Klip Çekimi

Klip Çekimi

Son dakika klip çekimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan klip çekimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını klip çekimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klip Çekimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klip çekimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 klip çekimi haberi bulunmuştur. Tüm klip çekimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu
 Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil yorumu Magazin gündeminin önemli isimlerinden Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses sık sık evlilik haberleriyle gündeme geliyor. Tatlıses ve Erbil’in evlilik isteklerine oryantal Didem Kınalı’dan sert bir yorum geldi.
17.11.2023 Magazin
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı
Lösemi olduğunu açıklayan Wanda Nara sosyal medyadan paylaştı! Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar beğeni topladı Arjantinli süper yıldız Mauro Icardi'nin eşine yardım ettiği anlar sosyal medyada beğeni topladı. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde ülkesinde yayın yapan bir gazeteye röportaj vererek lösemi hastası olduğunu duyurmuştu. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Wanda Nara şimdi ise bir klip çekimi için kamera karşısına geçti. Wanda Nara, sosyal medya sayfasından kostümünü giyerken eşi Icardi’nin kendisine yardım ettiği anları yayınladı.
2.11.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dolandırılma ve ihanet itirafı art arda geldi: Bunu yaşamayan yoktur
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dolandırılma ve ihanet itirafı art arda geldi: Bunu yaşamayan yoktur Yarı finale yükselme başarısı gösterdiği 'Survivor'da ünlendikten sonra 'Bedelini Ödedim' ile şarkıcılığa soyunan müzik dünyasının genç isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, klip çekimi için gittiği yurt dışında dolandırıldığını açıklamıştı. Kalaycıoğlu, yeni parçası 'Aldırma'nın lansmanında ses getirecek açıklamalarda bulundu.
15.07.2023 Magazin
Aleyna Kalaycıoğlu: Dolandırılıp geri döndüm
Aleyna Kalaycıoğlu: Dolandırılıp geri döndüm Yarı finale yükselme başarısı gösterdiği 'Survivor'da ünlendikten sonra 'Bedelini Ödedim' ile şarkıcılığa soyunan müzik dünyasının genç isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, klip çekimi için gittiği yurt dışında dolandırıldığını açıkladı.
8.07.2023 Magazin
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa Camila Cabello ile Shawn Mendes klip çekiminde tanışıp aşk yaşamaya başlamışları. Çift 2021 yılının sonlarına doğru ayrıldıklarını açıkladılar. Herkes bu ilişki bitti derken çiftten samimi görüntüler geldi.
17.04.2023 Magazin
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti!
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti! Müziğe geri dönen Petek Dinçöz, klip çekimi için kamera karşısına geçti. Danslarıyla bir döneme damga vuran Dinçöz, yeni klibinde de plajda cesur kıyafetiyle dans etti.
21.11.2022 Magazin
Simge Sağın yeni imajı ile dikkat çekti
Simge Sağın yeni imajı ile dikkat çekti Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısının klip çekimi için kamera karşısına geçen 41 yaşındaki şarkıcı Simge Sağın, yeni imajı ile dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş ile düet yaptı!
Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş ile düet yaptı! Murat Dalkılıç, sevgilisi Sitare Akbaş’ın müzik grubu Şiar için stüdyoya girdi. Dalkılıç, Şiar’ın yeni şarkısı "Delil"i sevgilisiyle birlikte söyledi.
15.06.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Güler Selçuk'a eski nişanlı dehşeti! Yeni mesajları ortaya çıktı
Ünlü şarkıcı Güler Selçuk'a eski nişanlı dehşeti! Yeni mesajları ortaya çıktı Saplantılı eski nişanlısının 'Yüzüne kezzap atacağım. Sonun Bergen gibi olacak' dediği 'Jansowah' takma isimli şarkıcı Güler Selçuk, yaşadığı dehşeti anlattı. Eski nişanlısının 'ünlü olamadığı için bedel ödetiyor' dediği şarkıcı, gözyaşları içinde, 'Kadın cinayetine kurban gitmemek için kaçtım. Şöhreti değil yaşamayı tercih ettim' dedi.
12.05.2022 Yaşam
Ünlü şarkıcıya eski nişanlı dehşeti! Müstehcen video ve fotoğraflarını gönderdi
Ünlü şarkıcıya eski nişanlı dehşeti! Müstehcen video ve fotoğraflarını gönderdi Jansowah mahlaslı şarkıcı Güler Selçuk, eski nişanlısından kurtulup izini kaybettirmek için Fransa'ya yerleşti. Geçtiğimiz Aralık ayında klip çekimi için İstanbul'a gelen genç kadını havaalanından adeta kaçıran Furkan Akan, Selçuk'u eve götürüp defalarca darp etti. Polisin gelmesiyle evden kaçan genç şarkıcı, yanına sadece cüzdanını alarak Fransa'ya döndü. Fransa'dan gönderdiği dilekçesiyle yardım isteyen genç şarkıcı, 'İstanbul'a dönersen yüzüne kezzap atacağım. Sonun Bergen gibi olacak, Fransa'ya geliyorum seni bulacağım' diyerek eski nişanlısının ölümle tehdide maruz kaldığını iddia etti. Mahkemeden korunma talep eden genç kadın, olayla ilgili şikâyetçi oldu.
3.05.2022 Yaşam
Aleyna klip çekiminden paylaştı! Mini bikinisi ve file çorabıyla sosyal medyayı salladı...
Aleyna klip çekiminden paylaştı! Mini bikinisi ve file çorabıyla sosyal medyayı salladı... Genç şarkıcı Aleyna Tilki klip çekiminden bir kare paylaştı. Mini bikinisi ve yırtık file çoraplarıyla dikkat çeken Tilki sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi genç şarkıcının tarzını beğenirken kimi de eleştirdi.
13.02.2022 Magazin
Marilyn Manson'a Evan Rachel Wood'dan şok suçlama: Klip çekiminde bana tecavüz etti...
Marilyn Manson'a Evan Rachel Wood'dan şok suçlama: Klip çekiminde bana tecavüz etti... Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Marilyn Manson'a oyuncu Evan Rachel Wood'dan şok suçlama geldi. Eski nişanlısı Marilyn Manson'ın kendisini uzun süre taciz ettiğini ileri süren Evan Rachel Wood, bu kez daha keskin bir iddiayla ortaya çıktı. Wood, Sundance'ta gösterilen bir belgeselde konuşarak, ünlü şarkıcının, klip çekimi sırasında kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.
26.01.2022 Magazin
Evan Rachel Wood'tan olay iddia: Marilyn Manson klip çekiminde bana tecavüz etti
Evan Rachel Wood'tan olay iddia: Marilyn Manson klip çekiminde bana tecavüz etti Eski nişanlısı Marilyn Manson'ın kendisini uzun süre taciz ettiğini ileri süren Evan Rachel Wood, bu kez daha keskin bir iddiayla ortaya çıktı. Sundance'ta gösterilen bir belgeselde konuşan Wood, ünlü şarkıcının, klip çekimi sırasında kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.
25.01.2022 Magazin
Burcu Kıratlı kararını verdi! Sinan Akçıl'a boşanma davası açıyor...
Burcu Kıratlı kararını verdi! Sinan Akçıl'a boşanma davası açıyor... Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl’a boşanma davası açıyor. Önceki gün Hürriyet’e konuşan Akçıl, “Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Evlilik çıkmazındayız” demişti.
12.01.2022 Magazin
Sinan Akçıl ayrılık iddialarını doğruladı: Burcu Kıratlı ile evleri ayırdık
Sinan Akçıl ayrılık iddialarını doğruladı: Burcu Kıratlı ile evleri ayırdık Geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez evlendiği Burcu Kıratlı ile yeniden ayrılığın eşiğine geldiği konuşulan Sinan Akçıl, iddiaları doğruladı: Evlilik çıkmazındayız, şu an çözmeye çalışıyoruz.
11.01.2022 Magazin
Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'ye koronavirüs şoku!
Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'ye koronavirüs şoku! Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'den hayranlarını üzecek haber geldi. Akçıl,Mustafa Ceceli ve Merve Özbey'in birlikte kamera karşısına geçecekleri Piyanist albümünün klip çekimleri ekip üyelerinin koronavirüse yakalanması nedeniyle iptal edildi.
28.12.2021 Magazin
Klip çekiminde korkunç olay! Ünlü şarkıcıyı yılan soktu
Klip çekiminde korkunç olay! Ünlü şarkıcıyı yılan soktu Klip çekimi sırasında korkunç bir olay yaşadı. Şarkıcı Maeta klip için üzerine koyduğu yılan tarafından sokuldu. Şarkıcının paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.
25.12.2021 Magazin
Maraş’ta şarkı klibi çeken Nihayet Elibol Rumları çıldırttı!
Maraş’ta şarkı klibi çeken Nihayet Elibol Rumları çıldırttı! Kıbrıs'ın ünlü şarkıcılarından Nihayet Elibol'un Maraş'ta klip çekmesi Rumları çılgına çevirdi. 46 yıl kapalı kaldıktan sonra KKTC’nin ziyarete açtığı Maraş’ta şarkısı için klip çeken şarkıcı Nihayet Elibol’a Rumlardan nefret mesajı yağdı. Sahnede ‘Nini’ adını kullanan Elibol, “Böyle bir ırkçı tepki beklemiyordum. Siyasi mesaj da vermedim, sadece Maraş’ın tanınmasını istedim” dedi.
18.11.2021 Dünya
Yıldız Tilbe ezber bozdu! 50 bin TL...
Yıldız Tilbe ezber bozdu! 50 bin TL... Bugüne kadar seçtiği ilginç kıyafetlerle gündeme gelen şarkıcı Yıldız Tilbe, yine şaşırtmayı başardı.
25.01.2021 Magazin
Coşkun Sabah itiraf etti: Bekarlık bana göre değilmiş, evlenmek istiyorum!
Coşkun Sabah itiraf etti: Bekarlık bana göre değilmiş, evlenmek istiyorum! Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, basın toplantısında samimi bir itirafta bulundu. Sabah, "Bekarlık bana göre değilmiş. Çok zormuş bekar olmak. Evlenmek istiyorum ve evleneceğim. Evde hanımın 'Haydi, yemek hazır' diye seslenmesini özledim" dedi
14.01.2021 Magazin
Sibel Bilgiç: Kanseri yendim
Sibel Bilgiç: Kanseri yendim 2008 yılında gırtlak kanseri teşhisi sonucu tedavi gören 48 yaşındaki şarkıcı Sibel Bilgiç, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
4.06.2020 Magazin
Ünlü yönetmen Fikret Iğdırlı hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Fikret Iğdırlı hayatını kaybetti Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alınan ünlü yönetmen Fikret Iğdırlı hayatını kaybetti.
24.05.2020 Yaşam
MEB'den 23 Nisan'a özel '100'üncü Yıl Marşı'
MEB'den 23 Nisan'a özel '100'üncü Yıl Marşı' Eğitim Bakanlığı'nca (MEB) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla özel marş hazırlandı. Bakan Ziya Selçuk, "23 Nisan'da hep birlikte 'Yüzyıllar yaşa 23 Nisan' diyeceğiz" dedi.
20.04.2020 Eğitim
Amerikalı Rapçiyi klip çekimi için eline aldığı yılan ısırdı
Amerikalı Rapçiyi klip çekimi için eline aldığı yılan ısırdı Amerikalı Rapçiyi klip çekimi için eline aldığı yılan ısırdı
9.11.2019 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Klip Çekimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klip çekimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.