeti kuracak ya da erken seçim kararı alacak.
20.11.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na erken seçim cevabı Konya'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,'Erken seçim diyorlar, seçimin tarihi belli. Her şey tıkırında giderken, neyin erken seçimini istiyorsun' dedi.
28.10.2017 Siyaset
'Merkel'in sonu olur!'
'Merkel'in sonu olur!' Koalisyon turuna başlayan Şansölye Merkel iki ayrı partinin kapısını çalmaya hazırlanırken, Alman gazeteleri hükümet kurulamaması halinde Başbakan'ın silineceğini yazdı: "Seçim sonrasında bir sonun başlangıcını yaşayabiliriz, kimse bunun ne zaman geleceğini şimdiden öngöremese de..."
26.09.2017 Dünya
Avrupa'da kriz! 80 gün geçti hala kurulamadı
Avrupa'da kriz! 80 gün geçti hala kurulamadı Hollanda'da da seçimlerin üzerinden 80 gün geçmesine rağmen hala hükümet kurulamadı.
3.06.2017 Dünya
Hollanda'da seçim sonuçları belli oldu!
Hollanda'da seçim sonuçları belli oldu! Bütün dünyanın soluğunu tutarak izlediği ve oyların yüzde 96'sının sayıldığı Hollanda'da Başbakan Rutte'nin partisi 33 sandalye çıkardı. İslam ve yabancı karşıtı aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) ise ikinci oldu. Rutte, Avrupa Birliğini (AB) rahatlatan başarısına rağmen 41 milletvekili kazandığı 2012 seçimlerinin gerisinde kaldı. Seçimden önceki anketlerde 25 sandalyeyi bulan aşırı sağcı Geert Wilders'in Özgürlük Partisi ise, 20 milletvekilinde kaldı. İşçi Partisi'nden ihraç edilen Türklerin kurduğu DENK partisi, 3 milletvekilliği elde ederek seçimin asıl kazananı oldu. Türkleri ihraç edilen parti ise sandıkta büyük hüsran yaşadı.
16.03.2017 Dünya
Fas'ta 5 aydır hükümet kurulamıyor! Nedeni ise...
Fas'ta 5 aydır hükümet kurulamıyor! Nedeni ise... Fas'ta geçen yıl ekim ayında yapılan genel seçimlerden bu yana beş ay geçmesine rağmen hükümet kurulamıyor, bunun nedeninin de dörtlü siyasi blok olduğu belirtiliyor.
17.06.2021 Dünya
Plenkovic hükümeti kurmakla görevlendirildi
Plenkovic hükümeti kurmakla görevlendirildi Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitarovic, 11 Eylül'deki seçimin kazananı HDZ'nin genel başkanı Plenkovic'i hükümeti kurmakla görevlendirdi
17.06.2021 Dünya
Devlet Bahçeli kurmaylarını topluyor
Devlet Bahçeli kurmaylarını topluyor MHP'de muhaliflerin tüzük kurultayı sonrası Devlet Bahçeli il başkanları ve kurmaylarıyla bir araya gelecek
29.09.2021 Gündem
İsrail Savunma Bakanı istifa etti!
İsrail Savunma Bakanı istifa etti! İsrail Başbakanı Netanyahu’nun aşırı sağcı Evimiz İsrail’in lideri Lieberman’la koalisyon görüşmeleri yapması kabinede ipleri kopardı...
17.06.2021 Dünya
Davutoğlu Kılıçdaroğlu'nu takip etmeyi bıraktı
Davutoğlu Kılıçdaroğlu'nu takip etmeyi bıraktı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu ile ilgili çıkışına Başbakan Davutoğlu'ndan twitter üzerinden tepki geldi
29.09.2021 Gündem
‘Rajoy’la koalisyon yok’
‘Rajoy’la koalisyon yok’ İspanya’da hükümeti kurmakla görevlendirilen Sosyalist İşçi Partisi’nin (PSOE) lideri Pedro Sanchez, iktidardaki Halk Partisi (PP) ile hiçbir şekilde hükümet kurmayacaklarını açıkladı...
14.02.2016 Dünya
Oturuşuyla mesajını verdi
Oturuşuyla mesajını verdi İspanya’da 20 Aralık’ta gerçekleşen genel seçimlerde meclise girmeyi başaran muhalefetteki Podemos partisinin lideri Pablo Iglesias dün koalisyon görüşmeleri kapsamında, sandıktan birinci parti çıkan Halk Partisi’nin genel başkanı, Başbakan Mariano Rajoy’la bir araya geldi...
28.12.2015 Dünya
Davutoğlu’nun yerine kendisini koydu
Davutoğlu’nun yerine kendisini koydu ANTALYA Muratpaşa’da ilçe başkanlığına aday olan Mesut Şimşek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun koalisyon görüşmeleri sırasında çekilen fotoğraflarında Başbakan Davutoğlu’nu sildi, yerine kendisini koydu. Fotoğrafları facebook’tan paylaşan Şimşek, "Siteyle amatör bir arkadaş ilgileniyor. Bilgim dışında" dedi.
29.09.2021 Gündem
'CHP olarak bazı şeyleri itiraf etmeliyiz!'
'CHP olarak bazı şeyleri itiraf etmeliyiz!' CHP Genel Başkanlığı'na aday olan Umut Oran, “Son olağanüstü kurultaydan bugüne kadar geçen sürede 177 imza eşiği aşılmıştır...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koalisyon Görüşmeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koalisyon görüşmeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.