Kızlarım İçin Yeni Bölüm

Kızlarım İçin Yeni Bölüm

Son dakika Kızlarım İçin yeni bölüm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kızlarım İçin yeni bölüm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kızlarım İçin yeni bölüm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızlarım İçin Yeni Bölüm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızlarım için yeni bölüm gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 kızlarım için yeni bölüm haberi bulunmuştur. Tüm kızlarım için yeni bölüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızlarım İçin 10. yeni bölümde Selva, hayatının en zor anını yaşıyor!
Kızlarım İçin 10. yeni bölümde Selva, hayatının en zor anını yaşıyor! Kızlarım İçin 10. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Kanal D'nin Salı akşamları yayınlanan dizisi Kızlarım İçin'de Selva içinde bulunduğu zor durumdan nasıl kurtulacak? İşte Kızlarım İçin dizisinde yaşanacaklar...
6.02.2018 Gündem
Kızlarım İçin dizisi final yapacak! Kızlarım için 9. yeni bölüm fragmanı...
Kızlarım İçin dizisi final yapacak! Kızlarım için 9. yeni bölüm fragmanı... Kızlarım İçin 9. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Kızlarım İçin reytinglere yenik düştü ve haftaya yani 10. bölümde final yapma kararı aldı. İşte Kızlarım İçin dizisinde bu akşam yaşanacaklar...
30.01.2018 Gündem
Kızlarım İçin 8. yeni bölümde Yaşar'ın planı ne olacak?
Kızlarım İçin 8. yeni bölümde Yaşar'ın planı ne olacak? Kızlarım İçin 8. yeni bölüm fragmanları heyecanlandırdı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kızlarım İçin 8. yeni bölümde Sumru büyük bir yanlışın içinde kalmaya devam ediyor. Peki Yaşar onu bu durumdan kurtarabilecek mi? İşte Kızlarım İçin fragmanı...
23.01.2018 Gündem
Kızlarım İçin 12. yeni bölümde Sumru'ya ne olacak?
Kızlarım İçin 12. yeni bölümde Sumru'ya ne olacak? Kızlarım İçin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Kızlarım İçin dizisinde Yaşar, Sumru'yu yanlıştan döndürebilecek mi? İşte Kızlarım İçin dizisinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
16.01.2018 Gündem
Kızlarım İçin 6. yeni bölümde Kumru'nun cevabı ne olacak?
Kızlarım İçin 6. yeni bölümde Kumru'nun cevabı ne olacak? Kızlarım İçin 6. yeni bölüm fragmanları heyecan yarattı. Kanal D'nin yeni başlayan fakat çabuk sevilen dizisi Kızlarım İçin bu akşam ekrana gelecek. Kızlarım İçin dizisinde Kumru'nun Yağız'a ne cevap vereceği merak konusu oldu.
9.01.2018 Gündem
Kızlarım İçin 5. yeni bölümde Hüma kayboluyor!
Kızlarım İçin 5. yeni bölümde Hüma kayboluyor! Kızlarım İçin 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin'de Hüma'nın kaybolması şok etkisi yaratıyor. Kızlarım İçin dizisi Salı akşamları izleyicilerini ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Kızlarım İçin 4. yeni bölümde sürpriz evlilik teklifi!
Kızlarım İçin 4. yeni bölümde sürpriz evlilik teklifi! Kızlarım İçin 4. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları izlenen Kızlarım İçin dizisinde neler yaşanacak? Sumru ve Egemen evlenecek mi? Merak edilen soruların cevapları bu akşam Kızlarım İçin dizisinde olacak.
29.09.2021 Gündem
Kızlarım İçin 3. yeni bölümde Yaşar hapisten kaçabilecek mi?
Kızlarım İçin 3. yeni bölümde Yaşar hapisten kaçabilecek mi? Kızlarım İçin 3. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin'de Yaşar'ın öldürülen koğuş arkadaşının yerine geçerek hapisten kaçıp kaçamayacağı merak konusu oldu. İşte Kızlarım İçin dizisinde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Kızlarım İçin dizisinin 2. yeni bölümünde Yaşar Yılmaz hapiste!
Kızlarım İçin dizisinin 2. yeni bölümünde Yaşar Yılmaz hapiste! Kızlarım İçin geçtiğimiz hafta 1. bölümüyle ekrana gelmişti. Kanal D'nin yeni dizisi Kızlarım İçin 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İlk bölümüyle sevilen ve ikinci bölümü merak edilen Kızlarım İçin dizisi bu akşam izlenebilecek.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Aralık Pazar 24 Aralık Pazar günü Kanal D yayın akışı sabah 05:15’de çocukların sevilen eğlenceli yayını “Kanal D Çocuk Kulübü” ekranlarınıza gelecek. Masum ve eğlence dolu kesitleriyle ekranları renklendiren programı, hafta sonu sabah çocuklarınızla birlikte seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı eğlenceli aile dizinin yeni bölümü sizlerle… Bu haftaki yeni bölümde yine aileyi pek çok gelişme bekliyor. Seyrederken bazen hüzünlenebilir bazen de komik sahneler karşısında eğlenebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında neler var? - 16 Aralık Cumartesi
Kanal D yayın akışında neler var? - 16 Aralık Cumartesi 16 Aralık Cumartesi günü Kanal D yayın akışı sabah, 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocuk programı ile güne başlangıç yapıyor. Çocukların büyük eğlencesi renkli program ile çocuklarınız eşliğinde güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 19:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizi ile baş başa kalacaksınız. Sıcak aile dizisinde yine peş peşe pek çok olay silsilesi yaşanacak. Heyecan dolu renkli dizi ile akşamınızı daha keyifli ve eğlence dolu hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi 11 Aralık Pazartesi günü Kanal D, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasını kasıp kavuran tüm gelişmeler sizlere aktarılacak. Gündemin en sıcak ve son dakika haberlerini takip etmek ve öğrenmek isterseniz sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Kanal D ekranlarında yerinizi alın. Şimdiden iyi seyirler… Akşam kuşağında ise 20:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin yeni bölümünü sunulacak. Keyifli ve heyecanlı anlar yaşatacak olan diziyi ailenizle birlikte seyrederek akşamınızı daha renkli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakında daha detaylı bilgi almak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Aralık Salı 5 Aralık Salı günü Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayına başlıyor. Haber dünyasının nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ekranlarınızda olacak. Siyasetten sağlığa, spordan ekonomiye kadar uzanan daha pek çok konu başlıkları hakkında bilmek istediklerinizi sabahın erken saatlerinde Kanal D ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kızlarım İçin” adlı dram ağırlıklı dizinin yeni bölümü sizlerle… Seyretmeyi seviyorsanız bu yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Aralık Cuma 1 Aralık Cuma günü Kanal D yayın akışı 06:45’de ekranlarınıza giren “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile karşımıza çıkıyor. Gündemin en sıcak gelişmelerini bir araya getirerek ekranlarınıza yansıtan bülteni seyrederken hem dünya üzerindeki hem de Türkiye’deki gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Polisiye kesitleri ile dolu olan yepyeni sürükleyici bir bölüme daha hazır olun. İzlerken kah hüzünlenecek kah mücadele ve aksiyon dolu anlara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kızlarım İçin Yeni Bölüm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızlarım için yeni bölüm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.